Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AsoBey , Mr. Pink , gsserhat Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (8 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
108.108
Cevap
394
Favori
2.553.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdarın golüne siu çeken tayfanın şampiyona elendik diye mutlu olmasını bekliyorum

• Beğenmediğimiz Olympiacos evinde kupayı alıyor. “Yunan takımı > Türk takımları” bunu da görmüş olduk.

Kupayı da cidden hak ettiler. İnanılmaz sinir bozucu bir oyunları var. Euro 2004 Yunanistan’dan hallice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulcet kullanıcısına yanıt

Rakami ben vermedim. Yagiz Sabuncuoglu verdi.

• Çok rahat şu ortamda biz olabilirdik ve ardından inanılmaz bir ivme yakalardı takım.

Kaçan 3 penaltı atışı aklıma geldikçe halen deliriyorum çok yazık oldu.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charles -- 30 Mayıs 2024; 0:41:12 >
  • allah belanı versin kaloriferci

• Şaşırdık mı ? 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐  Ah Fenerim ahhhhh!!!💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Dandik Yunan Ligi’nin 3.sü Konferans Ligi’ni alıyor. Hem de İngiliz, İtalyan takımlarını eleyerek. Demek ki Konferans Liginin sportif gerçekliği yokmuş. Fiorentina’nın yerinde olsam sahadan çekilirdim. Rezalet

• Abi tamam kaçan balık büyük olurda bu kaçan balinaymis be.
    Ayağa kadar gelmiş kupa cidden yazık oldu

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

+ Hoca tarihte Avrupa Kupası kaldıran ikinci Türk hoca olacaktı ve başkan da seçime Avrupa Kupası kaldıran başkan olarak girecekti. Dramatik.

12 yabancı çok saçma bir kural hocam. Herkes ilk 11 serbest olacak diye esniyor şeklinde algılıyor ama tam tersi çok daha fazla daralıyor yabancı sınırı. Kafadan yeni bi transfer yapmadan önce elindekileri göndermen gerekiyor mesela, GS için de FB için de aynı durum mevcut. Örneğin kanata Silva'yı yazıyorsun Tadic'i göndermeden mümkün değil.

Şuan zaten takımda Crespo, Pedro, Lincoln'ün kiralıktan dönmesi ile 19 yabancı olması lazım, kafadan 7 kişi mecbur gidecek bir defa, üzerine transfer yapmak için yapacağın transfer kadar daha yabancı göndermen gerekiyor.

• Çapsız ismail ve onu getiren Ali koç iyi baksın, bugün bu sevinci biz yaşıyor olabilirdik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 30 Mayıs 2024; 0:42:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kupanın gerçek sahibi Fenerbahçe. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Sorumun muhatabı değişir ama soru baki kalır. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Karşımıza yunan takımı gelince gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyoruz ya, resmen verdik kupayı adamlara

Olamazsan bu defa televizyonda para da dilensen kurtulamazsin haberin olsun:)

Son Aziz Yıldırım donemi sonrasi tv de Ali Koc para topluyordu. Bu Aziz Yıldırım donemi sonrasi o da kurtaramaz 🤣

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Forveti hataylı el kabi olan uyduruk yunan liginde bile 3. olabilen taş... vasatlık, çapsızlık taraftara da sirayet etti maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 30 Mayıs 2024; 0:47:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Doğrudur. Sana katılıyorum hocam. Ama ben şu şekilde yorumladım; eldeki yabancılarını çok kaliteli ayaklardan seçeceksin. Yerlilere de muhtaç kalacağından kaliteli yerlisi olan yine ön plana çıkar. Sakatlığı var, cezası var vs. Tek artısı takımın tam ve sağlam ise saçma şekilde 3 yerli aynı anda oynatmama durumu.

• NowOrN3wer kullanıcısına yanıt

Ben anlamıyorum neden bir Avrupa kupası gelmiyor. Abi para dersen iyi kötü var ,tesis desen en azından İtalya 'dan iyi durumda (bu sayede 2032'yi verdiler ortak olsakta)

Lig şampiyonluğu Yalova kaymakamlığı gibi birşey . Üç büyüklerden birisi en azından konferans nasıl getiremez aklım almıyor

• Fenerbahçe'yi Avrupa'da yenen takımın kupayı alması gelenek haline geldi.

Manchester United

Frankfurt

Sevilla

Olympiakos

• Sezon başında konferans ligi kupasını Türkiye ligine tercih ederim demiştim. Burada bazı arkadaşlar boş boş konuşmuştu. Bu sene gerçek hedefimiz burası olsaydı çok rahat bu kupayı alabilirdik, vizyon sahibi olmak önemli!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.