Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: David Attenborough Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.874
Cevap
376
Favori
2.055.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel kardeşim ben Ali koçu desteklemiyorum... hatta şampiyonluğun matematiksel olarak kaybedildiği gün ismaille beraber istifa etmeliler dedim... ama sonuçta geldiğimiz nokta sıtma ile ölüm arası gibi oldu...
    Aziz yıldırım için zamanında gs lilerin dediklerini bilsen bugünkü ler hafif kalır... adamlar bize 2 yıldızı aziz yıldırım kazandırdı, tarihimizin en iyi başkanı diyorlardı aziz yıldırım için...
  • aberdi kullanıcısına yanıt

adamın jhiç olamazsa görev süresince 3 yılda 1 şampiyonluğu var Ne yapalım Loser Aliyimi destekleyelim

• brsaltnc kullanıcısına yanıt

çok makul bu arada. zaten 4 tane büyük var, 3 yılda 1 şampiyon olmaktan doğal ne var?

Zor bir soru...
    Ali koç seçimden önce hocasını açıklamalı... eğer yine ismail ve benzeri vasat, ömründe şampiyonluk görmemiş bir hoca getirecekse, hiç istememe rağmen Aziz yıldırımı desteklerim...
    Tabii Aziz yıldırımın da vaatlerini yerine getirdiğini varsayarak söylüyorum bunu...

gülüyorum sadece Her sene Alinin vaatleri ve ona inanan yurdum insanı 6 sene yetmiyor sanırım

O yüzden vaat değil, kiminle anlaştıysa açıklamalı... dün bir kongre üyesi sordu, hep macro konuşuyorsun ama bizi micro gerçekler ilgilendiriyor, net ol dedi... e daha lig yeni bitti dedi geçiştirdi... böyle devam eder, yok eğer yine ben bir düşüneyim, seçimden sonra bakarız en iyisine filan gibi konuşursa o zaman umarım kaybeder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 29 Mayıs 2024; 0:24:4 >
  • Kemal kılıçdaroğlu kazanamıyor Deniz baykal tekrar başkan olsun bari partimize, tanıdık geldi mi bu hikaye size de ? Bu camia bitmiş dostlar gs bu lige 10 sene ambargo koyar arkasına hükümet rüzgarını da aldı, siz daha aziz mi ali mi diye birbirinizi yiyin.

• Dikkat ediyorum da herkes geçen sezon Ali Koç’un “muhteşem” bir kadro kurmasından bahsediyor. Beyler, Türkiye’de istediğiniz kadar “muhteşem” kadro kurun, en belirleyici mevki santrfordur. Bu ligde iyi santrforun yoksa şampiyon olamazsın. Her zaman atanınla tutanın iyi olacak derler. BJK’de gomes, TS’de Sörloth, GS’de İcardi bu durumun en büyük kanıtı. Muhteşem kadro kuran Ali Bey gitti santrfor mevkiini 38 yaşındaki Dzeko’ya emanet etti ve kurduğu güzel kadronun içine sıçtı. Kim olursa olsun 38 yaşında adamdan as santrfor olmaz, olamaz. Koskoca Ronaldo beleşe oynamayı kabul etti de Avrupa’da kulüp bulamadı, Dzeko kim ? Hadi Ali Koç bir vizyonsuzluk yaptı, güya 99 puan toplayan İsmail Kartal neden Dzeko’yu kesemedi? Cevap: korktuğu için. Aynı şekilde ikinci dönem uzun süre formsuz kalan Szymanski’yi bir maç bile kesip dinlendiremedi. Formsuz futbolcuyu kesmeye korkan adamdan bu takıma teknik direktör olmaz, bu kadar basit. Son 1-2 maça Dzeko’suz çıktık, Batshuayi’nin ön alan presiyle GS’yi 10 kişi yendik. Bu ihtiyar her maç takımı 1 kişi eksik oynattı, kimsenin gıkı çıkmadı. İstediği kadar Pendik’e 4-5 gol sallasın, fark yaratacak gol atacaksın baba, gerisini Serdar Dursun da yapıyordu zaten. Sen en önemli mevkiin sakatken gidip 15 milyona Cengiz alırsan, bu vizyonsuzluktur. Aynı şekilde Fred’i yedekleyecek bir adam yerine Krunic kazmasının alınması da başlıca bir rezalet. Senin oyunun tek adama bağlıysa ve santrforun 38 yaşında belini zor döndüren bir dedeyse o kadro muhteşem değildir.

• selam

Kendisine Ersun Yanal soruldu Ersun yanal ne düşündüğümüz nede sonrasında düşüneceğimiz biri değil

Sir doğrucu Ali

Ersun Yanal 1,5 yıl göreve geldi Yani kısaca ben güvenmiyorum şimdi diyeceklerine de ileride söyleyeceklerine de

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

doğru bir benzetme asla değil. deniz baykal chp'nin efsanesi mi sayılıyor? uzaktan yakından alakası yok.

öte yandan ali'yi istiyor musun istemiyor musun mesele bu. ne yapalım boşluğu mu seçelim? yani anladık tamam arkadaş, aziz de berbat, ali koç da berbat tamam anladık nutuklarınızı, yeter. ne yapalım ama? boşluğu seçelim istiyorsanız.

ali koç ile iyice biter bu camia hocam, ali koç kazanırsa zaten yavaştan yol alırız türkiye'deki futbol işinden.

• Ali koçtan zerre umudum yok klıçtaroğlu gibi takımı kurutmadan gitmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocara

Dikkat ediyorum da herkes geçen sezon Ali Koç’un “muhteşem” bir kadro kurmasından bahsediyor. Beyler, Türkiye’de istediğiniz kadar “muhteşem” kadro kurun, en belirleyici mevki santrfordur. Bu ligde iyi santrforun yoksa şampiyon olamazsın. Her zaman atanınla tutanın iyi olacak derler. BJK’de gomes, TS’de Sörloth, GS’de İcardi bu durumun en büyük kanıtı. Muhteşem kadro kuran Ali Bey gitti santrfor mevkiini 38 yaşındaki Dzeko’ya emanet etti ve kurduğu güzel kadronun içine sıçtı. Kim olursa olsun 38 yaşında adamdan as santrfor olmaz, olamaz. Koskoca Ronaldo beleşe oynamayı kabul etti de Avrupa’da kulüp bulamadı, Dzeko kim ? Hadi Ali Koç bir vizyonsuzluk yaptı, güya 99 puan toplayan İsmail Kartal neden Dzeko’yu kesemedi? Cevap: korktuğu için. Aynı şekilde ikinci dönem uzun süre formsuz kalan Szymanski’yi bir maç bile kesip dinlendiremedi. Formsuz futbolcuyu kesmeye korkan adamdan bu takıma teknik direktör olmaz, bu kadar basit. Son 1-2 maça Dzeko’suz çıktık, Batshuayi’nin ön alan presiyle GS’yi 10 kişi yendik. Bu ihtiyar her maç takımı 1 kişi eksik oynattı, kimsenin gıkı çıkmadı. İstediği kadar Pendik’e 4-5 gol sallasın, fark yaratacak gol atacaksın baba, gerisini Serdar Dursun da yapıyordu zaten. Sen en önemli mevkiin sakatken gidip 15 milyona Cengiz alırsan, bu vizyonsuzluktur. Aynı şekilde Fred’i yedekleyecek bir adam yerine Krunic kazmasının alınması da başlıca bir rezalet. Senin oyunun tek adama bağlıysa ve santrforun 38 yaşında belini zor döndüren bir dedeyse o kadro muhteşem değildir.
    Buna ben de katılıyorum. Ben Dzekoya kötü topçu demiyorum kalitesi tartışılmaz ama el insaf adam 38 yaşına geldi istediği kadar kassın yaşından ötürü belli bir süre sonra fiziken düşmeye başlıyor.

Ayrıca İsmail kadroyu her ne kadar iyi idare ettik desek de sonradan ben bu dediğimin yanlış olduğunu düşündüm. Bir kere günümüz futbolu fizikle oynanan bir oyun. Şimdi devre arası yapılanlara bakalım:

Çok iyi oyuncu olmasa bile fiziki mücadeleden kaçınmayan, tempolu oynayabilen Crespo gönderildi.

Sıkışan maçlarda duran top tehdidi olan Lincoln gönderildi.

Avrupa liginde yılın 11'ine seçilen, Rangersta gayet iyi oynayan Kent birdenbire doğru düzgün şans bile verilmeden kadro dışı bırakıldı.

Biz elimizde ne kadar fizikli, duran top tehdidi olan adam varsa gönderip yerine durağan oynayan oyuncuları, zırt pırt sakatlanan oyuncuları, fizik gücü düşük oyuncuları kadroda tuttuk. İşin daha da kötü tarafı Aziz Yıldırım da hâla eski kafayla düşünüyor şimdi de Benzema haberleri çıkmaya başlamış.

Sen Benzemayı getirsen bile bu adam 36 yaşında. Yine aynı hataları yapmaya devam ediyoruz. Beşiktaş mesela o yoklukta Semih Kılıçsoy'u çıkartıyor; adamın normal golü yok neredeyse hepsini bireysel yeteneğiyle atıyor, genç, fizik gücü yüksek bir oyuncu. Aynı şekilde Antalyaspor Haji Wrighti, Sivasspor Rej Manaj'ı gayet ucuz bedellerle kadrosuna katabiliyor mesela.

İşin diğer kötü tarafı Ali Koç da sırf hırs için yaşı geçmiş topçulara milyonları basacak gibi duruyor. Bize artık yaşlı yıldız yerine oynamaya aç oyuncu lazım. Mesela Bonucci yerine getir kiradan Omar Fayed'i bir deneyelim bakalım neymiş ne değilmiş.

Son olarak ben iki başkan adayından da ümitsizim. Kötünün iyisi diye el mahkum Aziz'in tekrar gelmesi şu durumda makul bir seçenek gibi duruyor.

• Tam bir kaos ortamı olan Beşiktaş'ın geleli 6 ay olan başkanıyla Ali Koç'un 6 senede alabildiği kupayı aldı. Bizim twitter tayfaya bakıyorum hâla canhıraş Ali Koç'u savunuyorlar. Yahu bu adamın yaşatmadığı şey kalmadı kulübe. Küme düşme tehlikesi olsun, Ankaragücünü küme düşüren baş Gsli süper teknik direktör Emrenin kulübü yönetmesi olsun daha yazmaya üşendiğim bir sürü olayı var. Kaç senedir üçüncü büyük diye dalga geçilen Beşiktaş, 6 ay önce gelmiş başkanıyla aldığı kupayla kupa sayısı olarak bizi geçti. Muhtemelen iyi bir kadro kurarlarsa, süper kupayı da alırlarsa iki kupa birden fark atacaklar. Tamam biz bu kulübü her zaman desteklemeye çalışırız da artık bazı şeylerin değişmesi lazım.
  • nocara N kullanıcısına yanıt

Çok doğru bir tespit helal olsun, benzeri bir şeyi ben de sene içinde söylemiştim ama attığı gol sayısını cevap olarak göndermişlerdi bana burada.

Dzeko'ya özellikle 2 sene kontrat yapmak büyük saçmalık, seneye 39 yaşına giriyor ama 4.2m€ maaş alıyor. Toplam 12 yabancın var zaten mecbur yeni forvet alamayacaksın Dzeko var diye, bir sene daha katlanmaya devam.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Yanlış, dzeko hiçbir zaman icardi kadar son vuruş ustası değildi buna hemfikirim. Ama icardi düşen performansı ile dzeko kadar katkı vermedi bu sezon. Dzeko da icardi kadar çakılı oynasa ondan çok daha fazla gol atardı. Bence gs için toirera barış alper ve Muslera daha belirleyici oldu.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Galatasaray'da Icardi'nin alternatifi olmadığı için oynadı hocam yalnız, öyle bir fark var. Bizde performansı düşse de çıksa da Icardi oynamak zorundaydı, çünkü gerçekten yedek forvet yoktu bu sene, Icardi sakatlandığında sağ kanat sol kanat oyuncularını forvet olarak denedik tek tek santraforsuz çıktığımız maç bile oldu. Fenerbahçe'de ise ısırgan oyuna çok daha iyi adapte olabilen Bats alternatifi vardı.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Muslera harici diğer ikisi tiyatrolarıyla çoğu maçta belirleyici oldu tabi türk hakemleri buna çanak tuttu en yakın örneği derbide Djiku haksız yere atıldı Fred in orta sahadan attığı enfes gol güme gitti neden bu bücür tiyatrocular yüzünden

• Sıkılıp değiştitdiğimiz adamı niye geri getiriyoruz abi. Aziz bu klüpten içeri adımını atmamalı.

Koç da bıraksın. Çare Saran
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.