başarı falan değildir beşiktaşı o pastaya eşit dahil edemezsiniz ki öyle de olmadı galatasaray domine etti azizin hataları yüzünden |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5705. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeGaliba Antalya kazanırsa ya direkt gidiyor ya da kulüp katsayısından dolayı play-off oynuyor
o zaman bundan sonra ziraat için de asılmamız lazım fener hiçbir zaman kupaya asılan bir takım olmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeBU KARŞILAŞTIRMA HALİS Mİ ?
Alıntıları GösterArkadaşın mantığına göre Bayern Münih TD degistirdigi her sezondan cokuse gecmeliydi. Yazdiklarindan o cikiyor cunku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907
Bu mesaj silindi.
Daha çok var bunları da paylaşırmısın onu paylaşıp bunu yapmaman ayıp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin gibiler olduğu sürece bu kulübün burnu boktan kurtulmaz.
Burası Fenerbahçe. Sıradan Anadolu takımı değil, bir basaksehir değil, 1 sene şampiyonluk için 3-4 yıl hazırlık süreci olsun..
Biz Emre'yi şampiyon yapamadı diye gitsin demiyoruz zaten, Erol'u o sardı başımıza, erken de göndermedi, bu fatura birilerine kesilecek, bana mı kesilsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 16 Mayıs 2021; 14:49:3 >
Bence Şenol Güneş dönemiyle beraber bjk eşit artık o pastaya ortak. Hem taraftar sayısı çok arttı. Hemde şu dava kabul olursa (1959 öncesi) sanırım 29 şampiyonluğu olacak. Ligin 3. Büyüğü olmak üzereyiz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoriuss -- 16 Mayıs 2021; 14:47:8 >
quote:
Orijinalden alıntı: victoriuss
20 yılda 6 şampiyonluk çok büyük başarıdır bizim için. 20 yılı sadece 3 e bölsen( üç büyükler) 6-7 şampiyonluk düşer bize zaten. Ve Ali koç yönetiminde 7-8 yıla bir şampiyonluk düşer. O durumda 20 yılda ancak 3 defa şampiyon olcaz demektir. Basit hesapla 🙂Gs domine etti o araligi. Bjk yok gibi birseydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: victoriuss
Bence Şenol Güneş dönemiyle beraber bjk eşit artık o pastaya ortak. Hem taraftar sayısı çok arttı. Hemde şu dava kabul olursa (1959 öncesi) sanırım 29 şampiyonluğu olacak. Ligin 3. Büyüğü olmak üzereyiz bence.Yanlış bilgi onlar sayıldığı an gs ile başbaşa falan oluyorlar bizim 28 tane oluyor bjk'nin üstüste birkaç sene daha kazanması lazım aynı seviyeye gelmesi için biz bir tane kazansak havaya yakalayacağız ama işte
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***Gs domine etti o araligi. Bjk yok gibi birseydi.
Alıntıları Gösteraynen öyle hatta 2000lerde sanırım bjknin de bi 7 8 yıllık bir şampiyonluktan uzak dönemi var
-
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23Aziz Yıldırım'da geldikten 3 ya da 4 sene sonra şampiyonluk gördü, o da sürüyle hata yaptı, ki yaptığı hatalar bizi ekonomik anlamda bugünlere gelmemize sebep oldu. Ali Koç'un işi daha zor ve bu şartlarda yapılan hatalara, sabırsız taraftar kitlesi de dahil olunca içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkıyor. Ali Koç'un bence hala kredisi var, tek yapması gereken hatalarından ders çıkarmak.
Katılıyorum. Aziz Yıldırım geldiğinde en çok şampiyonluğu olan kulüp Fenerbahçe'ydi. Kulübün borcu da yoktu. Kulüp bugün bu haldeyse baş mimarı Aziz Yıldırım'dır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ColonelLandaaynen öyle hatta 2000lerde sanırım bjknin de bi 7 8 yıllık bir şampiyonluktan uzak dönemi var
Alıntıları GösterYıldırım Demirören zamanında örneğin 6 senede sadece 1 şampiyonluk var.
Arkadaşlar ekşi sözlükte Emre başlığına yazılan şöyle bir tablo ile başlayan son entrye bakın. Küfürlü olduğu için atamıyorum buraya. Bence sorunun kaynağını çok iyi özetlemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 16 Mayıs 2021; 14:55:50 > -
ali koç a tepki gösterip gitmesini isteyenleri anlarım da, ali koç un gitmesini isteyip tekrar aziz yıldırımın gelmesini isteyenleri anlamıyorum. tamam ali koç 3 senedir bi başarı sağlayamadı ama o gelmeden önce 4 sezon boyunca (2015-2018) aziz yıldırım ne başarı sağlayabildi? sanki ali koç gelmeden önce her sene kupa kazanıyorduk. en son aldığımız kupa 14-15 sezonu başında ismail kartal ile süper kupaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***Bayern Münih her sene şampiyon olan takım, orada bile teknik direktör değişiklikleri yaşanıyor.
Alıntıları GösterHocam orası Bayern olduğu için yaşanıyor
Benim savunduğum şey basitçe, iyi araştırılmış bir isim ve ekip gelsin en azından iki-üç sene verilsin. Bunu da herkes kabul eder diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***Arkadaşın mantığına göre Bayern Münih TD degistirdigi her sezondan cokuse gecmeliydi. Yazdiklarindan o cikiyor cunku.
Alıntıları Gösterhocam bence siz bir daha mantık kurmayın.
-
Abi bizim 3 sene tahammül edecek durumumuz kalmadı artık. Ve sadece şu beş para etmez Türk oyunculardan kurtulsak şampiyon oluruz zaten. Altay dışında bir tanesini bile klubün kapısından sokmamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianHocam orası Bayern olduğu için yaşanıyor
Benim savunduğum şey basitçe, iyi araştırılmış bir isim ve ekip gelsin en azından iki-üç sene verilsin. Bunu da herkes kabul eder diye düşünüyorum.
Alıntıları GösterFB için süreç kritik, kimse sabredemez artık. Yeni nesil tamamen GS-BJK şampiyonlukları gördü, kim niye taraftarı olsun bu vasat kulübün?
Acil TSL şampiyonluğu lazım, bu gidişle BJK dördüncü yıldızı takar FB hala dördü takmaya uğraşır, GS beşinciyi takar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X