Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (13. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 30 Misafir (8 Mobil) - 29 Masaüstü10 Mobil
5 sn
85.879
Cevap
376
Favori
2.055.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Farkında da başka aday olmayınca kısır döngü aşılamıyor işte. Yeterli paramız olsa biz aday olacağız da yok işte  

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ali destekleyenlere inanamiyorum, gercekten yazik bu takima.. Adam ilk basarisizlikta takimi sahadan cekip ligden cekildigini soyleyecek, ulkenin en buyuk sivil toplum orgutunu sokaklara dokmek icin elinden gelen her seyi yapacak. Adamin derdi Fenerbahce degil, Fenerbahce uzerinden bir kesime ayar verme pesinde.. Tum bunlar yasanirken Fenerbahce donusu olmayan bir yola girmis olacak.. İlkokullarda Gsli sayisi, Fblilerin 3-4 kati arkadaslar. Ali Koc resmen Fenerbahce’yi bitirme projesidir..

Birakin Futbol, futbolun icinde kalsin. Aziz, kesinlikle eski Aziz degil. Hatalarindan ders almis. Ali Koc denen zararlinin, bu takim icin hapis yatmis adama bel alti vurmasi affedilir gibi degil. Aziz yine de kendisinden beklenmedik bir sekilde sakin davraniyor, adamin derdi ayni mahallesindekiler degil cunku. Ne olursa olsun birlik mesaji veriyor..

Büyük takımlar nasıl büyükler ekonomileriyle

Biz bu adama kulübü Real Madrid olarak verdik 20 yılın sonunda Aliye Atletico Madrid yapıp geri verdi.

Atleticoyla neden şampiyon olamıyorsun diye Aliye kızıp

Bu hale getireni kurtarıcı olarak görenler neyin kafasını yaşıyor tam olarak

İlkokuldaki çocuklar daha Aziz zamanından oldular bile gsli çoktan

Onlar Aziz sayesinde batık kulüp doğru düzgün hamleler yapamazken 10m euroya İcardi oynatan takımı seviyorlar.

Peki bu 2 yönetim kurulu listesine bakıp hangisi İcardi seviyesi ve üstü alabilir diyorsun

Bir tarafta

Ali Koç

Acun

Hamdi Akın

Hüseyin Bozkurt

Nezih Barut gibi bir ekip var.

Diğer tarafta

70 lik Aziz

Mahmut

İlhan

Mithat gibi bir ekip

Biri transferleri kendi koyacağı para ile karşılayıp Fenerbahçeyi borca sokmamayı taahhüt ediyor üstelik

Diğeri zaten 2015-2018 arası borca batıranlar

Azizin ekibi zaten sportif başarısızlıkta dibin dibini görmüş tayfa bu süreci başlatan kadro

Şu anda kulüp olarak 99 puan almışız Branco vs düzgün işleyen bir yapı var bunları bozup gelin bizi tekrar borca sokun diye mi seçicez Azizi

Neden tekrar ekonomik olarak düzelip Real Madrid olmayı seçmek varken Atletico olmayı seçeyim ki kafadan sakat mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness12 -- 29 Mayıs 2024; 11:12:8 >

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

Bu gibilerin Ali Koç'un istemesinin sebebi %99 siyasi işte bu gibiler şunu düşünüyor Ali Koç 2.bir gezi kalkışması başlatacak inanamazsiniz ama evet bunu düşünüyorlar takımdan çok parti taraftarı bunlar bu arkadaşa sorsak %100 Hükümet partilidir.

• Akp geldi ülkeyi 20 sene yönetti.

Ekonomik olarak battık vs maaşlar eridi ve eriyiş trendi devam ediyor.

Onun haricinde hukukta olarak çok büyük yanlışlar var

Eğitim sistemi bilmem ne durumda

Sonra CHPyi seçtik.

Adamlar iyi kötü hukuk sistemine reform yaptılar.

Eğitim sisteminde tekrar Anadolu Fen Liseleri önem kazandı. Meslek liseleri düzgün işlemeye başladı.

Ekonomide de düşüş trendini durdurmuşlar vs tam yükselişe geçicek noktaya gelmişiz.

Kurtarıcı olarak Akpyi tekrar seçiyoruz. Niye maaşlarımız çok yükselmedi. 

Kurtarıcıya bak. Kimi kurtarıcak gsyi mi

Fenerbahçe ekonomik olarak toparladı hadi son tüyü dikelim kurtarıcılığı filan herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Akp geldi ülkeyi 20 sene yönetti.

Ekonomik olarak battık vs maaşlar eridi ve eriyiş trendi devam ediyor.

Onun haricinde hukukta olarak çok büyük yanlışlar var

Eğitim sistemi bilmem ne durumda

Sonra CHPyi seçtik.

Adamlar iyi kötü hukuk sistemine reform yaptılar.

Eğitim sisteminde tekrar Anadolu Fen Liseleri önem kazandı. Meslek liseleri düzgün işlemeye başladı.

Ekonomide de düşüş trendini durdurmuşlar vs tam yükselişe geçicek noktaya gelmişiz.

Kurtarıcı olarak Akpyi tekrar seçiyoruz. Niye maaşlarımız çok yükselmedi. 

Kurtarıcıya bak. Kimi kurtarıcak gsyi mi

Fenerbahçe ekonomik olarak toparladı hadi son tüyü dikelim kurtarıcılığı filan herhalde

Günlerdir forumda Ali Koç'u beyaz atlı şövalye gibi gösterip siyaset benzetmesi yapıyorsun. Bakırköy yolu gözükmüş sana.

6 yılda kulübe çaktığı çivi yok. Arda parasının fazlasını sadece Cengize'e gömdü hala ekonomiyi düzeltti zanneden tipler var. Ali Koç'un yönetimine bak Hamdi Akın'lara Acun'lara falan bak hala utanmadan muhalif zannediyorlar Ali Koç'u.

• Nann yeter beynimi yaktınız :D arada girip bakıyorum kim ne düşünüyor başkanlık için, ne sohbetler dönüyor diye. Her girişimde iki tarafta haklı şeyler yazmış oluyor. İki dk da bir bi aziz'in tarafa kayıyor gönlüm bi koç'un :) benim gibi kararsız, al birini vur ötekine gözüyle bakan taraftarlar da şu an ne hissettiğimi anlıyordur eminim.

Maalesef iki aday da nanik. İkisini de canı gönülden isteyen yoktur buna eminim. Ama gerçekler de acı ki üçüncü bir adayımız yok.

Allah'tan kongre üyesi değilim. Aziz'e de oy atsam Koç'a da oy atsam vicdan azabı duyardım. Şimdi en azından sadece azizcilerle koçcuların görüşlerine bakıp burada da bu haklı diyorum :)

Allah sonumuzu hayır etsin...
  • Seçimi niçin bu hafta sonuna takvimlemediler, bunu anlamak da güç. İlk toplantıyı geçtiğimiz haftasonuna programlayabilirlerdi. Mourinho filan bilemem ama Batshuayi boşa düşüyor örneğin.

• darkness12 kullanıcısına yanıt

Üstad sen bu kafa yapısıyla CHPSPOR kur Kadıköy merkezli bir tane, onu tut bence.

Burada millet bayram havası anlatıyor. Sen mangal tahtasından bahsediyorsun.

Aziz Yıldırım dediğin adamı eleştirebilirsin. Ben de seçilirse pek bir şey verebileceğini düşünmüyorum artık o ve dinozor ekibinin. Ama Aziz Yıldırım dediğin adam olmasa Galatasaray'ın şu an 7 yıldızı filan olurdu. 4 sene üst üste şampiyon olmuş, Avrupa'nın 1 numaralı takımı olmuş GS hegemonyasını, Haluk Ulusoy'lara rağmen kırdı Aziz Yıldırım, resmen bir mucize yarattı. Fener o sıralarda Real Madrid filan değildi, Feneri bu ligin ekonomik ve yıldız anlamında Real Madrid'i yapan Aziz Yıldırım'dır. Galatasaray köy stadında oynarken bizim stadyumda Avrupa finalleri oynanıyordu.

Biz 8 yabancı artı Vederson ve Aurelio gibi iki devşirme ile oynarken iki yabancısı kalmış, hocası dördüncü antrenörü Cevat Güler olan Galatasaray bu ligde şampiyon oluyordu. Aziz Yıldırım ne yapsın anasını satayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PikachuHP -- 29 Mayıs 2024; 12:5:31 >

• darkness12 kullanıcısına yanıt

Bu vizyon ile devam

Rakip takımların şampiyonluklarını izlemeye devam..

• aziz yldırım'dan kurtulmak için nasıl çileler çektiğimizi hatırlayan yok sanıyorum. demek ki konuya yazanların yaşları10-12 falan.

spora siyaseti olanca ağırlığı ile sokan iktidar partisine karşı olmayı da" chpli olmak" şeklinde anladıkları için bu tezin doğruluğu ispatlanmış olmuş aslında. tipik, bilgisiz iktidar destekleyenler. başka açıklaması yok.

sporda siyasetin yeri yok. spora siyaseti sokan iktidar güruhu. buna karşı çıkmak chp li olmak demek değil. spora siyaset sokulmasın , demektir yalnızca. çünkü siyaset sporu kirletir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Mayıs 2024; 12:18:28 >
  • ALİ KOÇ BAŞARISIZDIR.
    ARTIK ANLAYIN ŞUNU VADESİ DOLDU GİTMESİ LAZIM
  • 6 senede 1 tane süt kupası kazanan adamın neyini savunuyorsunuz fenerbahçe tarihinin en kötü günlerini yaşıyor
    Artık yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow 29 -- 29 Mayıs 2024; 12:22:56 >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt

O zaman sen aday ol kara Mithat sana oy verelim

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Pazartesi günü Gs şampiyonluk kutlarken Ali Koç'un yaptığı açıklamaları aç tekrar izle bakıyım. Adam sportif olarak başarısız olması yetmezmiş gibi senin dediğinin aksine siyaset yapıp, 31 Mart seçimlerine gönderme yapıp Büyükekşi'yi ben yollayacağıma getirip karşı tarafı kışkırtıyor durduk yere. Zaten gidecek adamı zorla tutmaya çalışıyor.

O sevdiğiniz ALİ değil miydi bakanlar kurulu Trabzon'a gidip şampiyonluk için desteklerken ''Trabzonspor şampiyon olmayı hak etti'' diyen ? Olayın partilerle falan alakası yok kafanız almıyor mu cidden ?

''Trabzon şampiyonluğu hak etti'' ne demek ? O yıl yapılanları unuttunuz mu ? ''Büyükekşi'nin iyi niyetine inanıyor, onu destekliyoruz'' diyen kim ? Büyükekşi'yi kimin atadığını, fanatik Galatasaraylı olduğunu bilmiyor mu sence Ali Koç ?

Ali Koç ne dediği, kime hizmet ettiği belli olmayan bir adam. Olayın partilerle, siyasetle bir alakası yok. En çok zararı görende 6 yıl içerisinde Fenerbahçe ben buna bakarım. Yönetim kuruluna bakarsan Hamdi Akın, Acun, Ahmet Ketenci falan var.

Aklınızı başınıza devşirin, boş boş konuşmayın Ali'yi sevmeyenler ''tipik, bilgisiz iktidar destekleyenler'' ne demek ? Forum yöneticileri de olayı siyasete çeken insanları uzaklaştırsın artık.

Siyaseti yapan Ali Koç adam gelmiş buradakilere hakaret ediyor. Ali'yi sevmeyenlerin %90'ı muhaliftir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 29 Mayıs 2024; 12:40:30 >

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Bomboş bir mesaj. Tam aksine takımın içinde bulunduğu durumdan memnun olanlar, Ali Koç denen zararlı ile devam etmesini isteyenlerin tamamı siyasi sebeplerle bunu yapıyor. Bilmiyorsunuz ki Fenerbahçe siyaset üstü bir takım! Ali devam ederse ortada ne takım kalacak ne taraftar. Siyaset yapmak isteyen Ali Koç meclise gitsin, şu siyasi belirsizlikte hepimiz de oy veririz kendisine.. Ama Fenerbahçe'nin yakasından düşmesi gereken zaman çoktan geçti, bırak 9 yılı ikinci 3 yıla dahi aday olmamalıydı..

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Kendinden büyük gsli var mı acaba? Süper kupayı hediye etti ligden çekilcem dedi şampiyonluğu hediye etti.
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    dur senin anlayacağın şekilde yazayım: ALİ KOÇ FUTBOL KULÜBÜ ANLAMINDA BAŞARISIZDIR.

OKEY? denize düşüp yılana sarılmanın ne kadar yanlış olduğunu söylüyorum. eskaza aziz y. seçilirse, siz de belki anlayacaksınız. hele aziz seçildi, fb yenildi, aziz soyunma odasına girip esti köpürdü, diyelim, siz mourinho 'nun ne yapacağını sanıyorsunuz? aziz gibi adamların devri geçti. neyse yaşamadan anlamayacaksınız.

keşke saran cesaretli olsaydı, diyorum. bunu anladığını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 29 Mayıs 2024; 12:39:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.