Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
95
Favori
4.084.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54945495549654975498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke altay ve ferdi de gitmese ne kadar az adam giderse o kadar az sakatlık riski olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

Bizim oyuncuların çağrılmamasi çok iyi aslında. 15 hazirana kadar maçlar var, bizim takım ise 15 haziranda top başı başı yapacak. Dinlensinler tatilini yapsınlar güzelce.

Altay ve Ferdi ye yazık oldu, daha az tatil yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHY’nin alınmaması normal, fazla ofansif olmuş çünkü orta saha. Berkan yerine değil Orkun yerine falan çağırması gerekecekti.

Berkan’ın çağrılması komedi tabi, ona gelene kadar çok adam var.

• az oyuncumuzun gitmesi hayırlı olmuş. ferdi de ilk kez oynayacak milli takımda iyi olabilir onun için.

• nopnog kullanıcısına yanıt

Orkun ve Berkan çağrılıp Mert Hakan alınmıyorsa ben ciddi ciddi art niyet ararım. Orkun daha önceki maçlarda bir halt da oynamadı.

• 2m civarı maaş olsa aslında çok iyi bir transfer olabilir bizim için. Özellikle Kim'in gitme durumu olursa makul bir maaş ile ayarlarsak güzel olur.

Nexus Sporttwitter
    “Jason Denayer, serbest kaldı. Türk kulüplerinden 3 milyon euro yıllık maaş + imza parası istiyor.”
    https://twitter.com/nexustransfer/status/1528757869960626177?s=20&t=n7zhejxWyMoYNPmbR4tHig
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Kulüp performansı bu sene çok iyi deniyor, takip etmediğimden bilemiyorum ama tercih sebebi o olabilir.

Zaten Milli Takım’da 11 başladığı sayısı çok az. Cebelitarık maçında ben de hiç beğenmedim ama takım zaten tamamen dökülüyordu o maçta da.

Adam kimi almasa olay olacak zaten. Karagümrük Emre Mor yok diye bi paylaşım yayınladı mesela şimdi.

• Bu Gs da ya ciddi hafıza problemi var yada cidden utanmazlar.

Mert Hakan'ın alınmaması için doğru karar çünkü karakteri problemli demişler. Kendi kaptanları başkasının eşini taciz eder o yetmez hastanede siyah çeker, milli takımı fazla prim almak için karıştırır. Bjk'da oynamış olan kendi eski golcüleri eşini döver sorun yok. Mert Hakan'ın karakteri problemmiş ondan dolayı milli takıma alınmaması doğru kararmış. Mert'in karakteri neden problemliymiş çünkü maçlarda pozisyon sebebiyle rakiplerle tartışıyormuş. Pes doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 23 Mayıs 2022; 18:50:51 >

kesinlikle katılıyorum

MHY karakterinde problem varsa onlarda da var o zaman. Yıllar boyunca karaktersiz Melo'yu göğe sığdıramadılar. MHY ona Melo'ya melek sayılır.

• Serdar Dursunun bırak derbiyi iyi oynayan Anadolu takımlarına karşıda bir şey yapamaz.

Aklına gomis gelmesin yani. Keşke sadece derbilerde kaybolsa

• Murat Zorlu'nun dediğine göre JJ 22M bütçe istemiş.

22M ile bir santrafor, bir kanat, bir 8 numara ve bir tane sol bek olmak üzere dört transfer istemiş.

Eğer Kim giderse onun yerine kaliteli bir stoper istemiş.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Ben izliyorum ne oynadığının farkındayım Serdarın. İŞ yapan bir isim gayet.

Sizin görüşünüz öyle benimki de böylr. Benim ki istatistikli destekli. Almanya ikinci liginde de bizdeli birinci ligden iyi oynayan bir sürü takım vardır ayrıyeten oraya girmiyorum bile

Ayrıyeten kim yazmış unuttum ona da cevap olsun serdar gol kaçırıyormuş. Valensia neler neler harcıyordu? Alabileceksen Lewayı Suarezi eyvallah yoksa anlamsız boş tartışmalar. Serdar Dursun takımın forvet rotasyonunun ilk ismidir. Hangi hoca gelirsr gelsin de öyle kullanacaktr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Mayıs 2022; 19:2:14 >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

Mert iyi ki derbide bir pozisyonda abartı takla attı ya ondan dolayı kafayı takmışlardır. Genç oyunculara kötü davranıyor demiş biri ona çok güldüm çünkü son oynanan maçta Malatya'lı 17 yaşındaki bir genç oyuncuya gayet iyi davrandı. Barış diye biri atıldı oyundanki o pozisyonu sonradan izleyince Mert'in hiç bir suçu olmadığı aksine rakibin tahrik ettiği ortada. Mert hakeme bir şeyler söyleyecekten Malatya'lı oyuncu gelip kolundan tutuyor Mert'i sonra olanlar oluyor.

Hatta o oyuncu Mert'i itip kırmızı gördükten sonra Mert'i yerden kaldıran kişide o 17 yaşındaki Malatyalı çocuk. Malatyalı oyuncuların vücut dili bile o olayda hatalı olanın Mert değil Malatyalı oyundan atılan oyuncu olduğunu göstermeye yeterli. Normalde takımından biri böyle bir pozisyon sonrası atılsa atılmasına sebep olan oyuncunun üzerine yürürsün ama hiç biri Mert'e en ufak tepki dahil göstermiyor.

• Milli takımın da Fenerbahçenin de merkez orta sahası berbat. Fenerde Crespo var hadi milli takımda o da yok Mhy yi beğenmiyolar öyle mi? Oyunu böyle çift yönlü oynayabilen hızlı dinamik ve dirençli adam bulsunlar getirsinler o zaman. Kenarımın menajerleri

• Maçın son dakikalarında serdar dursun giriyor diye de heyecanlanmam açıkçası valencia da o daha çok olur. Öndeyken Serdar Dursun alınır bak ona katılırım

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Doğruysa çok güzel tespitler.

Transfer/Serdar-Allahyar

Ferdi-Transfer/Rossi-Muhammed

Arda-İrfan

Transfer-Crespo/Mert-Gustavo(kimse almazsa transfere gerek yok)

Transfer-Osayi/Novak-Nazım

Kim-Kaan/Serdar-Altyapı

Altay/Ertuğrul

Attila-Tisserand-Pelkas-Meyer-Lemos-Zajc-Ozan-Pelkas-Berisha-Valencia'nın satışından üstüne Kaan'ı alacak kadar para kaldırırız.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Zaten Serdar Dursunla şampiyon olabilen için etrafınjn kusursuz olması lazım o da zor. Onun yerine etraf idare eder serdar da yedekten girsin yeri geldi mi 11 oynasınlık durur. Mario gomez ayarında forvet lazım

• nopnog kullanıcısına yanıt

Frey üstüne Ademi, Cisse, Mevlüt, Thiam aldık yedek için. Şu an hiçbiri takımda değil. 3'ü zaten aynı ligde 20+ gol atıp mı ne geldi. Yedek oyuncuya takılmasını anlamıyorum. Alacağımız yedek Serdar'dan iyi olmayacak. Umut Bozok, Halil vs. gereksiz triplere girmeye gerek yok. Her sezon 2.5 milyona yedek santrafor değiştireceğimize Samatta'nın üzerine koyar 15 milyona düzgün bir santrafor alırdık.

• Su an ligin en iyi yerli orta sahasi mert hakan yandastir. Tartisan adamla futbol konusmam.

• 
Sayfa: önceki 54945495549654975498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.