Fenerbahçe Başakşehir maçı için 2 bilete talibim şimdiden Maraton /Fenerium C-D ve benzeri yerler için olabilir . |
[Fenerbahçe 2022/2023 Sezonu] Kombine Transfer Konusu (7. sayfa)
-
-
bu arada buraya not olarak düşeyim. düzgün ve güvenilir bir şekilde 4 biletin transferini gerçekleştirdik karagümrük maçında. @Manciaa ile ticaret yapmayı düşünen güvenle yapabilir diye düşünüyorum.
-
Başakşehir maçına 2 adet bilet arıyorum.
Kale arkası bilet devretmek için pm atabilirsiniz. (Gişe fiyatının üzerinde ödeme yapmayacağım.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FB-Başakşehir maçına 1 adet kuzey tribünü bilet aramaktayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FB-Başakşehir maçına 2 adet bilet bakıyorum. Bütçe zorlamadığı sürece yer önemli değil.
-
FB-Başakşehir maçı için 1 adet Fenerium üst H blok bilet devredilecektir. İlgilenen pm ile bilgi alabilir.
-
Başakşehir maçı için Fenerium üst D-E-F veya Maraton üst D-E-F için 1 adet bilet arayışım mevcuttur. Devretmek isteyenler pm atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obmann -- 19 Ekim 2022; 11:41:55 >
Fenerbahçe Rennes maçı için maraton alt veya fenerium alt bilet arıyorum ilgilenenler dm atabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 bilet lazım uygun fiyatlı olmalı
Basaksehir macina gise fiyatina devreden PM atabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başakşehir maçı için 2 bilet arıyorum, maraton ya da fenerium tribünlerinden olabilir.
-
Rennes maçına 3 bilet arıyorum. 3 ten daha az devretmek isteyen olursa da yazabilir. Yer farketmez
Rennes maçı için 2 bilet arayışım mevcut maraton ya da fenerium tribünlerinden blok fark etmiyor. Özel mesaj gönderebilirseniz çok sevinirim.
-
Rennes maçı için 1 tane kuzey türbünü lazım özelden yazabilirsiniz.
Rennes maçı için bilet transferine kulüp ve il spor güvenlik kurulu kararınca yasak geldi. biletler ve kombineler transfer kapalı olacak, dolandırılmayın
"ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:
Futbol A Takımımızın, UEFA Avrupa Ligi’nin 5.haftasında 27 Ekim Perşembe akşamı stadımızda, Rennes ile oynayacağı müsabakaya dair;
Son 24 saat dahil olmak üzere, Kombine Kart sahibi olan ve online olarak satışı yapılmış olan tüm bilet alımlarına, başka bir Passolig karta transfer yapmanın mümkün olmayacağını belirtmek isteriz.
Kulübümüz ile İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan bu kararın, resmi olmayan şekilde temin edilen bilet transferini önlemek amacıyla yapıldığının ancak kulübe devir işlemlerinin açık olduğunun bilgisini paylaşmak isteriz."
www.fenerbahce.orgRennes maçının biletleri satışa çıkıyor - Fenerbahçe SKhttps://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2022/10/rennes-macinin-biletleri-satisa-cikiyor
-
iyi oldu. 180 liralık bilete 700 lira istiyorlardı son maç
-
Karaborsa işi tamamen bitmiştir. Kulübe devir işinin de sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü kulüp şeffaf davranmıyor ve herkesin bir önceliği, bir nevi Beyaz Fenerbahçeliliği var kulüpte. Biletler satışa çıkmadan listeler halinde yüklemeler yapılıyor, kulübe devrolunan bilet halka satılmak yerine kulüpte tanıdığı olanlara gidiyor.
Kulübümüz, Futbol Takımımızın UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5.hafta mücadelesinde karşılaşacağı Rennes maçıyla başlamak üzere Kombine Kart sahibi olan ve online olarak satışı yapılmış tüm bilet alımlarına, başka bir Passolig karta transfer yapmanın mümkün olmayacağı kararını vermiştir.
Fenerbahçe aidiyeti ile imkanlarını zorlayan taraftarlarımızın mağduriyet ve şikayetleri dikkate alınarak, bu durumu ticarete çeviren fırsatçıların engellenmesi ve illegal bilet transferinin önüne geçilmesi amacıyla bu karar alınmıştır.
Bu doğrultuda yapılan ilk güncelleme ile kombine sahibi olup maça gelemeyecek taraftarlarımızın, Kulübümüze yapacakları kimlik ibrazına istinaden, kombinelerini aynı soy ismi taşıyan aile bireylerine devretmeleri sağlanacaktır.
Rennes maçımız itibarıyla başlayacak bu uygulama ile biletleme@fenerbahce.org adresine mail atılması gerekmektedir.
www.fenerbahce.orgTaraftarlarımızın Dikkatine Sunarız - Fenerbahçe SKhttps://www.fenerbahce.org/haberler/futbol/2022/10/taraftarlarimizin-dikkatine-sunariz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X