Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.086.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54905491549254935494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her şey tamam da Tisserand gayet iyi. Maaşı yüksek değilse kesin kalmalı.

Valencia bence kesin gitmeli. Maaşı yüksek diye biliyorum. Bu paraya her maçta son 15 dakka oynatılmamalı.

Net bir santrafor lazım. Serdar Dursun ile olmaz önümüzdeki sezon.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Tisserand gibi bombadan sağ stoper yapıp verim aldı adam. Osai evrim geçirdi , ferdinin değeri arttı. Valencia tüm gerizekalılığına rağmen çok faydalı oynuyordu. Ama mesuta yedirdiler güzelim takımı

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Vedat satıldıktan sonra sadece Valencia'mı alındı o para ile. Samatta, Cisse, unuttun sanırım. Vitor dönemi uçuyordu dediğin Valencia her maç forvet mi oynadı veya her maç oynadı mı. Avrupada Helsinki maçında attığı gollerden sonra ilk lig maçında adamı yedek bıraktı. Sürekli değişen forvet hattı ile oynadık. Berisha sevdası yüzünden Valencia kaç defa yedek kaldık. Bazen de kanat oynatıldı. İsmail de gelince hepten kesti zaten. Valencia ayrı tutuyorum Vedat sonrası yapılan forvet transferlerinden.

Vedat satıldığı dönemde olması gereken engeç 1 hafta içinde yeni forvetin açıklanmasıydı. Biz Vedat'ı sattıktan sonra yerine adam aradık. Oysa daha talipleri çıktığı an yerine adam araman lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene de başarı gelmez ve/veya yönetim değişmezse bundan sonra sadece atletizm ve yelken sporcularımızı takip edeceğim. Futbol gibi stres de yok zaten Ersu Şaşma, Ramil Guliyev, Alican Kaynar vs. izlerim. Bizim Sosa, İrfan gibi çöpleri izleyeceğime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 23 Mayıs 2022; 12:1:12 >
  • Daha Mesut'un adını duyduğum anda Allahım inşallah gelmez dedim.

Sırf sansasyon olsun diye getirdiler adamı.

Bizim böyle isimli adamlara değil Crespo gibi Kim gibi kendini yırtacak adamlara ihtiyacımız.

Misal İrfan Can da bizim oyuncumuz değil. Bireysel oynayan adamlardan nefret ediyorum. Sahada topsuz oyunda hiç yok. Adamları yalandan kovalıyor düzgün press yapmıyor. Ayrıca patlamaya hazır bomba. Takım içinde huzursuzluk da çıkarması muhtemel. Keşke çok ii bir para verseler de onu satsak.

• Dörtlü tandeminde olmuyor Tisserand. 1 senelik sözleşmesi kaldı ama satılır muhtemelen.

Valencia'nın maaşı yüksek değil diye biliyorum ama kendisi gitmek istiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopnog -- 23 Mayıs 2022; 12:2:4 >
  • Kadınlar boksa da bakabilirsin. Bak 4 sporcumuz dünya şampiyonu oldu. :D

• Söz vermiştin, 30 gün çizdiriyordun kendini.

• Vitorun takımı umut vaad ederken televizyona çıkan şeytan isimli itibar suikasti vitorun boynunu aldı o gün. O açıklama sonrasında 4 koldan saldırdılar. Kim o ? mesut bey ile beraber bebekte kahve içip akşam tv de oyuncular hocadan memnun değil diyen şeytan.

Mesut ile beraber kelle aldılar. Mesutu alcağımıza net bir golcü alsak yine şampiyon olurduk

• İkiside iyi ve tutmuş bir isim rotasyona için daha iyisini bulamazsın maaş indirimi isteyebilirsin ikisinden de yoksa Tissirand gider konyadan vs ligden yerli yedek stoper alırsın 2 tane. Karamgümrüğün stoperi de iyi. 3. ve 4. stoper alıcaksın ikiside yerli olucak düşük maliyetli olucaklar. Yada kim gibi bir tane Jesus getiricek diğer tandem stoperini. Serdar ve Kim oynayacak. Lakin bu şekilde forvet bulman çok zor yerli vs.

• nopnog kullanıcısına yanıt

Şunu da düşünmek lazım. Kenarda durmayı problem etmiyor, oynadığında da çok sırıtmıyor. Serdar, Kim sakatlandığında ceza aldığında kimi koyacağız yerine. Uzun bir maraton olarak düşünüldüğünde Tisserand iyi bir alternatif.

• FyKy kullanıcısına yanıt

Onu da takip edebilirim tabi.  

• nopnog kullanıcısına yanıt

Birazdan çiziyorum. Ben unuttum ama siz unutmamışsınız.  

• Şirketler hatta iş yerleri bile belli bölümlerinde çalışanların yerlerine birilerini bulmadan o bölümde çalışan kişileri işten çıkarmaz veya emekli etmezler.

Örneğin bir lokanta işletiyorsun bir aşçın var yerine aşçı bulmadan adamı işten çıkarmazsın.

• Yeni konuda görüşürüz artık  

• FyKy kullanıcısına yanıt

İrfan ancak özel kondisyoner ile çalıştırılıp başakşehir de okan buruk altında 4-4-2 sisteminin 8 numarası gibi oynadığı şekile dönerse bu takımda oynamalı. O zaman zajc i bile kesebilir ama kondisyonu tutarsa.

Sağ kanata ise güzel teknik bir isim lazım. Sol kanatta Ferdi ve Rossi götürür güzel bir sol bek gelince.

• Adamlardaki planlamaya, profesyonelliğe, iş ahlakına bakın. Sen dün son maçta kupayı kaybet bugün daha yeni sezonun ilk gününden şak diye transfer açıklamaya başla. Bizde Aralık ayından beri yeni sezonu planlayamayalım. Neden aradaki makas bu kadar açık belli işte.

Liverpool FCtwitter
    “We can confirm Fabio Carvalho will join the club this summer. The 19-year-old forward will officially complete a switch to the Reds on July 1 🙌”
    https://twitter.com/LFC/status/1528661530610487296?s=20&t=oDPLxOvfJlU__3dAViWYDQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANTRAFOR ÖZLEMİ -- 23 Mayıs 2022; 12:10:52 >
  • Umarım başkan camianın enerjisini düşürecek açıklamalar yapmaz her şey bu adamdan beklenir sezon ortasında hocalar hakkında yaptığı açıklamaları hatırlayın konuşmasını bilmiyor adam şimdi bide kurtların arasına gidiyor kurtların

• vforfreedom kullanıcısına yanıt

Ben Umut vaad ettiğini düşünmüyorum. 3lü defans oynayacak bir takım değildi bizimki. Orta 4'lünün kemik gibi olması lazım. sağ sol forvetlerin defansa yardım etmesi gerekir. Alan daraltamadığında inanılmaz çok koşman gereken bir sistem. Biz oynadığımız çoğu maçta kendi oyunumuzu karşı tarafa kabul ettiremedik. Topu ileride de tutamadık. Oynanılan 1-2 güzel maç vardı bu dediklerimin yapıldığı. Ama çoğu maç rezaletti.

3 lü defans kim oynar; Juve, Chelsea, Arsenal, Atalanta (inanılmaz iki beki vardı), İtalya...

Kim oynamaz; biz ve bizim gibi düşük bütçeli takımlar.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ölü Mesut'u ve keyfi geldiğinde oynayan İrfan'ı oynatacağına Pelkas'ı oynatabilirdi birçok maçta. En azından form tutardı, sezonun ilerleyen kısmında iş yapardı.

Yaptığı şey sakatlanan atın kafasına sıkmaktan farksız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 54905491549254935494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.