Mhy bu sezon takıma gelmiş olsaydı hak verirdim. Hatta vitor ve sakatlık yüzünden böyle bile diyebilirdim. Ama değil. Adam zaten önceki sezon kötü bir performans sergiledi. Burada hepimiz çatır çutur laf da ettik. Iş bittikten sonra form tutması onu şahsım adına iyi yapmıyor. Hasan ali de böyleydi. Sezon'un kesin yarısını bomboş geçerdi. Sonra iş geçtikten sonra küme ve düşme hattı üstüne 3-5 asist, şansına da bjkye attığı gibi bir tane atar yönetimin, taraftarın gözü boyanırdı. Ben mhy'nin yerine adam alınacağını da düşünmüyorum zaten. O iş çoktan geçti. Son haftalardaki performansını görenler detaya bakmak yerine 10 asisti görüp uzun yola çıkacaklar. Umarım yanılırım ve düzgün bir performans görürüz kendisinden. Ozan'ı isim istediğiniz için verdim. Sadece detaylandırdım diye övdüğümü sanmayın. Ozan'ın istikrarsızlığının hasan ali'den farkı yok. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5481. sayfa)
-
-
hasan ali sol ayakli sol bek, oyuncu bulamiyorsun o bolgeye.
Ozanin oynamak istedigi yerde 10 tane futbolcu var.
Lig bitti , teknik direktor yok ki soylesin kim gidecek kim gelecek.
Ama yine havalarda ucmayin arkadaslar Zajc icin, Ozan icin falan kimse 7-8 mil euro vermez.
-
Benfica, Seferovic için 10 mil. € istiyormuş. Neremle gülsem bilemedim. Geçen sezonda 29 maç kaçırmış. Yaşıda 30. Kim verecek buna 10 acaba? 5 bile verilmez. Bedava verseler 2 kere düşünürüm. Sonuçta ciddi bir sakatlık geçirmiş. Sorløth daha mantıklı.
Edit : Bir de Benfica, Petar Musa'yı kadrosuna kattı. Yaremchuk ve Nunez var daha. Seferovic her türlü elden çıkacak. Bu yüzden bonservis verilecekse bile 3'ten fazla verilmemeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 22 Mayıs 2022; 9:23:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seferovic'e verilecek para 5'in altında olmalı.
Nunez bu sene fahiş fiyata transfer olur. 70-80m konuşuluyor Nunez için.
Dün İsmail'e inanamadım.
Maç 4-0ken oyuna sosa'yı almak nedir ya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seferovic şu anda oranın samattası-berishası ne bonserivisi, maaşının yarısını bile ödemeye razılardır . Bunlar hep pazarlama taktiği yıllardır böyle böyle kazıkladılar tr takımlarını. 10 istiyor gibi gözük bedavaya aldığın eldeki çöpü 3-4'e çak. En son sportingde sporar diye çöptrik bir forvet vardı 5 milyona alıp kazıklandıkları bizden de 5 istiyorlardı aldıkları parayı çıkaracaklardı, onu da bize çakmaya baya uğraştılar da olmadı. Bizim forvet listesine bak 1 tane düzgün adam yok seferovic-sporar-samatta-berisha- ze luis daha aklıma gelmeyenler alayı çöp alayı, şu borç batağı falan tesadüf değil tamamen iş bilememezlikten avrupanın çöp tenekesi olmaktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 22 Mayıs 2022; 10:28:36 > -
seferovic o kadarda gömülecek bi adam değildir tamam bi süperstar değil fakat türkiye ligi ölçeğinde gayet iş yapacak bi topçudur tıpkı sörloth gibi
bana kalırsa bu takıma lazım olan forvet aboubakardır orası ayrı
adam bu ligin bugu resmen fakat bizim aciz yönetim hala farkına varamadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 22 Mayıs 2022; 10:38:33 >
Kurnaz ve fizikli forvet gerekli bence.Trdeki savunma oyuncularının yaptığı pislikleri alaşağı edecek,ısıracak gerektiğinde beleşçilik yapabilecek forvet.
berisha gibi yavaş adamlar burada eziliyor.
-
Tavernier sağ bek olmasına rağmen Avrupa Ligi gol kralı oldu. Bu seviyelere gelmesinin de en önemli destekçisi Gerrard idi. Çok büyük hoca bakalım bugün City'ye çelme takıp Liverpool'u şampiyon yapabilecek mi ? Bence Liverpool şampiyon olur. Aston Villa'da Danny Ings, Coutinho şov izleriz diye düşünüyorum.
Öyle demeyin hocam burada halâ hocayı savunan tipler vardı dün akşam. Burası çocuk yetiştirme yuvası değil diyorlar. Futbol kulübünü çocuk yetiştirme yuvası gören insanlar da var yeni yaşıma girdim resmen. Genç çocukları oynatmadan yıldız olmalarını bekliyorlar işte sonra 36-37 yaşına gelmiş futbolcuları izliyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jorge Jesus geldikten sonra buna benzer bir kadro kurmaya çalışır diye düşünüyorum. Gençlere önem veren bir isim tabi Vitorcular nereden bilecek ? Vitor bile Jorge Jesus çok daha iyi hoca diyor.
Altay
Tomas Esteves - Serdar Aziz - Szalai - Ferdi Kadioglu
Pedro Brazao - Zajc
Arda Güler
Oscar Estupinan - Fabio Silva - Diego Rossi
Edit: Pedro Brazao daha hücumcu on numara gibi bir isim olduğu için Zajc'ı tek bırakıp Arda ile yan yana da oynatabiliriz. Bu kadronun tek sıkıntısı da zaten orta sahaların hücum ağırlıkli olması olur. Maçı rakip sahaya yığıp topu rakibe kolay kolay vermezsek gol yemeyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 22 Mayıs 2022; 11:22:10 >
Gelsin rakip stoperleri sırtında taşıyarak sezonda 20 gol atsın.
Jesus geldi mi bilmiyorum ama adam mesela oynattığı oyun planı ile alakalıdır diye tahmin ediyorum elindeki forvetlere hep potansiyelinin üstünde gol attırmış. Çok fazla gol kralı çıkartmış, jesusla oynamadıkları dönem de o kadar katkı veremedikleri olmuş bazılarının. Slimani gibi kazmayı bile gol kralı yapıp epl'ye çaktırmış.
Slimani 27 gol
Bast dost 34 gol
Bast dost 27 gol
Gomis 21 gol
Flamengo döneminde gabigolü tekrardan futbola kazandırmıştı o sezon forvette pedro diye bir elemanla değişmeli ve beraber oynatmış 20 maç ortalama ile birisi 14 birisi 15 gol atmış. Önceki benfica döneminde de cardozo ve jonas diye bir veteran forvet vardı onları da gol kralı yapmış 25-30 gol attırmıştı sezonda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 22 Mayıs 2022; 11:47:14 > -
Santrafordan konusu önemli ama hoca belli olsun o konu halledilir. İnşallah Jesus konusunda problem çıkmaz.
Jesus geldikten sonra zaten kendisi iyi iki tane forvet bir tane kanat getirir.
Bize skor yükünü çekecek adamlar lazım sadece yoksa ligin en iyi defansı bizde.
En iyi ön liberoda bizde. Ligde bizden daha fazla kaliteli orta sahası olan takım yok.
Bu takım sadece ikinci yarı oynayan Serdar'ı bile gol kralı yapacaktı az daha.
-
1+1 yıllık sözleşme ile alınabilir. 1.5M - 2M dan fazla maaşta verilmemeli, Seferovic yerine tercih ederim. 2000'lerin başındaki Kenneth Anderson etkisi yapar bizde.
Jesus'un çift forvetli sisteminde isteyeceği tarzda bir adam aslında.
Transfer bütçesi 30M ise iki forvet alacaksak birisi bedavaya gelmiş olur. 30M ile üç tane kaliteli oyuncu alabiliriz böylece.
Dyzuba gibi bir tane bedava transfer denk getirmemiz lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 22 Mayıs 2022; 11:37:53 > -
Vedat ya da Sørloth'a razıyım. Ali Koç'un bulacağı forvetten hayır gelmez. Ozan-Gustavo-Zajc-İrfan-Berisha-Mesut-Attila'yı satıp borcu biraz azaltsak kâfi.
Ozan'ın bakışlara bakar mısın :) Bursa'ya kiralık olarak gönderdiğimiz Uğur Kaan videodaki. Osayi ve Ferdi'nin arkasında üçüncü tercih olarak başka birisini almaya gerek yok.
Uğur Kaan Yıldıztwitter“#fenerbahçe #fbsk Training Done ✅ https://t.co/D3OjIQ4OoP”https://twitter.com/ugurkaanyldzz/status/1425148930619285511?s=20&t=uRftHbD2gG-Pm63ETQa7og -
basket bütçesini 24 yazıyor nette indir 5e 6ya , çek kaliteli bir forvet taşısın
-
Tam tersi, çıkar basketbol bütçesini 35'e, Efes gibi 2 yıl üst üste şampiyon ol, tüm Avrupa görsün, duysun seni. Sanki basket 5-6 olsa şampiyonlar ligi şampiyonu olucaksın. Dünkü Final-Four maçlarında Amerika'nın efsane koçu Gregg Popovich da vardı, tüm maçları izledi. Burası spor kulübü, Fenerbahçe voleybol ve basketbol takımları, futbol kulübünün hayatında göremeyeceği başarıları imza attılar, kendi branşlarındaki en büyük kupayı aldılar, kadın voleybol takımı Avrupa ve Dünya Şampiyonu oldu. Eğer diğer bütçelerden rahatsızsan, Fenerbahçe'yi bırakıp sadece futbol takımı olan kulüpleri desteklemelisin. Ben bir Fenerbahçe'li olarak, futbol, basketbol, voleybol tüm takım sporlarında kulübümü seviyorum ve destekliyorum. Olay bütçe olsa Başakşehir ve Trabzon şampiyon olamazdı demekki her şey bütçe değil. Futbol takımı kötü giderken diğer şubelere çamur atılmasını anlamıyorum. Dünya'da en büyük spor organizsonu futbol ve basketbol, Avrupa şampiyonu olmuş basket takımın var, sırf forvet için takım dağılsın istiyorsun. O forvet Fener'i ŞL şampiyonu yapacaksa yapalım dediğini, aksi taktirde diğer şubelere sallama burdan. Hatta ben arttırıyorum, basketbol şubesinin bütçesi 30M Euro üstünde olmalıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X