Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eric13 , Shieldwall , jamez Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (6 Mobil) - 18 Masaüstü6 Mobil
5 sn
108.133
Cevap
394
Favori
2.554.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim. UEFA’da çalışmıyorum ama emin olun Ali Koç ve Kaloriferci bu konuları şahsım kadar bilmiyor, bakmıyordur. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupayı Olimpiakos'tan daha çok El Kabi almış

Bu arada Konferansta Fenerbahçe hariç her takıma 1-2 sallamış Büyük Fenerbahçeli bu El kabi💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 30 Mayıs 2024; 1:42:5 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Şaka maka burada bile hakkımız yendi maçın başında atılması gereken stoper sonunda atıldı 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ Sistemin eli çok uzun veya Ali Koç uğursuzluğu

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

Fenerbahçe'nin seri başı olmayanlar arasında en iyi olması çok şanssızlıkmış, ben kafadan seri başı olur gözüyle bakıyordum.

Bir de Euro24'den 1 hafta mı ne sonra elemelerin başlayacak olması çok sıkıntı, işi çok hızlı tutmak gerekiyor. Lugona ve Partizan FB'ye rakip olacak takımlar değil gerçi ama asıl problem 3. tur maçları zaten.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Avrupa' daki yerel liglerdeki sıralamalara göre çok küçük de olsa 3. turdan başlama ve seri başı olma ihtimalimiz vardı; fakat ikisi de olmadı. Tek şansımız Benfica' dan kurtulmuş olmamız. 3. turda elenip, direkt Avrupa Ligine kalırız.

• Her fırsatta parayı bahane edenler şunu da düşünsün. Ali Koç kulübe sadece kendisi sponsor oluyor dışarıdan sponsor bulmuyor. Para vermiş olsada kendi reklamını da yapıyor. Tek amacı para vermek olsa dışarıdan sponsor bulur kendi vereceği kısmı hibe eder böylece çok daha fazla para girişi olurdu ama öyle bir algı oluşturuldu ki bütün sponsorluklar hibe

Fenerbahçe "BEKO" yap 10 milyon dolar hibe ettim de. Doğuş daha fazlasını verdi yıllarca hibe mi dedi ? Ülker'in son 20 yılda dolaylı olarak verdiği paraları saymıyorum eminim Koç Holding'den fazladır.

Aziz Yıldırım bu sponsorluk konusuna biraz değindi ama taraftara daha iyi anlatması gerekiyor. GS, Bjk, Ts bile milyonlarca euro luk sponsorlar bulurken Fenerbahçe'de bulabilir. Ali Koç'un PR ekibi bütün sponsorlukları hibeymiş gibi reklamını yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Ne alaka? Ali Koç'un yaptıklarını unutanlar kaç yaşında oluyor o zaman şimdi? Elma ile armut toplamayalım. 2 aday var karşımızda insanlar kötünün iyisini arıyor belki de. 3 - 5 tane adayımız olsa anlayacağım da.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    FenerLiFe (@ReanLife2) on X
    https://x.com/ReanLife2/status/1793673217204277305
  • FENERBAHÇE alikoçtan BÜYÜKTÜR!

• Bugun seçim günü aziz yıldırımın seçileceği bi kongre olur umarım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• GSACS G kullanıcısına yanıt

Yanına ketçap mayonez de olsun mu hocam? Uçuyorsunuz vallahi, sonra gsliler böyle yorumları görüp dalga geçiyor.

• CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt
    Hayaller Mourinho gerçekler Zeki Mourinho Göle

• quote:

Orijinalden alıntı: TakTAkk

Hayaller Mourinho gerçekler Zeki Mourinho Göle
    Ali koç seçilirse dediğine katılıyorum 👍 hatta ismaille bıle devam edebılir çoğu oyuncuda cıkacak sonuca göre kalmak yada gıtmek ısteyecektir

• Seçim bugün mü haftaya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuşburnu -- 30 Mayıs 2024; 8:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Seçim bugün mü haftaya mı?

Bugun saat 10 da çoğıunluk olmazsa 9 haziran 👍 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 30 Mayıs 2024; 8:48:11 >

• Aylar sonra selamlar.

Liva-Djiku-Becao-Fred-Osterwolde-Tadic-Dzeko tutulmalı. Yaşlı diye geçen seneki gol kralımız gibi gönderilmemeli. Ağırlı yedekte oynatılcak şekilde anlaşılmalı. Geri kalan yabancılardan çıkılıp yeni transferlere yer açılmalı.

• Aziz Başkan geldiği sene Dybala, Marcos Acuna, Florentino Perez gibi isimleri getirebileceğini düşünüyorum. Forvete benim adayım Batshuayi-Origi ikilisi arkalarına da Dybala. Kanatlardan biri İrfan diğeri Symanszki defansa çekilince bu 2 isim Fred'in yanına gelir. Beklerde Ferdi giderse yerine Acuna tarzı bir isim şart gibi. Mourinho'nun eline böyle bir kadro ver. Ligde Galatasaray'ı bile geçer.

• Alıntı

metni:
    Aziz Başkan geldiği sene Dybala, Marcos Acuna, Florentino Perez gibi isimleri getirebileceğini düşünüyorum.

Perez ne oynuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 30 Mayıs 2024; 9:3:26 >
  • Becao ve Livakovic yüzünden en az 4 maç kaybettik halen onların kadroda tutulmasının istenmesi ilginç.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.