Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.194.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 57025703570457055706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Yıldırım'da geldikten 3 ya da 4 sene sonra şampiyonluk gördü, o da sürüyle hata yaptı, ki yaptığı hatalar bizi ekonomik anlamda bugünlere gelmemize sebep oldu. Ali Koç'un işi daha zor ve bu şartlarda yapılan hatalara, sabırsız taraftar kitlesi de dahil olunca içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkıyor. Ali Koç'un bence hala kredisi var, tek yapması gereken hatalarından ders çıkarmak.

• kalavar kullanıcısına yanıt

Koç'u bunları bitirsin diye istedik, adam bunların hepsini hemde damardan geri yükledi kulübe..

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Aziz Yıldırım'da geldikten 3 ya da 4 sene sonra şampiyonluk gördü, o da sürüyle hata yaptı, ki yaptığı hatalar bizi ekonomik anlamda bugünlere gelmemize sebep oldu. Ali Koç'un işi daha zor ve bu şartlarda yapılan hatalara, sabırsız taraftar kitlesi de dahil olunca içinden çıkılmaz bir durum ortaya çıkıyor. Ali Koç'un bence hala kredisi var, tek yapması gereken hatalarından ders çıkarmak.

Aziz Yıldırım'ın başarısı tesisleşmedir, başka birşey değil.

20 yılda 6 kere şampiyon oldu FB onun yönetiminde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

Ali Koç'un benimsediği yol 1990 larda kalmış çağdışı bir zihniyetin ürünü. Kendisinin seçim vaatlerine tamamen zıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Temmuz ayı fragman
    Ali Koç tekrar başkan
    Emre ile devam ediliyor
    Saçma sapan transferler
    Anadoludan çıkış yapan adamlardan bir iki tane
    Frey'i tekrar günah keçisi ilan edip freyden daha beter 2 forvet
    Son güne ihtiyaç olan bölgeye taraftara ayıp olmasın transferi
    Avrupa play-off eleniş
    Konfederasyon varsa eleme ondan eleniş
    Kasımda emre istifa sesleri
    Kapanış

3.avrupaya direkt olarak gidemiyor mu artık o hale mi geldi ligimiz vay halimize

• Abi ne derseniz deyin. En büyük yapılan hata oyuncu transferleri. Nasıl bir scout ekibi var anlamak mümkün değil. Bjk da bütün oyuncuların birebir mücadeleye girme gücü isteği ve hırsı var. Bizde pelkas, valencia vee ozan dışında hepsi çöp. Sadece aldığı topu uygun bir alana pas atmaktan başka yeteneği olmayan oyuncular. Bunları alırken nasıl izlediniz nasıl aldınız.
    Örneğin gs ye bakın , terim hırslı ,mücadeleci ve fizik gücü iyi olmayan hiçbir oyuncuyu takımın kapısından geçirmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsux

şampiyon yapamazsa kovulur mantığına bende karşıyım ama sezon tamamlanmadan gönderilmeye karşı değilim. eğer adamın oynatacağı topa güveniyorsan bu şampiyonluktan daha değerlidir, o zaman 2 senede beklersin. ama ışık görmüyorsan, memnun değilsen sezonun bitimini beklemeye gerek yok

Şimdi hocam ben de tamamen kalsın demiyorum ama çok ekstrem durumlar olmadığı sürece kalmalı, bu senin teknik direktöre güvendiğini de, camianın yeni gelecek teknik direktörleri için de cazip yapar.

Dortmund, Leipzing, başında Red Bull olan her hangi bir takım... bu takımlar mesela acayip cazip takımlar hem oyuncu hem teknik direktör için, ben futbolcu olsam burada gelişeceğime adım gibi emin olurum, teknik direktör olsam burada rahat edeceğimden adım gibi emin olurum. Bizim de böyle olmamız lazım.

Şimdi bir hoca düşünelim, gelecek vadediyor, yeni şeyler yapmak peşinde ve Fenerbahçe'nin başına geçiyor, 50 milyon da para harcıyoruz adam dedim ya yeni şeyler yapmak istiyor, adam ağır antreman yaptırıyor, garip garip çalışma metotları var, bizim yerliler suyu kaynatıyor zaten sezon sonu şampiyon olamazsak gidecek, hocanın ne değeri var ki? Bunu engellememiz lazım.

Ayrıca ben bir sezonda Fenerbahçe gibi bir takımda ipleri eline alıp gerçekten kafasındakileri rahat rahat yansıtabilen hoca hatırlamıyorum.

• Aziz'in otoriter olup kendi getirdiği camia çetesini burnu kalkınca kesmesi ve tesisleşmesi dışında övülecek tarafı yok yapmayın Allah aşkına. Transfer politikası ''hahahoyt bunlar 1 veriyorsa biz 5 verelim oyuncuyu alalım'' kafasında biriydi. Hatayı hiç kendinde aramadı 2-3 sezon başarı sağlayınca Ali Kıran Baş Kesen kafasına büründü. Adam kendine Fenerbahçeden çok değer veriyordu. Sırf kendi egosu incinmesin diye başımıza uyuz, yan pas geri pas, erken gol atınca tüm planları suya düşen Aykut belasını saran da bu adam unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 16 Mayıs 2021; 14:39:17 >
  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

• Yok zaten şu an bjk tr'yi kazanırsa al play off oynuyoruz. Normal de konferans eleme oynicaz

• fazla konusulucak bsy yok..camianin evlatlari fantazisi ile yurumez bu iş..kariyerli bir td hemen anlasilmali,kaliteli santrofor vs vs istiyoruz fakat kolay olur mu sizce..işimiz her sene sil bastan yapmakla gercekten cok zor..tesaduften oteye gitmeyecek hicbirsey malesef..yapboz camia olduk hep..

• quote:

Yok zaten şu an bjk tr'yi kazanırsa al play off oynuyoruz. Normal de konferans eleme oynicaz

bjk kaybederse konferans için de mi playoff var vah vah

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Şimdi hocam ben de tamamen kalsın demiyorum ama çok ekstrem durumlar olmadığı sürece kalmalı, bu senin teknik direktöre güvendiğini de, camianın yeni gelecek teknik direktörleri için de cazip yapar.

Dortmund, Leipzing, başında Red Bull olan her hangi bir takım... bu takımlar mesela acayip cazip takımlar hem oyuncu hem teknik direktör için, ben futbolcu olsam burada gelişeceğime adım gibi emin olurum, teknik direktör olsam burada rahat edeceğimden adım gibi emin olurum. Bizim de böyle olmamız lazım.

Şimdi bir hoca düşünelim, gelecek vadediyor, yeni şeyler yapmak peşinde ve Fenerbahçe'nin başına geçiyor, 50 milyon da para harcıyoruz adam dedim ya yeni şeyler yapmak istiyor, adam ağır antreman yaptırıyor, garip garip çalışma metotları var, bizim yerliler suyu kaynatıyor zaten sezon sonu şampiyon olamazsak gidecek, hocanın ne değeri var ki? Bunu engellememiz lazım.

Ayrıca ben bir sezonda Fenerbahçe gibi bir takımda ipleri eline alıp gerçekten kafasındakileri rahat rahat yansıtabilen hoca hatırlamıyorum.

Alıntıları Göster

Bayern Münih her sene şampiyon olan takım, orada bile teknik direktör değişiklikleri yaşanıyor.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Anadolu kulübüne döndük Anadolu Allah aşkına futbolcu olsam hayatta gitmem Fener'e fenerli olmama rağmen. Maalesef durum bu. Hep bir kaos hep bir kaos. Bk gibi çalışma ortamı.

• quote:

Yok zaten şu an bjk tr'yi kazanırsa al play off oynuyoruz. Normal de konferans eleme oynicaz

Ziraatin kazananının direkt olarak avrupaya gitmesi hala var mı peki

• Hala yok mu bir haber, bir aciklama, bir kaç kem kum kelime gibi bir şey. Yok artık ya ?

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    20 yılda 6 şampiyonluk çok büyük başarıdır bizim için. 20 yılı sadece 3 e bölsen( üç büyükler) 6-7 şampiyonluk düşer bize zaten. Ve Ali koç yönetiminde 7-8 yıla bir şampiyonluk düşer. O durumda 20 yılda ancak 3 defa şampiyon olcaz demektir. Basit hesapla 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Bayern Münih her sene şampiyon olan takım, orada bile teknik direktör değişiklikleri yaşanıyor.

Alıntıları Göster

BU KARŞILAŞTIRMA HALİS Mİ ? Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

• Galiba Antalya kazanırsa ya direkt gidiyor ya da kulüp katsayısından dolayı play-off oynuyor

• 
Sayfa: önceki 57025703570457055706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.