Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.085.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54915492549354945495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başkan ne işin var senin beyaz futbolda? abuk sabuk konuşmaların içinde kalmaz inş. herkes farklı yorumlamış da bence transferi halletmeden gitmezdi.

• Mehmet Emin Uluç: Sezonun Sürprizi Gs lig de kalması
    Sezonun hayal kırıklığı Gs ligde kalması. Sezonun kırılma anı Gs'ya 2 maçta 4 penaltı verilmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvox7 kullanıcısına yanıt

Ben bunu şaka sanıyordum, gerçekmiş. ROK, Ahmet Çakar vs. tüm ekip katılacaksa baş ağrısından uyuyamam izledikten sonra.

• volvox7 kullanıcısına yanıt

Gider çünkü aylar önce söz vermiş. Videosu var bir ara programıza gelmek isterim dediği. Bir de program bu hafta bitiyor.

Bu arada bu akşam için program yokken Ali Koç çıkacağı için bu akşamda program yapma kararı almışlar. Kanalda çalışan bir arkadaşım söyledi.

• ROK ile pisuarda yan yana gelsem bile üzülürüm. Başkan sen napıyorsun.

• Yalnız 2. ön eleme turunu geçmek çok önemli. Ondan sonra kaybetsen bile direkt UEL gruplarına kalıyorsun müthiş olay. İlk rakibimizi kesinlikle yenmeliyiz. Sonraki 2 tur artık şans ne kadar gidebilirsek. İlk turdan elenmek çok kötü olur UEL için de eleme oynuyorsun.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

"Pelkas dan söz ediyorsunda görende adamı doğru düzğün oynattıkta adam oynayamadı sanacak. Vitor döneminde defans hattı dışında oyuncuların hepsi dökülüyorlardı. İsmail Kartal döneminde oynadığı az sayıdaki maçta tam eski temposuna ve oyununa kavuşmuşken bir anda kesildi takımdan."

Buna cevap verdim. Pelkas öyle istikrarlı bir adamda değil. Yunanistanda gençken parlamış sonra bir türlü o patlamayı yapamamış biri paokta bile tutanamayan adam işte erol dönemi yarım sezon iyiydi. Geçen yaz hazırlıktmaçında ileride en iyi gözüken adam diye herkes kalsın dedi yani size göre bir oyuncu dışında herkes suçlu ama böyle bir şey yok. Mesutta da aynısını yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 23 Mayıs 2022; 13:2:47 >
  • ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Takımın geneli kötü oynuyordu defans hattı dışında dedim. O kısmı es geçiyorsunuz. Crespo, Zajc, Mert Hakan, Serdar Dursun

Osai bek bölgesine Vitor çekmesine rağmen Vitor zamanı Osai bile eleştiriliyordu. Ayrıca İsmail döneminde oynadığı maçlarda Pelkas gayet iyi oynamıştı ve son iyi oynadığı maçtan sonra bir daha forma göremedi.

Adam sakatlana kadar iyiydi. Sakatlık sonrası toplarlanamadı ve unuttuğun bir ayrıntı var. Pelkas'ı biz çoğu maçta esas mevkisinde bile oynatmadık. Pelkas esas mevkisinde iyi oynayabilen topçulardan. Başka mevkiye koyunca adam iyi oynayamıyor.

• Yalnız onlar Liverpool adamların adı yetiyor futbolcuların transfer olmak istemesi için. Biz de bin dereden su getirirler.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Yıllardır sarı lacivert çubukluyu Şampiyonlar liginde izlemek istiyorum. Gençlik bitecek hala hasretimiz dinmedi.  

• İkisi de var hocam. Hem adamların ekonomik ve maddi gücü hem de planlama.

Bir futbolcudan ziyade bir insan tercihleri arasında Avrupa'da mı çalışmak yoksa Türkiye'de mi çalışmak diye ilk kıyaslama çıkıyor karşısına.

Sonra kültür muhabbeti giriyor. Kulübün başarısı, ekonomik etkenler vs.. derken uzayıp gidiyor.

Üstüne bizim plansızlığımız eklenince...

• O takımların adında ziyade bizim yönetimlerin beceriksizliği ve ekonomik sebeplerle oluyor.

Liverpool gibi takımlar transfer yapacakları zaman aylar öncesinden planlama yapıp alacakları oyuncuları belirleyip bir havuz oluşturuyorlar onlar içinden birini alıyorlar. Adamlar ekonomik olarak senden daha iyi durumda oldukları için haftalarca pazarlık yapmıyorlar. Senin takımlarının ise belirlediği bir futbolcu havuzu yok. Sen lig bitince başlıyorsun oyuncu aramaya. Bir oyuncu havuzun olsa bile sen lig bitince adamlarla iletişime geçiyorsun. Paranda olmayınca adam 5 milyon istiyorsa sen 4.9 milyon vermek için adamla pazarlık yapmaya kalkıyorsun.

Alman takımı Dortmund Haland'ı sattı aynı akşam yeni forvetini duyurdu. Adamlar Haland'ı ellerinde tutamayacaklarını bildikleri için kim bilir yerin aldıkları oyuncuyu ne zaman belirleyip ne zamandan beri görüşüyorlardı. Biz 2 sene önce Vedat'ı sattık sonra aylarca oyuncu aradık.

Türk takımlarının bu yüzden yaptığı 10 transferden 7-8 tanesi hatalı oluyor.

• www.transfermarkt.com.tr
    Emrecan Uzunhan - Oyuncu profili 21/22
    https://www.transfermarkt.com.tr/emrecan-uzunhan/profil/spieler/683828
    youtube
    Emrecan Uzunhan Skills * İstanbulspor 2021/22
    https://www.youtube.com/watch?v=aVA3ErdjBf4&t=19s

Bu çocuğu çok övüyorlardı bu sezon. Ayağı bayağı iyi, fizik olarak da iyi duruyor.

• lig zaten bitti diye maçlara bakmıyordum. Özeti izleyim dedim Serdar Dursun mükemmel oynamış. Daha ne yapacak. Araya koşular, kafa vuruşları harika paslar. Daha ne yapsın ağzıyla kuş tutsa Serdar Dursunu beğenmezsiniz siz.

Öylesine ucuz paralara aldığımız Szalai-Serdar Dursun- Crespo -kim jaeler harika oynuyor. Dünyaları bayıldığımız samattalar-irfanlar neyse bir şey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Mayıs 2022; 14:23:30 >
  • Daha net golcü isteniyor. Serdar yedek olarak ikame eder onu o karşı olan pek yok. Bu arada Serdar Dursun 1.90'mış ama o boydaki çoğu forvetle kıyaslanınca nedense 1.90 gibi durmuyor nedense sahada.

boyuna göre çok çevik. Bilek hareketleri muazzam. Cüssesinden beklenmeyen kıvraklığı var bence o yüzden

• Bazı yönlerden eksikleri var o sıkıntı. Yaşı genç olsa o eksiklerini de giderir o zaman banko 11 oyuncusu olur derdi herkes ama 32 yaşında olması sebebiyle o eksiklerini gidermesi olası değil.

Ben Serdar'ı beğeniyorum o ayrı ama çok büyük maçlarda bize maçı kazandıracak bir golcü olmadığı da bir gerçek. Bir de bu sezon 2 maçta birer golü faul yaptığı için sayılmadı. Bazen 1 golle kazanacağın maçta aynı olur ve maçı gol sayılmadığı için kazanamadığından şampiyonluktan olabilirsin.

Gerçi ligin ilk yarısında Karagümrük maçında sayılmayan golü bence verilebilirdi çünkü benzer pozisyonlarda bu sezon ligimizde ve Avrupa'da pek çok maçta faul verilmedi.

• Bu adam çıkıp akşam taraftara taraftarlık öğretmeye kalkacak bakım görün

Lig bitti fomalite Malatya maçı geçti hala ses seda yok takım 1 ay sonra sezon açacak

Dua etsin Arda Güler bu sene kurtardı bunu yoksa o istifa sesleri kesilmezdi

Seneye kimse kurtaramaz Ali'yi öyle böyle kötü ayrilmaz insan içine çıkamaz

Son maçtaki pozisyon da bence faul değil ama yakın çekim izlemedim bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 54915492549354945495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.