şu anda dünyada hangi genç ve gelecek vaadeden hocanın çalıştırdığı kulüpte 2 seneden fazla kalacağı garanti ? bayern'in bilmem kaç milyon euro verip getirttiği Nagelsmann dahil, eğerki şampiyon yapamazsa -en iyi ihtimalle- 2. yılındaki ufak bir sendelemede postalanır. şimdi senin dediğin şey yanlış birşey değil aslında. ben anlayabiliyorum ama o dediğinin olması çok çok düşük bir ihtimal. piyango gibi birşey olması lazım, kulüp ve genç, gelecek vaadeden hocanın genleri uyuşacakta, topçular topunu oynayacak, taraftar oyunu benimseyecek falan çok zor. o yüzden diyorumki (aynı geçen senenin başında erol söylentileri çıktığında dediğim gibi) başarıyı bu saatten sonra tecrübe ile sağlarsın, risk almak güzel birşey ama doğru zamanda alacaksın o riski. tecrübeli ve kendini ispatlamış bir hoca ile bir sistem otutturursun. zaten o hocayı eğerki 2-3 sene takımda tutarsan zaten takımın içinde bir tane bile virüs kalmaz, tertemiz yaparsın. ondan sonra işte genç, gelecek vaadeden hocayı getir ver şansını. ama bizimkiler hem takıma ne kadar kaynar su varsa dolduruyor hem takımı baştan yaratacak kadar oyuncu transfer ediyor, tam bir çorba. ya herşey o kadar yanlışki. bayern nasıl son 15 senede oturmuş bir düzen oturttu ? genç hocalarla mı ? genç hocalara daha yeni yeni şans veriyor kovac olsun nagelsmann olsun. öncesinde hep van gaal'ler le heynckes'lerle belli bir seviyeye çıktılar.. şunu artık kabul etmemiz gerek. herkes teknik direktör olabiliyor ama aynı zamanda iyi bir kadro mühendisi olabilmek için tecrübe sahibi olmak gerekiyor. |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5706. sayfa)
-
-
istifayı kastediyorsan eğer o bu topraklardan gideli yıllar oluyor, bekleme derim.
-
Yıllardır defalarca tecrübe ettik. Anadolu klüplerindeki performansı ile takıma Türk oyuncu a-lın-maz.( mhy, irfancan, sadık, Sinan gümüş, vs..) hepsi çöp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neye göre benim gibiler? Kulübün şu an bu noktada olmasının tek sebebi Aziz Yıldırım'ın ekonomik anlamda yanlış hamleleridir. Ali Koç başarılı demiyorum ama işi daha zor, çünkü aldığı enkazı hem ekonomik anlamda düzeltmeye uğraşırken hem de sportif anlamda başarılı olmaya çalışıyor. Bu süreçte hata yapılacak elbette, ama altını çizdiğim konu bu zaten; maalesef bizim taraftarımız balık hafızalı, benim yaşım 35, genç arkadaşlar hatırlamaz belki, Aziz Yıldırım başkan olduğunda kulüp bu kadar kötü durumda değildi, biz GS'yi 2 yıl yenemedik, Kadıköy'de kupa maçında 4 yedik adamlardan, 3,4 sene şampiyonluk görmedik. Ali Koç, mevcut şartlarda hem Aziz Yıldırım'dan daha fazla sabrı hak eden biridir hem de yerine gelebilecek daha iyi bir başkan adayı yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: We Will Dominatehocam bence siz bir daha mantık kurmayın.
Alıntıları GösterTamam. Mantık kurun ve Ali Koç'un getireceği çapsız hocalara tahammül edin.
Daha adam Yalçın Koşukavak aynı sezon başka takım çalıştıramayacağı halde transfer etmeye kalktı. Bu başkandan ne tür bir beklentiniz var acaba doğru adamı seçebilme konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz kimin başkan olmasını istiyorsunuz peki hocam ve neden bu kişiyi istiyorsunuz bu sorunun cevabını verebilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yegemenali koç a tepki gösterip gitmesini isteyenleri anlarım da, ali koç un gitmesini isteyip tekrar aziz yıldırımın gelmesini isteyenleri anlamıyorum. tamam ali koç 3 senedir bi başarı sağlayamadı ama o gelmeden önce 4 sezon boyunca (2015-2018) aziz yıldırım ne başarı sağlayabildi? sanki ali koç gelmeden önce her sene kupa kazanıyorduk. en son aldığımız kupa 14-15 sezonu başında ismail kartal ile süper kupaydı.
Aziz yıldırım hiç bir şeye sessiz kalmıyordu kendini ve takımı ezik gibi göstermiyordu şu sivas maçında aziz olsaydı muhtemelen bütün oyunculara küfür eder kovardı Ali koç tüm sezon her şeye sessiz kaldı Fenerin hakkını dahi savunmadı o kadar şeyler dönmesine rağmen Bildiğin takımı ezik ruhsuz gibi gösterdi 3 yıldır
En azından Fenerin bir ruhu vardı aziz dönemin de Hiç bir şeye sessiz kalmaz oyunculara ruh katardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 16 Mayıs 2021; 15:27:32 >
-
Şu son 2 maçta takımın en kritik adamının İrfan olduğunu gördük. İrfan’ın artan formuyla son haftalarda gol pozisyonumuzda ciddi artış olmuştu, İrfanla birlikte tüm takım sakatlandı. Oyunu hem güzel açıyor hem de çok iyi pozisyon hazırlıyor. Ben bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum, seneye en etkili oyuncularımızdan olacaktır.
Sosa, Mert Hakan, Ozan, Mesut hepsini toplasan İrfan kadar etki gösteremediler gösteremezler de zaten. Belki seneye düzgün bir kamp sonrası Mesut etkili olabilir, son maçlarda gerçekten kendini yırtıyordu. Formsuzluk sebebiyle doğal olarak etkili olamadı, zaten seneye de olamazsa ki ben olacağına inanıyorum o zaman asar keseriz. Hazır olmadan çok anlamsızca Mesut’u takıma monte etmeye çalıştık, keşke sezon sonunda gelseydi.
Ama yönetim ve teknik ekip aynı kalırsa geçmiş olsun yine hüsranla biter bi sonraki sene/seneler.
Bardağın dolu tarafından bakarsak da Ali Koç’un ilk yılı facia geçti, sonraki sene bi ara şampiyonluğun favorisi olup bir anda çeşitli seveplerle takım çöktü, 3. Yılında şampiyonluk için çok heveslendik ama yine bu sefer de son anda kaybettik. Yavaş adımlarla da olsa bir gelişme var fakat tabi ki FB gibi bir camia için yeterli değil. 3 yılda ortak olarak yapılan hatalar.
1- kavga edip ayağa kalkacak oyuncu transfer edilmemesi, maalesef tüm oyuncularımız pısırık.
2- taktik ve müdahale anlamında zayıf olup üstüne motivasyon konusunda da beceriksiz teknik direktörler, artık parası neyse gerekirse 1 yıllığına anlaşıp adam akıllı birini getirmeliler.
3- ne yapacağından habersiz bir yönetim ve tüm müdahalelerin(transfer, hoca değişikliği) çok geç yapılması veya yapılmaması.
Seneye profesyonelce pislik yapacak yönetici ve oyunculara ihtiyacımız var(lugano tarzı 1-2 oyuncu bile yeterli, eski yöneticilerin tamamı).
Bir de şu seçim olayı var, seçime günler kaldı adaylık açıklayan yok. Hadi Azizden korkuyordunuz anladık şimdi ne oldu, FB’nin bütün divan kurulu ve kongre üyeleri de boş adamlar bunu da çok net görmüş olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***Tamam. Mantık kurun ve Ali Koç'un getireceği çapsız hocalara tahammül edin.
Daha adam Yalçın Koşukavak aynı sezon başka takım çalıştıramayacağı halde transfer etmeye kalktı. Bu başkandan ne tür bir beklentiniz var acaba doğru adamı seçebilme konusunda.
Alıntıları Gösterhocam ben ali koç'u mu savundum ne alakası var? kudüs kan ağlarken bunları neden yazıyorsun
bayern munich ligin sefiri zaten. oradaki hocalar cl'de başarı gelmeyince yollanıyor. biz daha şampiyon olamıyoruz, bırak ligin en iyi kadrosu olmasını bunun bayern munich ile nasıl bir bağlantısı var.
ali koç rezalettir, kepazedir zaten uzun zamandır yazıyoruz biz bunu. sanırım sıkı takip etmiyorsunuz forumu.
yapılanma diye çıktığı yolda ne dediyse tersini yapmış bir adam.
-
-
Ali Koç ilk hatayı ergen taraftarın sözünü dinleyip Aykut Kocaman'ı göndererek yaptı. Eminim Aykut Kocaman gitmeseydi o sezon şampiyon olurduk. Hadi ergen taraftarın sözünü dinledin yeniden yapılanma falan dedi gelecek vaadeden Cocu'yu takımın başına getirdin. Ama bu sözünün arkasında ancak 10 hafta durabildin ne bekliyordun bu adamdan hemen şampiyon yapmasını mı. Hala sampiyonluk yarışında bulunan Erol Bulut'u gönderip tüm hatalarının üstüne tüy diktin.
Beyler bişey bana komik ve saçma geliyor onu paylaşmak istiyorum. Bazı Fbli taraftarlarımız Gs ve Bjk ile dalga geçiyormuş. Gs için son maç kaçırdınız acı yaşadınız, Bjk için de 2005 'de 16.şampiyonluğu kazandık siz daha yeni aldınız diye.
Beyler, geçen hafta Sivas' ı yenseydik bugün biz seviniyorduk. Averajlada değil puan farkıyla rahat rahat. Son maçla şampiyonluğu kaçıran ve en çok üzülmesi gereken bizleriz. Nasıl kafalar var insan hayret ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***Arkadaşın mantığına göre Bayern Münih TD degistirdigi her sezondan cokuse gecmeliydi. Yazdiklarindan o cikiyor cunku.
Alıntıları GösterHayır hocam öyle bir şey demiyorum.
Bu sezon ortasında yeni gelen teknik direktörü yollamanın büyük bir amatörlük olduğunu söylüyorum, bunu yapıyorsan sadece o teknik direktör değil sende de büyük suç var demektir. Transferlerin yanlıştır, düzgün ortam sağlayamamışsın demektir, düzgün teknik direktör bulamamışsındır vs.
Ben de şampiyon olalım istiyorum fakat her sene mutlak başarı beklentisiyle başarı gelmiyor hatta daha da uzaklaşıyoruz, bu baskının bizi şampiyonluktan uzaklaştırdığı, yanlış transfer yaptırdığı, taraftarın psikolojisini daha bozduğu çok açık.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: porsuxşu anda dünyada hangi genç ve gelecek vaadeden hocanın çalıştırdığı kulüpte 2 seneden fazla kalacağı garanti ? bayern'in bilmem kaç milyon euro verip getirttiği Nagelsmann dahil, eğerki şampiyon yapamazsa -en iyi ihtimalle- 2. yılındaki ufak bir sendelemede postalanır.
şimdi senin dediğin şey yanlış birşey değil aslında. ben anlayabiliyorum ama o dediğinin olması çok çok düşük bir ihtimal. piyango gibi birşey olması lazım, kulüp ve genç, gelecek vaadeden hocanın genleri uyuşacakta, topçular topunu oynayacak, taraftar oyunu benimseyecek falan çok zor. o yüzden diyorumki (aynı geçen senenin başında erol söylentileri çıktığında dediğim gibi) başarıyı bu saatten sonra tecrübe ile sağlarsın, risk almak güzel birşey ama doğru zamanda alacaksın o riski. tecrübeli ve kendini ispatlamış bir hoca ile bir sistem otutturursun. zaten o hocayı eğerki 2-3 sene takımda tutarsan zaten takımın içinde bir tane bile virüs kalmaz, tertemiz yaparsın. ondan sonra işte genç, gelecek vaadeden hocayı getir ver şansını. ama bizimkiler hem takıma ne kadar kaynar su varsa dolduruyor hem takımı baştan yaratacak kadar oyuncu transfer ediyor, tam bir çorba. ya herşey o kadar yanlışki. bayern nasıl son 15 senede oturmuş bir düzen oturttu ? genç hocalarla mı ? genç hocalara daha yeni yeni şans veriyor kovac olsun nagelsmann olsun. öncesinde hep van gaal'ler le heynckes'lerle belli bir seviyeye çıktılar.. şunu artık kabul etmemiz gerek. herkes teknik direktör olabiliyor ama aynı zamanda iyi bir kadro mühendisi olabilmek için tecrübe sahibi olmak gerekiyor.
Genç ve gelecek vadeden hoca demiyorum yanlış anlaşılma olmasın, kim geliyorsa artık Luçesku olabilir, Bielsa olabilir, Dick olabilir... Genç bir hoca gelsin demiyorum ben, git Sarri'yi getir ama adama da 3 sezonu ver bunu diyorum.
Benim beklentim kaliteli bir hoca ve ekip ile 3 yıllık bir süreç.
Tamam hocam aynı şeyleri söylüyormuşuz Ben de bunu diyorum, kaliteli bir hoca ve ekibi + 3 yıl.
-
Sarri'yle görüşmüşler ama olmamış diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.,,
-
quote:
Orijinalden alıntı: porsuxSarri'yle görüşmüşler ama olmamış diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.,,
Hocam ismin bir önemi yok.
Tecrübeli kimsenin bu adam niye geldi demeyeceği kaliteli bir teknik direktör ve kaliteli bir yardımcı ekip gelsin, hepimizin istediği, gönlünden geçen bu.
Kimi Sarri der kimi Luçesku der kimi başka isim der bunlar işin detay kısmı.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X