|
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5494. sayfa)
-
-
Sene başından beri istiyordum şu Weghorst'u. Tam bizlik golcü, Sorloth falan hikâye. Oyun planına bakarsak Serdar doğrudan Weghorst'un ikamesi olur.
Siyah ÇoraplılartwitterSiyah Çoraplılarhttps://twitter.com/siyahcoraplilar/status/1528702667245203456?s=20&t=Am_ll5Di-0egtYpHSBHoKg
-
Serdar Dursun; ancak haftalar önce küme düşmüş, 10 kişi kalmış Yeni Malatyaspor ve Rizepor gibi rakipler karşısında kendisini gösterir. Son attığı gol güzeldi; fakat boy avantajına sahip olmasına rağmen kafa vuruşlarında
dahi istikrarlı değil ! Geçen hangi maçtı hatırlamıyorum, kafasıyla müsait durumdaki üç pozisyonu hiç etmişti ! Eğer kontrada hemen şut çekmesi gereken bir durum varsa da o pozisyondan bir beklentiniz olmasın. O, şutu
çekene kadar savunma araya girmiştir bile. Santrafor bencilliği de vardır. Şut çekmeye odaklandıysa kafasını toptan kaldırmaz bile !
Eğer şampiyon olmak istiyorsak bize 15 gol atan değil; 20 ve üzeri atan oyuncu gelmeli. Evet, Serdar Dursun' un çok maliyeti yok, yerli ve ilk santrafor tercihi olarak da alınmadı; ama normal şartlar altındaki Fenerbahçe' de
ancak üçüncü santrafor olabilecek kapasitede.
-
Bizim takımın tiktok hesabı varmış ve yanlışlıkla Jorge Jesus videosu paylaşmış deniyor. Doğru mu? Tiktokçu arkadaşları alalım. Bilgiyi aldıktan sonra onları da bloklayayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 23 Mayıs 2022; 15:23:53 > -
Tff'ye 3 temmuz için ne kadarlik tazminat savaşı açmıştık biz? -
Üçüncü forvet çok büyük haksızlık. Fenerbahçeyi Real Madrid falan sanmak. Gomis sezon boyunca 6 derbi oynamıştı hiç gol atamamıştı ama Gs şampiyon olmuştu. Büyük maçlarda yoktu adam. Şampiyonluk derbi maçlarında kazanılmıyor. Kaldı ki Serdar Dursun milli takımda 75 dakikada 3 gol attı. Boş beleş maç adamı edğil sadece. Tutup da Sow ayarında topçu demiyoruz. Ancak bir hafta formsuz olur ertisi hafta 3 tane yazar .Öyle bir adam Serdar Dursun. Alırsın Sow gibi Abubakar gibi değiştirerek oynatırsın. 3.forvet ne? Yok paf takıma gönderelim. 3.forvte lafını kim çıkarttı ilk o da bir garip.
Bütün bunların yanına oyunu katkısı çok yüksek. Ara pasları boş koşuları. Adam bitiricilik dışındaki her konuda görevlerini eksiksiz yerine getiriyor. Bu kadar top dağıtımı, duvar paslarını irfan bile yapamıyor.
Ligde Serdar Dursun'dan iyi tek forvet de Corneilusdur. Onu da bilin ona göre yorum yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Mayıs 2022; 15:27:22 >
-
Ali Koç’un Jorge Jesus’u getirebileceğine inanmıyorum. Ali Koç, hiçbir kaliteli hoca ya da futbolcuyu transfer edemeyecek kadar beceriksizdir ve kulüp tarihinin en kötü başkanıdır.
-
Bu arada biz Muriqu Shörlothdan iyi derken kompleksli olmakla suçlanıyorduk. Adam Mallorcada yarım sezonda Shörlotun Real sosiedadda tüm sezon attığından fazla gol attı
-
Hic izlemedim bonservisi elinde olacak gibi gozukuyor.
Ihtiyar heyeti yerine soyle hamleler yapilsa fena olmazdi.
www.transfermarkt.com.trArturo González - Oyuncu profili 21/22https://www.transfermarkt.com.tr/arturo-gonzalez/profil/spieler/185012
Bu da iyisinden bir sol bek
www.transfermarkt.com.trMihailo Ristic - Oyuncu profilihttps://www.transfermarkt.com.tr/mihailo-ristic/profil/spieler/271455
-
Ya Rize maçları olmasa listede olmayacak Serdar Dursun için ligin en iyi forveti muamelesi yapan birileri mi var ben mi yanlış görüyorum? Serdar bu takımın as forveti olamaz güzel bir yedek olur. Takımdan gönderilecek kadar kötü değil ama abartılacak biri de değil ortalama Türk forvet işte.
-
bu yonetimden bi cacik olmaz. yeni hoca lig baslayana kadar anca belli olur yine. -
Bugünde bitti hoca halen yok yavaş yavaş sezonun temellerini atacağımıza Goygoy yapmaya tv programına katılıyoruz bune biçim iş ya senin hocan yok sen tv programına gidiyorsun.
Aziz yildirimi bile bana arattı bu başkan helal olsun her defasında göze batıyor.
-
Bakalım ali koc bugun gene lefontenden masallar anlatacak 😊 jesusu getiremez getiremiyecekte bu cok net !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 23 Mayıs 2022; 16:8:49 > -
Yeni sezon bitmiş kamp toplanacak adamın umrunda değil birde bu şakşakçı tayfa varya söz ettirmeyen adam diyor söz vermiş sezon başında mecbur katılacak diyor. Ulan senin takımın başında hocan yok tv programından önemli meselelerimiz var diyip ertelesene.
-
3. forvet durumunu "normal şartlar altında" diye belirttim. Fenerbahçe maddi durumu bu hâlde olmasaydı; Serdar Dursun ancak üçüncü santrafor olarak alınırdı.
Ligde attığı 15 golün 6' sı Rize'ye. Dördü de penaltıdan. En kötü sezonunu geçiren Galatasaray' a 1 gol atmış, eyvallah.
Milli takımda attığı üç golün ikisi zaten Letonya ve Cebelitarık' a !
Adamın oyun stili zaten sırtı dönük oynamak, doğal olarak duvar pası yapması kadar normal bir şey yok. İrfan Can ne alaka onu çözemedim. Elma ile armutu karşılaştırmak gibi olmuş.
30 yaşında geldiği en büyük kulüp Fenerbahçe. Bu kadar iyiydiyse neden bu zamana kadar tutunamadı? Ligin en iyi ikinci santraforuysa zaten o ligi kapatıp gidelim biz. Ne Serdar Dursun muş arkadaş...
-
Serdar Dursun 2. Ligde oynayabilecek kapasitede bir forvettir. İyi bir forvet olarak görenler baştan sona maçları izleyip sonra konuşsun. Attığı her gol başına en az 5 tane kaçırıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: hedgehog243. forvet durumunu "normal şartlar altında" diye belirttim. Fenerbahçe maddi durumu bu hâlde olmasaydı; Serdar Dursun ancak üçüncü santrafor olarak alınırdı.
Ligde attığı 15 golün 6' sı Rize'ye. Dördü de penaltıdan. En kötü sezonunu geçiren Galatasaray' a 1 gol atmış, eyvallah.
Milli takımda attığı üç golün ikisi zaten Letonya ve Cebelitarık' a !
Adamın oyun stili zaten sırtı dönük oynamak, doğal olarak duvar pası yapması kadar normal bir şey yok. İrfan Can ne alaka onu çözemedim. Elma ile armutu karşılaştırmak gibi olmuş.
30 yaşında geldiği en büyük kulüp Fenerbahçe. Bu kadar iyiydiyse neden bu zamana kadar tutunamadı? Ligin en iyi ikinci santraforuysa zaten o ligi kapatıp gidelim biz. Ne Serdar Dursun muş arkadaş...
Normal şart hngi normal şart.Serdar dursunu bir bırak bakalım tüm takımlar havada kapar. 3.forvetmiş normal şartlarda neydi?As forvetin niangdı yedeği semihti. Semihe de mi 3.forvet diyordunuz?
15 gol atmış 6 sı rieye diyorsun. Adam sezonun çoğunda oynamadı. O nolacak. Cebelitarıkmış. Milli takımla gazoz maçına çıksan bile zordur.
Ligde 15 gol atan forvettem geçilmiyor ya ortalık. En son neaman hangi forvetin 20 golü geçti de 3.forvet olsunmuş
Niang bile sezonu 18 golle kapamıştı
Soldado gelmiş 10 gol atamamış burda. Fernandaoya yaptığınız saygısızlığın aynısını şimdi serdara yapıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 23 Mayıs 2022; 16:37:10 >
-
Caulker, Samatta, Lemos
Bu çöpleri nasıl yollayacağız bu sene 10 kişi gider gibi duruyor toplamda 5-6 transfer yaparız.
1 ay sonra kamp başlayacak ama ses seda yok hala -
beyaz tv olayı şakamı ?
bu adam ciddi ciddi rasim ozan kütahyalının karşısına geçip sorularınımı cevaplayacak ?
ulan çıldırmamak elde değil -
Ali koc aziz yıldırımın tırnağı dahi ollamaz ben sahsi düşüncemdir aziz başkanı arar olduk 😊 sunu gösteriyorki gecen senenin kopyasını bu senede taraftar olarak yasayacağız hocanın olmaması geç gelen aksam pazarı transferleri v.s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 23 Mayıs 2022; 16:46:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X