💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Alakasi yok. Zamaninda Mehmet Ali Aydinlar yerine Aziz seçilince basladi bu kin. Bastaki istedigi kisi gelene kadar birakmayacak. Aziz de gelse Ali de gelse... Kim seçiyo TFF baskanini basimiza? Niye o seçiyo? Ee iste artik kor olmak lazim görmemek icin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene o sene değilmiş. Aslında fener gayet iyidi bence bu sezon ama yönetimin saçma sapan müdahaleleri işi bozdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"İlk sezonu son 3-4 haftaya kadar küme düşme potasında olmamız" ile Erol Bulut'ı 6 ay beklemesi arasında kaldım.
-
Haberlerde okudum,Türkiye`de çalışmış Türkiye`yi bilen demiş. Haber içeriği doğru yazıldıysa tabi. Fatih Terim Ali Koç`un aslında dostudur. Terim işsiz kalacak uzun süre bu belli. Fenerbahçeden teklif gelirse ama ben Galatasaray efsanesiyim olmaz demez,kabul eder zira Terim bşr sözü sık sık söyler: Araba benzinsiz çalışmıyor,fedakarlık bir yere kadar..
Bence yeni teknik direktör Montella,çünkü Branco devam edecekse Terimi değil Montella'yı ister.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
terim de gelsin bu sefer içten yok edilelim ali koçun yapacağıda bu olur sadece o derece vasfı yok terimi bu kulübün değil teknik direktörlüğüne 500 metre bile yaklaştırmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken99 -- 29 Mayıs 2024; 21:58:35 > -
Aziz'in Mourinho hamlesine Ali Koç'tan Löw hamlesi gelirse ortalık karışır.
Cuma günü açıklayacağım demiş, Ali Koç gurmeleri bilir ki Ali Koç Cuma dediyse en erken Carşamba'ya uzar o...
-
İsmail kartal denen herifin çapsızligi yuzunden cikamadigimiz finali izliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan şimdi Konferans Ligi finalinde bizimkileri izlemek vardı be.. Sizin yapacağınız işin..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fenerbahçe 3 kupayı da alabilecek kapasitedeyken
2 hafta içinde sayın başkan sayesinde hepsini yitirmeyi başardık.
Trabzon maçından sonra takımı futboldan o kadar uzaklaştırdı ki takımın bütün havasını öldürdü
Bizi her alanda rezil etti
Tekrar başkan olursa Bir adet Gs forması alıp üzerine Ali Koç yazdırmaktan başka çare kalmayacak.
mourinho ile löwü karşılaştırmak sencede saçma değil mi mourinho gibi bir adam ile löwü kıyaslamak açıkçası komedi ki vasıfsız koç löw dese yine şaşırmam ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken99 -- 29 Mayıs 2024; 22:8:23 > -
Lig için belki diyorum ama güzel bir motivasyon, düzgün yönetim ve saçma sapan rotasyonlar yapılmasaydı şu Konferans ve Süper Kupa'nın alınması içten bile değildi. Hatta ve hatta buna bilerek elenilen ZTK'yı da katalım. Sezonu 3 kupa ile kapatmak varken kürekte kazanılan 24 şampiyonluk konuşuluyor kürsüde tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 29 Mayıs 2024; 22:12:7 > -
Ah Ancelotti gelse keske takima. Ama reali birakan birinin gelmesi için cocugunu falan kaçirmak lazim
Ben karşılaştırmıyorum, sosyal medyada söylenenleri burada tartışıyoruz.
Bana kalırsa Mourinho... Ancak TR ligini ve Fenerbahçe'yi bilen Löw de küçümsenmemeli. Öyle ya da böyle adamın Dünya Kupası dahil birçok kupası var, vasıfsız demek ağır olur :) Mourinho'nun gelmeyeceği bir senaryoda İsmail Kartal veya Pioli yerine Löw'ü tercih ederim.
Tabii Ali Koç bu belli olmaz, bir anda Montella ya da yarım kalan hikaye diyip Vitor Pereira açıklaması da yapabilir
-
Mourinho " Aziz baba için boş kağıda imza atarım " falan demediyse maliyeti hakkında bir fikri olan var mı? Aziz Yıldırım gelirse ya herro ya merro diye arkasında tekrar ekonomik enkaz bırakırsa, gidince ne olacak?
Çıkıp "aldığım borçta bırakırım" falan diyen de yok.
Aslında Fenerbahçe'ye lazım başkan ikisinin ortalaması ama kesip yapıştırmaya kalksanız ikisi de ölür.
-
Benzema 37 yasina girecek. Allah akil fikir versin bunlara. Ronaldo hayati boyunca salondan çikmadi 39 yasinda ama yoklari oynuyo. Kupa bile alamadi Arabistanda. Yas futbolda herseydir. Vermeyin artik su tazminatlari. Yazik milletin parasina
Aziz Yıldırım muhtemelen Branco'nun çok bilindik olmayan ama hocalık yapmayı bilen birisini getirme planını şapkadan çıkardığı popülist Mourinho söylemi ile bozdu.
Hele bir de bu ligi arka plana alıp başka ülkeden takım bakma işi vardı o hepten gitti, yüzsüz TFF 18 Temmuzda ölü taklidi yapar ya da tekrar seçilirse Aziz Yıldırım da fazla hikaye anlatmasın.
-
Bu arada Ali demiş ki Ferdi, İrfan falan gitmeyecek elimizde tutacağız.
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bu da yalan, %99.
Bugüne kadar söylediği çoğu şeyde çelişen başkan bunda da çelişti.
Daha birkaç ay önce Ferdi sezon sonu gidecek elimizde tutamayız artık diyen adam seçim geldiği için yüksekten sallamaya başladı.
Ferdi'yi nasıl elinde tutacaksın? Belki çocuk gerçekten şampiyon olmadan gitmek istemiyorum demiştir, yoksa başkanın payı olduğunu hiç sanmam.
Dua etsin çocuk %100 Fenerbahçeli. Yaptığını kimse yapmazdı. Kalıyorsa kendi isteğindendir.
-
Aziz Yıldırım :
"Sayın başkan, 'Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Bunu söyledikten sonra Fenerbahçe'yi ne kadar severseniz sevin ayrılmanız gerekirdi. Çünkü Fenerbahçe'ye zarar vereceksiniz. Fenerbahçe, siyaset üstüdür. Sadece Kadıköy'ün değil, Türkiye'nin takımıdır. Devleti ve hükümeti ayırmamız lazım. Mücadele edeceksek; devletle değil, hükümetle etmeliyiz. Onlar da gelip geçicidir. 2011'de bize yapılan kumpas için manevi kayıplarımızı kimse geri veremez ama maddi kayıplarımızı devlet bize vermeye mecburdur."
''Mourinho imzayı attı. Gelmeme durumu yok. 3 yıllığına göreve geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho'dur. Önümüzdeki hafta Mourinho'yu İstanbul'a getireceğim"
Şimdi başkan adayı 2 tane. Birinin son 6 yıldır hangi rezilliklere imza attırdığını görüyoruz ve yaşıyoruz.
Diğeri aynen bizlerin çoğu gibi :
- Stadın akustiğini düzelteceğim, kapasiteyi 60 bin kişi yapacağım (ki mevcut stadı bu hale getiren kendisi, yani yapar)
- Mourinho ile görüşeceğiz demiyor, 1 yıl değil 3 yıllık imza attırdık bile diyor (Hoca beklediğimiz yılların yaz aylarını hatırlayın)
- Sürekli saha dışı unsurları (ki bunlara popülist söylemler de dahil) konuşmak yerine çocukları sevindirip şampiyon olmak ilk hedefimiz diyor.
Peşin peşin söyleyeyim, ben Aziz'in son dönemlerinde bu adam gitse de artık kurtulsak, kan değişikliği iyi gelecek hatta Ali Koç gibi birisi gelirse sırtımız yere gelmez diyen biriydim taraftarların çoğu gibi. Ama gördüklerimiz yetmedi mi? Ben verdiği demeçlerden 20 yıldan sonra 6 sene sağlam dinlenmiş ve taraftarın gözünden bakabilen bir Aziz Yıldırım görüyorum şu an...
Bu ikisinden başka başkan adayı da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 29 Mayıs 2024; 22:42:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X