Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (10. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
74.679
Cevap
364
Favori
1.808.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çakallık denir mi bilmem; sanırım devam etmek istiyor ama seçim öncesi olumsuz etkilememesi adına dillendirmiyor gibi, kararsız olduğunu sanmıyorum. Ali Koç kalacaksa hoca gitmese iyi olur çünkü hocayı yollarsa yaz sonuna kadar kimseyi bulamaz, transfer yapamaz, önümüzdeki sezon çöp olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kulübümüze 4 yıl başkanlık yapmış, camiamızın değerli isimlerinden Metin Aşık’ı aramızdan ayrılışının 5. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Yeni sezon ilk mac kadikoyde, antalyaspor ile. KrAlex sapliyor aziz veya ali koc’un ismailli Fenerime. Var bi hayalimiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐
  • takip ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    Bak sana dün de bu mesajı atmışım... oku, ne demek istediğimi daha iyi anlarsın...

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158778997

• 6 sene olmuş 1 TR kupası var sadece. Üstelik bu senelerin çoğu rezil geçti hani bu seneki gibi mücadele de yoktu. Sportif anlamda hala Ali Koç diyebilmek büyük cesaret ister.

• her yerde ali'nin kuklaları türemiş arkadaş. twitterda lake of tears, ahmet ercanlar, 12 numara başlamış aliciliğe.

inanılmaz ya. 6 sene 1 süt kupası, 1 final four (obradovici saymıyorum aziz'den kalan ekip o zaten sonrasında da kaçtı gitti adam ali'ye dayanamadı).

inanılmaz, süper, muhteşem başkanın 2 ana branştaki başarıları bu. ama olsun kürekti, masa tenisiydi, bokstu, voleyboldu(zaten türkiye dünyanın en iyi altyapısına sahip ülkelerden biri bu konuda) vs vs.

ama olsun borsa'da fenerbahçem çok değerli, borsa şampiyonu fenerbahçemi kutlarım.

ama olsun borçlar çok azaldı(?), borç azaltma şampiyonu fenerbahçemi kutlarım.

ama olsun Yellow dünya çapında tanınıyor, maskot şampiyonu fenerbahçemi kutlarım.

ama olsun kürekte çok başarılıyız, kürek tedarik etme ve kürekçi yetiştirme şampiyonu fenerbahçemi kutlarım.

kupa var mı? eee, şey, dış güçler, izin vermediler, önümüzü kestiler... peki niye önünü kestirdin, niye kendini ezdirdin? eee, şey biz muhalifiz de o yüzden... peki siyaset yapacaksan, muhaliflik yapacaksan neden ana muhalefet partisinde değilsin de fenerbahçe başındasın? eee, şey 3 temmuz, türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu, ailem siyasi partilere katılmama izin vermiyo ehe ehe.

ya utanın arkadaş biraz. çiftliğe çevirdiniz iyice, sponsorlar koç'un sponsoru, yönetimdekiler koç'un emir kulları, yakasından tutuyor, bağırıyor, çağırıyor. hiç mi kişiliğiniz, karakteriniz yok.

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri... sadece Aziz yıldırıma göre ehveni şer olması... tüm rezilliklerine rağmen geçen sene kurduğu kadro, bu seneki yönetici kadrosu, aziz yıldırıma göre biraz daha ümit veriyor..
    A+ bir hoca ve yine A+ 3-4 futbolcu transferi yapabilirse ve tabii en önemlisi düzene karşı açtığı savaşı kazanabilirse önümüz açılır...

• Shadow 29 kullanıcısına yanıt
    Sizi gören de Aziz yıldırım zamanı lige ambargo koyduk sanar...
    Aziz yıldırım 20 sene de 10 gs, 6 fb şampiyonluğu yaşadı...
    Hangisi daha kötü diyorsan, şu ana kadar Ali koç... normal koşullarda ikisininde bir daha aday bile olmaması gerekir... ama bu durumda hangisi ehveni şer dersen, özellikle Aziz yıldırımın son 4 senesine bakarak, hala daha potansiyelli olan Ali koç...

• Bu takımın başında Ali Koç olduğu müddetçe şampiyon olamayacağız. CB ne dedi ? Ben artık Fenerbahçe’yi desteklemiyorum. Çok açık değil mi ? Önümüzdeki yıllarda da tff kararları için ağlar durursunuz aliciler. Kalsınmış.. zuhaha. 6 yılda 1 kupa. O da artık katılmayacağımız Türkiye Kupası..

• aberdi kullanıcısına yanıt

98-2002 arasını saymak büyük acımasızlık, büyük talihsizlik. karşısında tarihin en iyi galatasaray'ı var, öyle abartmış olmak için de değil, hakiki tarihin en iyisi. herifler uefa kupası aldı. prime gs.

son 4 senesi eyvallah, bu adamın en kötü sezonunda dahi takım 2. oluyor, şampiyonluk kovalıyordu abi ne anlatıyorsunuz siz. 3 tane de son saniyede kaçtı, olmadı, ne yapacak? kaç tane kupa finali oynattı, kaybettik eyvallah. adam en azından hep finalleri, hep şampiyonlukları kovaladı. ali koç'un döneminde kaç kez küme düşme tehlikesi geçirdin, kaç kez herhangi bir kupada final oynadın, son maçta şampiyonluk kaçırdın?

bu adam değil mi bu kadar tesisi, şükrü saraçoğlu stadyumunu, üniversiteyi, fenerbahçe kolejini, ülker arena'yı yapan adam?

siz ne vefasız insanlarsınız ya. babanız size 300 milyonluk arsayı miras bıraksa, 50 milyon da vergi borcu kalsa ondan geriye, babanıza demediğnizi bırakmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 28 Mayıs 2024; 23:35:22 >

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Cb öyle mi demiş...? pardon da adama sorarlar, sen ne zaman destekledin ki...? Gölge etmesin yeter...

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    98 - 2002 değil o, 96 - 2000 arası.. o dönemde aziz yıldırım daha yeniydi, 1,5 yıl başkanlık yaptı...
    Bu taraftar aziz yıldırıma çok vefa gösterdi... öyle ki 10 kere gs şampiyonluğunu içine sindirdi... ta ki 2018 e kadar... 20 sene sonra artık yeter dedi... şimdi de Ali koç a 6 sene sonunda yeter diyor ama karşısına çıka çıka Aziz yıldırım çıkıyor... yazık bize ki burada hangisi daha kötü tartışması yapmak zorunda kalıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 28 Mayıs 2024; 23:44:58 >

pardon 96-2002 yazacaktım yanlışlıkla 98-2002 yazmışım. 2001-2002'de şampiyon, 2002-2003'de 2. oluyor, sonra çöküyor gs.

hocam ben iki kutba ayrılmayı asla doğru bulmuyorum.

aziz yıldırım dediğimiz adam bunca yaptığı şeyin yanında, fetöcülere karşı savaşmış, ali koç denen adam benim şahsi sevdam aileme zarar veremez diyerek kulüpten kaçarken bu adam hapse girmiş, her şeyi göze almış. bunca şeyden sonra o kadar hak etmediği muameleyi yapıyorsunuz ki bu adama yazık. ben mükemmel, kusursuz demiyorum ki zaten kim kusursuz olabilir?

bu ayrılık gerekiyordu ben de ali koç'u destekledim. aradan da 6 yıl geçti, belki bu 6 yıl aziz yıldırım'a iyi gelmiştir, dinlenme, bir şeyleri tahlil etme fırsatı bulmuştur kim bilir?

öte yandan maalesef ikisi arasında kalmamız da bizim suçumuz değil, sözde büyük fenerbahçe kongre üyelerinin suçudur. saadettin saran denen adamın derdi fenerbahçe olsa, başkan adayı olurdu, derdi bu değilmiş, ali koç ile aram bozulmasın, şirketler arası ilişkimiz devam etsin diye adaylıktan çekildi adam. yapacak bir şey yok.

ali'nin yanında aziz çok başka bir adam, haksızlık ediyorsunuz. ne oldu bu taraftara anlamıyorum.

Bunu tartışmanın bir anlamı yok şu an başkanlığa 2 aday var başkası olsa konuşulur ama ali Koç geldiğinde söylediği hiç bir vaadi yerine getirmedi

hadi hepsini geçelim düştüğü şu duruma bak

Ali Koç'u hala destekleyen varsa ya menfaati vardır yada Fenerbahçe'nin değil Ali Koç'un menfaatini düşünüyordur

Böyle birininde Fenerbahçeli olacağına Gs li olsa daha iyi çünkü Ali koçu destekleyen dolaylı yoldan gs yi destekliyordur farkında yada değil

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐

• ben cumhuriyet halk partisi spor'u tutmuyorum, fenerbahçe spor kulübünü tutuyorum. takımımda ne uğur dündar'ı, azılı muhalif adam istiyorum; ne de yüzünü iktidara avuçlatacak bir adam istiyorum. ben spor maçları izliyorum, spor kulübü tutuyorum arkadaş artık kendinize gelin. kimsenin siyasi çiftliği değil burası.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Benim için öncelikle yeni gelecek başkanın yapması gerekenler :
    1 - Kesinlikle seneye tetikçi gs li türk hakemleri olmamalı, mutlaka hem vara, hem de sahaya yabancı hakemle çıkılmalı...
    2 - tff nin tüm kurullarında Fenerbahçe nin haklarını savunacak kişileri yerleştirilmeli... bize tff de objektiflik taslayacak basiretsiz yöneticiler değil, tıpkı ali dürüst, lütfü arıboğan, ebru köksal gibi sadece kendi takımının çıkarlarını gözetecek kişiler görevlendirilmeli...
    3 - 1. maddeyi yerine getiremiyorsan, gs den hocasıyla, takımıyla 3 gömlek üstün bir kadro kurman gerek... aksi takdirde bu düzen son 28 yılda olduğu gibi gs nin kafaya oynadığı her sezonda yaptıkları gibi yine onları şampiyon yapar...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.