Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ratsx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106.009
Cevap
394
Favori
2.505.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adım gibi biliyorum böyle bir şeyin gerçekleşmeyeceğini.

• Jose Mourinho olayı klasik seçim kazanma popülist hamlesi. Türk milleti geçmişten hiç ders almamış. bomboş işlerle vakit ve para kaybetmeye devam. tazminat rekortmeni hocama yeni bi tazminat daha hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

60 binlik stad bomboş iş buna çok güldüm hocam şuan ki maçlarda eski kadıköy ruhunu görebiliyormusunuz ? kadıköy yanardı kimse çıkamazdı şimdi sinema gibi çekirdek çitleme var sadece adam diyor ki kale arkasını kaldırıcaz dortmundun sahası en büyük örnek adamlar çok iyi kale arkasını yapmış rakibi titreteceğini düşünürüm açıkçası ki bu kulübe eski kadıköy ruhunu aziz başkan getirceğini düşünüyorum yok batıcaz edicez bunlar komik bence aziz yıldırıma inanmayan gidip roberto carlosun orteganın anelkanın pierre van hooijdonk ve daha nicesini alan adama inanmıyor çok garip ali koçla kürekte şampiyon olmak isterseniz başka :)

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Bunların yaşı küçük, bunlar bilmez boşa anlatma,

Bunlara diyeceksin ki stadın ismini ATATÜRK yapacağım, senden büyüğü yok,

O stadı eski halinden bu haline kim getirmiş, hem de kapatmadan Fenerbahçe'yi Kadıköyden çıkartmadan kim yapmış bilmiyorlar.

Ben şahsen Ali Koç yeniden aday olunca kesinlikle stad vaadiyle gelecek diye düşünmüştüm, Adam 6 yıllık başarısızlığın üzerine hiçbir şey vaat etmeden, söz vermeden yeniden başkan olmak istiyorum diyor Fenerbahçe için bundan daha dibi daha vasatı, beteri var mı ?

B*k gibi bir seçim olacak Fenerbahçe için. Ali Koç'un aday bile olmaması kulübün önünü açması gerekiyordu. Aziz Başkan'ı da çok sevsem de onun da aday olmaması, farklı isimlerin gelmesi gerekiyordu olmadı.

Saran da bundan sonra gelmesin, Fenerbahçe kulübünün tuttuğunu kopartacak adama ihtiyacı var, onun bunun yancısına değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Jose Mourinho olayı klasik seçim kazanma popülist hamlesi. Türk milleti geçmişten hiç ders almamış. bomboş işlerle vakit ve para kaybetmeye devam. tazminat rekortmeni hocama yeni bi tazminat daha hayırlı olsun.
    Jose morınho seçim hamlesi ali koçun ne hamlesi var ?? 1 ay hoca beklenmesımı ? Çöp transferler mi ? Yoksa seneye tr kupasında yokuz girmıcez demesimi ? Bazı taraftarlara müstehak yemınle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

7 Haziran 2025 demek istemiş olabilir.

• Şimdiki ergenlerin ve 22-26 yaş arasında olanların fenerbahçenin şanlı 2. Liğiyle 99 gol 99 puanla sevinmelerii gayet normal.10 sene önce takım şampiyon olduğundan dolayı ve başta vizyonsuz Ali olduğu için. Fenerbahçenin winner genlerini , asla pes etmeyişini , daima A plus kadro ve td. E sahip olduğunu bilmiyorsanız geçmişi araştırın , araştırın ki çekirdekçi tayfadan ayrışın. Titreyin ve Ali ve İso yu desteklemekten vazgeçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

abicim millet ali koç aday diye aday olmuyor 3.aday bu yüzden çıkmıyor ülkenin %40 50 sine istihdam sağlayan koç ailesi kimse bozmak istemiyor demek ki para bunlarda daha ağır basıyor aziz yıldırım halkın adamıdır en azından ali koçu gönderebilirsek ve aziz başkan geçerse ileride yeni kişilerde ortaya çıkacağını düşünüyorum yapacak bir şey yok buna ali koç vasıfsızı yerine 3.aday da çıksın isterim ama korkak davranılıyor malesef galatasaray'da böyle bir durum yok çünkü bundan önce dursunu erdeni tanıyan adam mı vardı yada önceki başkanlarını o yüzden rahat aday çıkarıyorlardı ^^

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Tarih verip de sözünü tuttuğunu hiç hatırlamıyorum.

• Suan Aziz ve Koc birbirine giriyor. Ikisinin de utanip seçime girmemesi gerekirken olanlara bakin. Yok mu kardesim yeni insanlar?

Birde Benzema haberleri geçiyo. Bu yasta oyuncu alinir mi yahu? Futbolu kafada bitirmis insanlara kim bu paralari veriyor anlamiyorum

• John Denver kullanıcısına yanıt

kafasında futbolu bitirmiş dediğin oyuncu bu sezon

Toplam 29 maç 13 gol 8 asist yaptı

geçen sene 41 maç 31 gol 6 asist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken99 -- 29 Mayıs 2024; 21:39:44 >
  • Bu takımın 40 yaşında dedelere ihtiyacı yok. Bırakın artık şu ihtiyar yıldızları. Umarım Benzema gelmez.

• forsaken99 kullanıcısına yanıt
    Aynen Aziz gelince Buyukeksi eyvallah çekecek ya..

Fb nin önce Buyukeksi yi oraya seçen adami Futboldan uzaklastirmasi gerek. Buyukeksi gider daha beterini getirirler. Boylesine bi ortam da kimse basari saglayamaz. Konu Gs degil FB. Fb ile kim yarisiyosa ona çanak tutuluyo. Bastakinde Fener dusmanligi var. Neden var bilmiyorum. Bizimkiler de hala teknik adam yonetici tartisiyo. Yahu senin rakibine ofsayt olan pozisyonu Vardan gole çevirtiyolar ustune yayinci kurulus goruntuyle oynayip 15 dakka sonra veriyo pozisyonu. Bu dunya tarihinde gorulmemis bisey. Sen de futbol konusuyosun bu ligde.

Aziz de tam bi firsatci bunlar gundeme gelince birakin o isleri diyo. Bize bi kastlari yok diyo akli sira seçilebilmek için.

• Ali Koç demişki:
    Yeni teknik direktörümüz Türkiye'yi tanıyan,Türkiye'de çalışmış tecrübeli biri olacak..

Bu kişi Fatih Terim ise gülerek müthiş keyif alırım.
    Temelini Jesus'un attığı,İsmail Kartal'ın üstüne koyarak sağlamlaştırdığı sistem Fatih Terim ile çöker,çift kale maç antrenmanı tarzında taktik ve sistem olmayan deli gibi kontrolsüz koşulan bir futbola döner.
    Eğer o kişi Şenol Güneş ise İsmail Kartal kadar başarılı olabilir.
    O kişi Montella ise oyunu okuma ve taktik yeteneği,futbolcu gelişimi uzmanlığı ile Fenerbahçeye 2 yılda Avrupa kupalarında final oynatır. Trendyolda rekorlar kıramaz ama FB avrupai modern futbol oynar.
    Ben Montella'yı Okan Buruk şampiyon olmasına rağmen Okan Buruk'un yerine Galatasaray`ın teknik direktörü olmasını istiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 29 Mayıs 2024; 21:41:49 >
  • Başınızda başkan ve teknik direktör olsaydı bu akşam Avrupa şampiyonu Fenerbahçe’ydi

• John Denver kullanıcısına yanıt

hangi güçle uzaklaştıracaksın siyasete girmek istemiyorum ama halkın kendi iradesi ile %52 oy alan iktidarı değil koç ülkenin %70'ine istihdam sağlayan biri ol yine bir şey yapamazsın bizde sevmiyoruz ama yapacak bir şey yok Atatürkün seçme ve seçilme hakkı ile seçiliyor iktidarlar özgür irade fener düşmanlığı neden var diyorsunuz ali koç 2-3 sene önce iktidara hodri meydan çekmedimi arkadaşım hiç mi haber takip etmiyorsunuz sen iktidara hodri meydan çekersen böyle yok ederler işte kusura bakmayın ama kendimizi kandırmayalım halk memnun ki seçiyorlar futbol'da mehmeti göndeririz başkası gelecek aynı şey ali koçun yapı dediği zaten iktidar bu kulübün içine akp chp kavgasını soktu adam gidip siyasetini chp de yapsın bizi orada temsil etsin buna bir şey demiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken99 -- 29 Mayıs 2024; 21:47:17 >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Bunlar bilmez eski Fenerbahçe stadında maraton trübününde maç izlerken bazı golleri göremezdik direkler arası maç izlerdik çatıyı taşıyan direkler görüşü engelliyordu direkler tribünden geçiyordu

Aziz başkan Avrupa stadı yapıcam dedi ve yaptı hem de aynı yerinde bazıları ne kadar yalakalıkta yapsa yapamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 29 Mayıs 2024; 21:56:1 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Adam Türk dememis ki. Belli ki Löw ü falan getirecek veya Zico.

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Aziz Yıldırım`ın en önemli icraatlarından biri Bolu`daki tesisler. Yazın İsviçre`ye gitmeye gerek yok,git Bolu`daki tesislerde 1 hafta hazırlan. Yazın sıcağında serin bir yer orası.

Aziz Yıldırım borca girdi yatırımları yaptı Ali Koç kaymağını yedi.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    İhtiyar dede Tadic gibi olsun gelsin, yürüyerek çift haneli asist gol sayısını geçti
    Bir o kadar da net asistini yediler,Ferdinin performansını da arttırdı
    Ama Dzeko için aynı şeyi söyleyemem,ağır kaldı çok kaçırdı,kazandırdığı maç olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.