![]() |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (21. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Burada sezonun tam ortasında rüzgarı arkamıza almış gidiyoruz falan, başkan bey çıkmış diyor ki (en iyi oyuncularımızdan) Ferdi'yi elimizde tutamayız, büyük ihtimal gidecek diyor sezon sonu. O zaman o kadar sinirime gitmişti ki... Burada da yazmıştım diye hatırlıyorum. Bunu ancak ya amatör biri yapar ya da Fenerbahçe'ye çelme takmak isteyen birisi. İkincisi olmayacağına göre. Fenerbahçe başkanı bunu söyleyemez ya.
-
en komiğide aziz yıldırımın dediklerine inanılmıyor aziz yıldırım playstation'da peste aldığımız adamları Türkiyeye getirdi ortegası anelkası pierre van hooijdonku roberto carlosu van persiesi alexi rvp'si luganosu vb dahada uzar gider kimsenin hayalinde bile göremeyeceği adamlar bu kulübe getirdi mourinho mu getiremeyecek cidden biri ali koça şu adamların gelişini izletsin imza törenini vb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken99 -- 29 Mayıs 2024; 22:47:29 > -
Leş gibi maç oluyor şu konferans finali
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçe kongre üyeleri, Galatasaray kürek takımının şampiyonluk kutlaması yaptığı Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri'ne gelerek kavga ve yangın çıkardı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan getirdi de ne bok oldu. Şligi çeyrek yapmış hocayı kovdu.
En çok gs şampiyonluğu görmüş başkan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 29 Mayıs 2024; 22:53:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediklerini yapamayacak dedikleri adam gözü kara transfer ve tesis yapmasıyla ünlü... Taraftarımızın profili gerçekten değişik. He de ki söylemleri sivri ve har vurup harman savuruyor bu makul eleştiridir.
Şu adamları izletti bize :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 29 Mayıs 2024; 23:28:5 >
-
Ali koç seçilirrse kimleri getirebılır ?? Gercekten muazzam transfer yapacağına ınanan var mı ? Eminim ki ismailde ali koç seçilirse sayet benımle dewam kararı alır dıye sanırım ümitli hala :) aziz seçilirsem morınho ve stad projesını açıkladı ali koç dedımi morınho getırirse bende zidane tarzı v s getırecem dıye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESURYUREK_ -- 29 Mayıs 2024; 22:57:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Erenim, Mou hamlesine mani olmalısın
Benimde en çok kanıma dokunan "Trabzonspor şampiyonluğu hak etti." söylemiydi. O yıl bizi devre dışı bırakıp, Trabzon'u ittirmek için her şeyi yaptılar ve başkan çıkıp böyle söyledi.
Bakanlar kurulu Trabzon'a desteğe giderken MUHALİF !!!!!!! Ali Koç Trabzon'u tebrik etti. Saf diye düşünüyordum ama fanatik Gs'li Büyükekşi'nin TFF başkanı olmasını desteklemesiyle artık bu adamın proje olduğu komplo teorilerine inanmaya başladım ciddi ciddi.
Diğer ihtimalde muhakeme yeteneği zarar görmüş olabilir ama istemese bile Fenerbahçe'ye zarar verdiği kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 29 Mayıs 2024; 23:12:51 >
Bjk ts erken havlu attı onu hesaplayan yok :) onlar olaydı ısmail ilk 3 e giremezdi kazandığı maçlarda bıle bıreysel oyuncu yeteneklerıyle kazandı onlarda olmasa zor toplardın okadar puanı hadi topladın 99 puan kupa var mı yok BASARISIZSIN !quote:
Orijinalden alıntı: BeQuiet!
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalamış olaylarının tasvip edilecek yanı yok fakat olayların bu raddeye gelmesinde en büyük pay sahiplerinden biride Fenerbahçe’ye edilen küfürlü tezahürata eşlik eden okandır
Taraftar her türlü küfürü eder bunlar normal şeyler fakat sen bi teknik direktör olarak buna eşlik edip milyonlarca insanın anasına söversen insanları provoke edip bu tip olaylara zemin hazırlarsın işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 29 Mayıs 2024; 23:21:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konferans finaline bakıyorum da. Biz finale çıksaydık şimdiye gol bulmuştuk gibi hissediyorum. İkisinden de iyi takımız (tam kadro ve ideal 11 seçili iken)
-
Takip
Vasat severlere ne anlatacan işte… lig gitti diye üzülüyoruz ama asıl konferans gitti çok yazık oldu kendi eliyle turu verdi cahil köylü
Beşiktaşlı bir yönetici de Mourinho ile görüşüyoruz / anlaştık gibi bişey anlatıyordu. Aziz Yıldırım haftaya İstanbul'da demiş. Hangisi doğru bilmiyorum ama bu adam ülkeye yakışır, son yıllarda kaybetmekte olduğu popülerliğini sansasyonel hareketler ile ülkemizde rahatlıkla geri kazanabilir.
-
Açıkça ali koçun bir proje olduğuna inanmaya başladım adam resmen kulübü yok ediyor kalamış da neler yaşanıyor böyle anlam veremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X