< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5497. sayfa)
-
-
Başarı istiyorsak eğer takım korunmalı zaten. Hocanın ilk 11 tespiti doğru. 8 numara pozisyonu içinde Zajc'ın oyun içinde kaldığını düşünüyordum hep. En son maçta bile ağırlığını yine koyamadı.
Crespo olmadan Zajc çok etkisiz kalıyor.
Crespo'nun yanında MHY, önlerinde ise Arda oynamalı bence yada 4-3-3 tarzında oynayacak ise mevcut kadro ile Crespo - MHY (sol iç) - Arda (sağ iç) şeklinde olmalı.
4 transfer + yedek kaleci + Atilla satılırsa yerine stoper. Yani toplamda 6 transfer olmalı.
Gustavo giderse yerine bir yedek 6 numara
-
Umut Bozok alınırsa büyük hata olur zaten. Serdar'ı tut Umut Bozuk için ödeyeceğin parayı ana forvet için alacağın oyuncuya yatır daha iyi.
-
ferdi'nin önüne adam alacaklar kesin, en çekindiğim yer. sekiz numaraya da de la cruz gibi birini alacaklar, çocuğa oynayacak yer kalmayacak.
-
Yerli kuralı var her şekilde kendine yer bulur.En iyi oynadığını yer sol bek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gustavo veya Sosa tipi adamlar olduğu sürece bırak Zajc o mevkide dünyanın en iyi oyuncusu olsa çok etkili olamaz. Gustavo pazar günü yine çok stoperlerin arasına gömüldü. Bu şekilde oynayan oyuncu olunca Zajc da geriye yakın oynamak zorunda kalıyor. Crespo varken ki gibi oynamaya kalksa orta alanda ciddi boşluklar doğacak. Bu dediğime rağmen yine doğmakta.
Crespo ne kadar önemli o yokken oynadığımız maçlarda yokluğu baya sırıttı. Kaç maçtır orta alanda rakiplere ciddi boşluk bırakıyoruz o yokken çünkü yerine oynayan Gustavo sağ olsun stoperlerin arasına kaçıp duruyor. Karagümrük maçında Zajc defalarca Gustavo eliyle öne gel bana yakın oyna diye işaret yaptı. Maçın sonlarına doğru maçı anlatan bile dayanamadı Zajc öne çıksın diye Gustavo ısrarla işaret yapıyor demişti.
Malatya'nın tek devrelik pili varmış ki ikinci yarı ilk yarıda gol sonrası yaptıkları gibi kontra yapamadılar. Yoksa daha çok pozisyon bulurlardı.
Gustavo takım savunmasının dengesini bile bozdu hep. Eskiden en azından savunması iyi diyorduk bu sezon onu da yapamadı.
-
Şu aşamada Serdar varken Umut Bozok'a falan hiç gerek yok. Yedek forvet diye Berisha'nın arkasına alınan adam ligte 15 tane gol attı. Son 2 senedir bu sayılara çıkan forvetimiz yok Vedat'tan beri. Alınacak forvet as forvet olmalı ki bir şeye benzesin. Küme düşen Burnley'deki Weghorst çok hoşuma giden bir isim zor ama keşke alabilsek, şahane olurdu. Serdar ise yedek forvet olarak her zaman elimizin altında durabilir.
Onun dışında Sörloth'un katkı vereceğini pek zannetmiyorum açıkçası eğer düşünüyorlarsa. Artık futbolcu bize kesinlikle yaramıyor. Sosa - Novak'tan sonra hiç gerek yok zaten.
-
Bek alınacaksa Ferdi ve Osai kesmeyecek ama onlar yokken yerlerine oynayıp onların yokluğunu belli etmeyecek isimler alınmalı. Çünkü ikisinden daha iyi bek bulmak zor bulsan bile bizim kulübün parası yetmez.
Ben şahsen Ferdi ve Osai oyun anlamında kesebilecek iki bek bulunabileceğini düşünmüyorum çünkü o tür bekler en az 10-15 milyon euro dan başlar.
-
üç 11 oyuncusu alınırsa as kadroda oynamaz maalesef. normalde oynamadığı yer yok neredeyse de bu kadar joker olarak kullanmak da fazla geliyor bana. bir yerde tecrübelensin artık. sözde bjk maçını jesusun yardımcısı izlemişti ve maçın en iyisiydi sol bek olarak. haber doğruysa bile belki fikirleri değişir, yedek sol bek alırlar.
-
Bugün bir spor yorumcusu Sörloth için FB ve Bjk da iş yapabileceğini düşünmüyorum dedi. Ts da iş yaptı ama çoğu takım FB ve BJK karşı TS karşı oynadıkları gibi oynamıyorlar ayrıca bu iki takımın oyun sistemi de farklı dedi. FB geçmişte ligimizde ki diğer takımlardan ne forvetler aldı hiç biri doğru dürüst başarılı olamadılar dedi.
Çok güzel konuştu. Bir sezon önce Alanya'da 20 civarı gol atıp gol krallığına oynayan Cisse bizde bir şey yapamadı. Bizde çok iyi oynayan bir Niang vardı mesela. Bjk geldi Bjk bir şey yapamadı.
-
Arkadaşlar mesajlarınızı yeni gördüm. Beni buna layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Fenerbahçe bölümü benim için çok özel. Burada keyifli vakitler geçiriyorum. Tabii sizler olmasaydınız bu mümkün olmazdı. Sanırım bir arkadaşımız yeni sezon konusunu açmış. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım bu yeni konu bize şans getirir
Hocam Gustavo ve Topal zaten 2 tane 8 ile anca oynarsın. 4-3-3 oyunun dos oyuncusu bunlar. 4-2-3-1 yada 4-4-2 formansyonunu oyun içinde alan takımda iş yapamazlar.
Konya bile elindeki stopere yerli diye 5 milyon istiyor, mert hakan gibi kenardan katkı veren yerli oyuncuyu satmak kerizlik olur. Abici tayfadan uzaklaştığından beri derbilerdeki abartılı hareketler dışında bir yanlışını görmedim, 8-10 milyon bandından aşağı bir rakama satılırsa üzülürüm.
-
22 milyona o transferleri yapabiliyorsa helal olsun.İnşallah Jesus önerir oyuncuları bizimkiler beceremez çünkü
Kimse 2. veya 3. Santrafor olmasına itiraz etmiyordur zaten, Frey için de aynısı geçerliydi. Genel kaliteleri tartışılınca seveni İbrahimoviç muamelesi yapıyor ikisine de sevmeyeni de kürek takımına bile almam diye karikatürize ediyor, ucu gereksiz tartışmalara çıkıyor.
Milli takım kadrosu yine her zamanki gibi son derece adaletsiz seçimlerle dolu.Bu sefer Taylan’ı almamışlar yüzleri kızardı herhalde 2. Lig seviyesindeki adamı almaktan vazgeçmişler sonunda.Bir de maçları hazırlık maçı sanıyordum niye böyle zayıf rakipler seçmişler diyordum meğerse resmi maçmış.Uluslar liginde düştüğümüz seviyeye bak Litvanya,Luksemburg ve Faroe Adaları.Gerçekten büyük başarı.Ülke futbolu dibin dibini görmüş
niang beşiktaşa gelidğinde 2-3 sene arabistanda oynayıp gelmişti. Bizdeki hali bile yaşlıydı
-
Bu maçları umarım prim yemek falan yerine milli takıma sistem oturtmaya çalışarak harcarlar.
-
Milli Takımın Uluslar liginde bu seviyede olmasında aslında ülke futbolunun sorundan ziyade başka sebebi var. Uluslar Ligi başladığında takımın başında olan zat o organizasyonu önemsemedi. Saçma sapan kadrolarla çıkmıştı. Bir de oyuncuların geneli yurt dışında oynayan isimler olduğundan hiç biri adam gibi oynamadılar. Bir kaçı hala mili takımı önemseyip de oynamıyor. İtalya da adam gibi top oynayan zat A Milli Takımda orada oynadığı futbolun %10 bile oynamıyor. Fransa ligindeki oyunuyla övülüp duran Zeki denen bek oyuncusu milli takımda bir halt yapmıyor. Yurt dışındaki oyuncuların çoğu Milli Takımda bir işe yaramıyorlar. Yurt dışı oyuncu sayısını azaltıp ligimizden oyuncu sayısı fazlalaştırılırsa milli takım o zaman bir şeyler yapacak hale gelir. Ülke dışında oynayanla nedense Milli Takımda milli duygularla filan hiç oynamıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X