Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.084.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54935494549554965497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar Dursun bu sene 32 maçta forma giymiş oynadığı dakika 1780 falan 90na bölünce 19maç yapıyor. 14 gol atmış

Adama bitiricliği süpr falan demiyoruz. Ancak oyun katkısı muazzam onun üstüne son vururşu o kadar iyi olsa zaten Frankfurtta oynardı. 19 maç 14 gollük katkı.

8 senedir şampiyonluğun yok yıllardır forvetin yok Serdar Dursunu beğenmiyorlar. Hadi abi hadi ya gidin bayern müncheni tutun onlarda bile 3.forvet diye bir şey yok. Choupo Moting Serdardan kötü topçu adamlara oyuncu beğendiremyioruz adı Mergim Serdanaldo olsa bu kez şişirir başımıza Van persie ederdiniz. Tanıyoruz artık sizi

Seneye Muriqu Serdar Dursun ikilisi ile başlayabiliriz ama la ligayı bırakıp gelmez o yüxden mutiqudan kötü olan Shörlothu çekip Serdar da yedek şeklinde sezonu götürürüz. Yeri gelir rossi de forvet gibi oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Mayıs 2022; 16:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerime düşmez ama MHY ve Serdar Dursun'a bakınca yedek için iyi olduğunu görüyorum. MHY'nin 10 asisti gayet güzel ama bizim daha üst seviyelere çıkmamız için daha iyisine ihtiyacımız var. Mesela MHY son maçta çok iyiydi ama o maçtaki performansı derbilerde, kritik maçlarda yapabilecek birine ihtiyacımız var.

Serdar Dursun da iyi çaba gösteriyor ama daha akıllı, çevresine daha çok dikkat eden, daha bitirici isme ihtiyacımız var. Geçen bir maçta ofsaytta olmadığı hâlde ofsaytta zannetmişti kendisini. BJK derbisinde çok kötü oynamıştı, gereksiz çalımlara şovlara girmeye çalışıp becerememişti. Derbi öncesi BJK stadının önünde "demek BJK'yı buraya göndereceğim" pozu verip fotoğraf çekmekle olmuyormuş o işler demek ki  

• Mhy de yeterli olur. Dİnamik hırslıoyun görüşü iyi bir topçu. Yetenekli de. Tabiki avupada başarı hedefliyorssn daha iyisini alacaksın. Mesela crespo mhy orta sahası lig için yeterli. Anasnı satayım maldonado ali bilgin ile falan clde çeyrek oynadık. MHyden Serdardan iyisini hem de yerli hem de aidiyet duygusu olan adamı nerden bulacaksın. Oğuzhan abdülkadir falan mhyden iyi mi? Hadi oradan derim adama

Atanın çok iyi olacak. BU yüzden zaten Serdardan beklediğimiz semih gibi cenk tosun gibi webo gibi iknvi golcü olması.As forvetin Mario gomez Gomis Fernandao gibi olacak

Kanatlarından biri nwakame gibi feghuli gibi skorer olmalı. Ya da q7 gibi takır takır asist yapmalı.

Orta sahada da atiba gibi sosa prime gibi adam olacak crespo var. Defnsımız da iyi.Mhy yeterli olur sen Vurdu mu indirecek kanat ve forvetten haber ver

Sağlam 25 golcü forvet bir de kanat bulursan bu takım tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Mayıs 2022; 16:58:24 >
  • Son maçları izlemedim diyorsun, özetten şöyle uçuyor, böyle kaçıyor diye çıkarım yapıyorsun. Bir de demediğim şeyleri demişim gibi yorum yapıyorsun. Ben Fernandao ile ilgili ne zaman yorum yapmışım ?

Zaten şampiyon olmak istiyorsak 20 gol ve üzeri atan oyuncu almamız gerek diye belirtmişim. Pierre' den beri de bu sayıya ulaşan olmadı zaten. Serdar Dursunla olabileceğinin maksimumu ikinciliktir, daha da fazlası olmaz.

• Başkan o kadar münasebetsiz zamansız kararlar alıyor ki.

Taraftarın tek cümle açıklama beklediği günlerde oraya çıkıp hocayı açıklamazsa başına ne geleceğini hakikaten bilmiyor.

Yine Sosyal medyada gündem olacak istifa, hakaret gırla gidecek haberi yok.

2. ve şampiyonlar ligi sonucunu başarı elde etmiş gibi lanse edip bundan nemalanabileceğini zannedecek kadar saf bir başkanımız var. Ne mutlu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hedgehog24 kullanıcısına yanıt

Son maçları izlemedim diye sezonu da mı izlemedim şaka mısın sen? Hadi abi block ya saçma sapan savlarla ne anlatıyorsun. Adamın kariyeri ligin son 5 haftasından ibaret sanki 40 maçlı ligde son haftaları izlemedinden vurmaya çalıyorsun block

hocam adam vitor denen köylünün savunuculuğunu yapan futboldan bi haber birinin teki

adamın yorumunu ciddiye alman hata zaten serdar dursunu sahada görmesek zlatan zannedeceğiz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 23 Mayıs 2022; 17:3:20 >
  • Serdar Dursun= Yeni Frey.

Bi ara iki günde bir küfürleşmelere varan Frey tartışması dönüyordu forumda, o aklıma geldi.

• serdar dursunu öven arakdaşa bir sözüm var ;

eğer serdar bizim forvet ise fatih teki pesic te ronaldodur :)

serdar ın topla alakası yok bırak bizde oynamayı tr liginde bile çiğ çiğ yer bir çok forvet onu

• Bu takımın yedekte bekleyecek ve bunu sorun etmeyecek. Forma şansı geldiğinde çıkıp elinden geleni yapacak oyunculara da ihtiyacı var. Bazen unutuluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz gaza gelmeden efektif oynamaya çalışsa çok daha iyisini yapacak ama adamda tam bir apaçi ruhu olduğundan yapmaması gereken işlere kalkışıyor. BJK maçında İrfan'a çıkarmayıp çektiği şutta çıldırttı mesela. O mesafe ve açıdan şut çıkarman için Ronaldo(gerçek olan) falan olman lazım özgüven anlamında.

• Ben hakaret olmadığı müddetçe kimseyi engellemişliğim yok. İşinize gelmedimi block. Gerçek hayatta bu tür durumlarda ne yapıyorsunuz merak ediyorum. Medenice karşıt argümanlara bile

tahammül yok. Ad hominem yapıp durduğun hâlde sana fazla bile cevap verdim, bende hata...

• Yeni sezon konusu neden açılmadı?

• Taka taka Serdara mı taktınız cidden? Yahu yerli mis gibi en kötü rotasyonda kullanılabilecek bir oyuncun var kimse sana as forvet olsun demiyor zaten. Ben de as forvet olmasına karşıyım ama hem yerli hem de sonradan oyuna girip rakip defansı yıpratacak bir ismi neden yok parasına gönderelim? Beşiktaş bile dönüp dolaşıp forvet bulmaya Cenk Tosun’a falan dönüyor. Serdar’a laf atacağınıza gidin Gs efsanesi Emre’nin taktığı transferlere bakın bir iki adam hariç çoğu bomboş oyuncular. Daha seneye Samatta, Lemoslar gelecek bizim süper yönetim de Eran Zahavi iki şaka yaptı diye gurur yapıp 6.5 milyona Samatta aldırdı şaka gibiyiz gerçekten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Serdar Dursun zaten 3. tercih idi sene başında.

Planlama yapılırken

1-Berisha

2-Valencia

3- Serdar

Bu şekilde yapıldı fakat son takımda ana santrafor oldu. Gelecek dönem büyük ihtimalle Valencia ve Berisha satılacak ve Serdar in önüne iki santrafor alınacak.

Ne kadar büyütüldü Serdar konusu.

• All Nightmare kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2022-2023-sezonu-ana-konu--152841413

Buyur hocam yeni sezon konusunu açtım. İleride ilgilenecek birine devrederim.

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Bir iki adam hariç değil komple bomboş adam hepsi yönetim ne yapsa alkışlayacak şakşakcı tayfa var zaten hoca yok millet planını yapmaya başladı koskaca klübü anadolu klübünden farksız hale getirdi eline emeğine sağlık başkanın akşam ROK ile iyi takılmalar başkana.

• Bu sezonda çözemediğimiz konular var daha sanki :D

• Mhy, İrfan Can ve Serdar Aziz davet edilmemiş. Hani Serdar Aziz'i anlarım. İrfan Can'ı da es geçtim. Berkan kutlu yerine Mhy niye yok acaba? Lobiniz batsın. Yazık...

FutbolArenatwitter
    “A Milli Futbol Takımı aday kadrosu açıklandı.”
    https://twitter.com/futbolarena/status/1528745384935309313?t=E6rYIUcXPAnDkfwzHGI4FQ&s=19

• Mhynin alınmaması rezalet

Neyse komutan tatil yapsın boşverin sezonu erken açaçağız

• 
Sayfa: önceki 54935494549554965497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.