< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5479. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Fenerbahçe SKtwitter
“Mahmut Uslu: Basketbol Milli Takımlarında oynayan basketbolcuların yarısından fazlası Fenerbahçe oyuncuları.”https://twitter.com/Fenerbahce/status/477065573537710080Bir zamanlar böyleydi mesela basketbol milli takımımız şu an çok daha kötü durumdayız sadece milli takımda oynatacağımız 5-6 basketbolcu çıkartsak çok rahat Euroleague alırız ve bunları Vesely, Datome gibi isimler olmadan da yaparsın. Önemli olan başındaki ismin kim olduğu ve projelerin uygulanmasıdır. Dikkat ettiysen hangi projeyi öne sürdüyse Ali Koç hiçbirini gerçekleştirmedi. Basketbolla alakalarının olmadığını söylemedim bile sadece kenarda basket maçı izlemeyi biliyorlar ama sorsan ne bir misyon var ne bir vizyon. Ali Koç gibi bir adamın kurduğu takımda misyon ve vizyon olmaz mı ya ? En basit bir şirkette, kurum veya kuruluşta bile bunlar vardır. Ali Koç dedesinden kalma holdingi nasıl yönetmiş bu zamana kadar merak ediyorum.
Ayrıca daha futbol ile diğer branşlara girmedim bile. Aziz Yıldırım'ın son yıllarında amatör branşlarda atletizm ve yelken takımları zirveye oynuyordu. O yüzden atletizm ve yelken takımlarımızın şu anki başarıları direk Aziz Yıldırım ve ekibine yazar. Ali Koç'un başkanlığı döneminde kadın futbol takımımız hariç tek bir başarılı branşımız yok, o da yeni kurulduğu için başarılı 2-3 sene daha Ali Koç kalırsa onu da dibe doğru çeker.
-
-
İsmail hoca da aynı Aykut gibi kişilik olarak sevdiğim insanlar. Şahsen İsmail hocanın güzel işler yaptığını düşünüyorum. Seneye şampiyon oluruz umarım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 21 Mayıs 2022; 22:37:5 > -
Yerinde oynayan mert hakan istatistiklerini atayim o zaman.
20/21 sezonu ilk gol 21. siradaki genclerbirligi. 9. Haftada acilmis.
Sonraki gol 14.hafta 14.siradaki basaksehir.
Sonraki gol 18.hafta 19.siradaki erzurum.
Sonraki gol 34.hafta gaziantep. 5.sirada antep
Ve son asist 37.hafta 16.siradaki kasimpasa
34 mac 4 gol 1 asist.
1.5 sezon yatmis. Simdi kumecilere 2 asist yapti diye fikrimi degistirecek halim yok. Elbet daha iyi olsun isterim orasi ayri. Ama adamin onemli ve sezon genelinde kayip oldugu gercegi var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Onu bunu bırakında KimMin kalacak mı acaba ya? giderse tuttuk...
-
Zaten herkes genç uzmanı burada yersen hadi hocam güle güle
-
Dostum isimcisiniz.
Bana 2 sezon orta sahada ondan daha iyisi varsa onun istatistiğini koy desem koyamazsın.
Kusura bakma boş bir tartışma bu beğen beğenme elindeki en iyisi bu adam. Mücadele de ediyor.
Değersizleştirecekseniz yerine daha iyisini önerin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sana mı soracaz değişik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu konuda artık Vitor görmek istemiyorum vallahi. Geliyorum Vitor gidiyorum yine Vitor.
Salalım artık şu adamı. Jesus mu gelecek kim gelecek onu konuşalım. Attığınız fotoğraf bence her şeye yeter yahu.
-
Arda güler zaten değerlimiz bugün Arda Okan'da değerli olduğunu gösterdi ama verilen 6 dakika beni üzdü bence yaşı boyu posu performansıyla bu sezon ara ara süre almalıydı. Sakatlık problemleri yaşadı tabi umarım fiziğini biraz daha güçlendirip bu durumun üstesinden gelir. Dedikleri gibi Tuncay'ı çok andırıyor, yolu açık olsun umarım seneye as takımda düzenli olarak süre alır ve yeteneğini herkese gösterir. Altyapı maçlarını ara ara takip ettim orada kendini çok belli ediyordu, yerinin as takım olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 21 Mayıs 2022; 23:17:38 > -
Mustafa Koç rahmetli olunca, Koç Ailesi şirketlerin başına geçmesi icin Ali Koç varken yıllar önce Abd ye yerleşmiş ve bir nevi emekli olmuş olan Ömer Koç u çağırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vitor hocamın listesindeydi. Hocam Türk futboluna yön vermeye devam ediyor.
Nexus Sporttwitter
“Konyaspor, Sporting CP'den Bruno Paz'ı transfer etti.”https://twitter.com/nexustransfer/status/1528103630213156864?t=s57DYF6ImFt67EbmphshTQ&s=19Brütüs Sportwitter
“💥💥 Nuri Şahin: "Bence üçlü savunmanın çok fazla artısı var. Vitor Pereira döneminde Fenerbahçe'yi çok izliyorduk. Fenerbahçe'den öğrendiğimiz çok fazla şey oldu. Önde baskıyı Pereira çok iyi yaptırıyordu. Beşiktaş'ı da mesela Trabzonspor maçında çok beğendim." (Tivibu)”https://twitter.com/brutuspor/status/1512366299514642434?t=tzGQzs7iN87Txvv5C5r2Jg&s=19Ceyhun Samet Yükseltwitter
“🔥🔥🔥Whatsapp üzerinden Vitor Pereira ile konuştum. Vatandaşı Jorge Jesus için "Çok üst düzey bir teknik adam. Fenerbahçe'de büyük işler yapar. Portekiz için önemli isimlerin en başında geliyor" cevabını verdi. ⬇️ https://t.co/G2XTaOWMzN”https://twitter.com/ceyhunsamety/status/1527953414067523584?t=79m_rsnDRIsA9eCwc0jbCw&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 21 Mayıs 2022; 23:21:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu konya düşünüp koca klüp düşünemiyorsa ne işe yarar bu klübün scoutlari gene rogondan doldururlar seneye oyuncuları umarım jesus karşı çıkar.
-
Babası biliyormuş neyin ne olduğunu.
Ozan Tufan var ? Gecen sezon 6 gol 10 asist yapti. Hemde oyle sezon sonu kume dusenlere degil.
Pelkas var ? 7 gol 8 asist. Hem de cogu macta erol yuzunden sol kanatta oynatilmasina ragmen.
Buyur sana iki isim. Bu adamlar sezonun geneline yansitmis katkilarini. Cop vitor olmasa belki de bu sene de bir seyler yapacaklardi.
Bunun isimcilik ile alakasi yok. Bu tarz adamlar yuzunden sezon boyunca sikinti yasiyoruz zaten.
Monaco salk gibi son saniye yiyip muhtemel rakiplerimizden oldu, fazla ileriyi düşünmek gibi olacak ama kötü oldu marsilyanın geldiği taktirde elenme ihitmali daha yüksekti
-
Hadi bizi geç de diğer iki büyük kulübün dünya kadar eksikleri varken halen 40'lık Burak Yılmaz haberleri falan dolaşıyor. Türk futbolu vizyonunu epey kaybetmiş, JJ ile avrupa görmüş genç teknik direktörler toparlar belki biraz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X