Ulan Jorge işi olmazsa görün bu iki yüzlüleri... İsmai Hoca kalırsa Fener'in her maçında yuhalarlar |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5477. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Zaten gösteriyorlar :) Mesela İsmail Yüksek vardı geçen sene. Kirada oynarken çağırdık, bir maçta 10 dk oynatıp oynamayacağı Adana Demirspor'a geri kiraya gönderdik. Böyle yapınca ne olacak? Kiraya gönderdiğimiz birçok oyuncuyu takip etmiyoruz, oynatmıyorlar. Bizimkiler de ahmaklık edip hâlâ oynatmayan takımlara kiraya gönderiyoruz.
-
Jorge Jesus ve Löw, İsmail hocamın yardımcısı olacak.
-
Demek ki iyi oynayamamış...
Hocam siz bahane arıyorsunuz sürekli, hayatta böyle başarılı olan kimse yok...
Bu adamlara bu bahaneleri bu yaşta alıştırırsanız bunlardan hiçbir şey olmaz.
Beni oynatmıyorlar beni oynatmıyorlar.. O zaman oynayacağın takıma gidip kendini göstereceksin...
-
Jesus işi olmayacaksa Marco Rose veya Roberto De Zerbi'den biri getirilebilir. İkisine de fitim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nankörlüğe gerek yok İsmail hocam her şey için teşekkürler umarım gittiğin yerde başarılı olursun yolun açık olsun
Mhy’nin istatistiklere baktim. Sezonun ilk yarisi herif 1 asist yapmis. Onu da 18. siradaki malatyaya. Azcik zorlu maclarda bile yok mhy. Asist yaptigi tek mac var o da 1-1 kalinan ts maci. Geri kalan tum asistler kume dusmus veya dusmemeye oynayan takimlar. Sezonun ilk yarisi gol katkisi 0 olan hasan ali ve aatif geldi aklima. Onlarda sezonun yarisi yatar, 2.yari hersey bittikten sonra kume takimlarina 2 ser gol veya asist yaparlardi. Mhy anca yedek olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erdemtwitter
“Serkan Akkoyun: "Jesus daha önceki takımlarında da sözleşme devam ederken uzattı. İyi giderse zaten uzatıyor."”https://twitter.com/erdemfb13/status/1528082261052207104?t=UfMKHUb5nm4hOLiMV8rJ0Q&s=19
Yahu daha gençleri izlememişsin, takip etmemişsin, hiçbir şey bilmiyorsun. Ne bu kibir, özgüven? Teknik direktörler zaten bir oyuncuyu hazırlamak yerine hazır 25-30 hatta 35 yaşındakini oynatıyor. Her genç oyuncu Haaland, Mbappe gibi 18'inde direkt 11'e giremiyor, her gençten bunu beklemek acımasızlık. Darwin gibi "doğal seçilim" tadında konuşmak da yersiz.
-
Yalnız kadroda ondan çok asist yapan yok sanırım. Kadronun hepsi çöp o zaman.
Daha iyisini alırsanız hepsi herkes yedek olur. Alamıyorsanız elindeki değersizleştirmek anlamsız bir hareket.
Kimseyi beğenmiyorsunuz kimi beğeneceksiniz merak ediyorum. O çöp bu vasıfsız. Çöp dediğiniz adam orta sahayı sırtladı 2 asist yaptı bugün.
Nasıl bir performans tatmin edecek sizi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ligi 2. (5. 6. Olacakken)
Maçı 5 - 0 farklı almışız.
İkinci yarının en çok kazanan, puan toplayan, lider takımı olmuşuz,
Adam Araptan kurtulduk yazıyor.
Sizden de kurtulsak fena olmayacak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana laf anlatılmaz kardeşim, sen kendi bildiğini oku. Jorge Jesus gelince ya ŞL çeyrek finalisti oluruz ya da Avrupa Ligi şampiyonu tabi daha iyisi olursa da hayır demem ama ŞL'de finale kalmak eskisi kadar kolay bir iş değil.
Genç oyuncular konusunda da zaten burası onlar için kariyer basamağı olacak. ŞL'de bir sürü takım gelip gözlemcileri ile izleyecek sonra transfer etmek isteyecek. Şimdi sıradan bir Portekiz takımında mı oynamak ister genç bir isim yoksa ŞL veya Avrupa Ligi oynama garantili Fenerbahçe mi bir daha düşün. Hoca da Jorge Jesus olacak zaten gençlere forma şansı vermeyi seven bir isim.
-
Ali Koç'un ilk sezonundan bu yana lig bitiş sıralaması baz alınırsa yeni sezonda şampiyonuz. Her sezonu önceki sezonda daha iyi sırada bitirmişiz.
Yalnız Fenerbahçeli bazı taraftarların beğenmediği, yetersiz gördüğü Mesut Özil kadro dışı kalmasaymış gol kralı oluyormuş.
-
Şunu söylemeyi unuttum: hocalar bir takımda çok kalmazlar, kalanlar hep projelerle kalıyorlar, dolayısıyla "ben beş on sene durmayacaksam, daha önümdeki sene bile takımda duracağım garanti değilse bana ne bir futbolcunun geleceğinden" der. Kartal'a hak vermiş gibi duruyorum ama teknik direktörlerin acımasızlığından, profesyonel olmamalarından bahsediyorum.
-
Ondan önce dalağını eline alırdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efes şampiyon oldu..
-
Efes bu sene de kupayı almış. Ama o skor ne öğle 58-57 bitmiş.
Vitor hocamdan da onay çıktıysa Jesus'un gelmesi şarttır artık bu saatten sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X