Altay +3M euroya Livakovic alınır. Ancak Livakovicin varlığı yabancı sınırında bizi zora soktu. Eğer Altay takımda kalsaydı Mert Müldür ve Cengiz Ünder transferlerinden en azından birini yapmayacaktık paramız kasada kalırdı. Sezon başında Altay'dan hallice performans gösteren livakovic son haftalarda müthişti umarım seneye bu performansı devam eder. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (17. sayfa)
-
-
20 yıl kulübün başına çöreklenen sebep olduğu mali yıkım ve ffp kıskacı yüzünden senelerdir kadro kalitesinden ödün vermek zorunda kaldığımız adam bugün çıkmış utanmadan çocuklar ağlamasın diye adayım diyor
Kulüp mali anlamda toparlanıp kaliteli bi kadroyla kendisine çekilen tüm operasyonlara rağmen 99 puan toplayıp sezondaki tek yenilgisini takımın omurgası sayılacak adamların hepsinin sakat olduğu maçta almışken bu bakkal zihniyetli adam bu kadroyu bozup 46 milyon euroyu şampiyonluk ödülünün 1.3 milyon euro olduğu ligde tek bir hocaya vermekten bahsediyor :))
Açık ve net bi şekilde söylüyorum bu adamı destekleyen oy veren birisi Fenerbahçenin mali çöküşünün vebalini üzerine alır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 29 Mayıs 2024; 18:25:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla görünebilir ancak kulübü dünya ikincisinin kalecisi rozetini çok iyi kullandı.
Navas in da adı geçmişti ama yası belli,yıllar boyu kaleyi emanet etmek için iyi bir kaleciyi ucuza alamazdık.
Ali koç kalsın rakip takımların şampiyonluklarını izlemeye devam edelim diyorsun yani
Aziz Yıldırım varken Fenerbahçe şampiyonluğu mu izliyorduk? 21 Yaşındayim daha önce hiç şampiyonluk kutlamasında vs bulunmadım.
-
-
Bu kadro 3 tane üst düzey takviyeyle çok rahat şampiyon olur
Ali Koç bir dönem daha devam etmeli ve sonrasında bırakmalı fakat bırakacağı kişi kesinlikle aziz olmamalıdır
Ligin hiçbir değeri yok, her şey masa başında dönüyor. Yoksa haklısın. Keşke dediğin rakamlara satılsa.. Muhtemelen bu rakamlar bonusları içermiyor. Ben de twitterdan görüp yazıyorum. Bana kalsa iki oyuncu da satılmasın.
Evet 6 kere şampiyon yaptı
Stadı yeniledi, yeni tesisler kazandırdı kulübe bir sürü yıldız oyuncu getirdi gs bjk ts kadıköy de kaybetmiyorduk
Sportif açıdan ezilmiyorduk en azından (diğer branşlarda yaptığı başarılar ortada gidip bakabilirsin)
Ali koç ne yaptı peki bana bunları söylebilirmisin?
13 uye var tanidigim, hepsi Aziz Yildirim diyor. Ali Koc zararlisindan kurtulacak insallah Fenerbahce…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Koç'un takıma kazandırdığı bir tane ele avuca sığar şey söyler misin?
-
-
tahminimizi yapalim, tutturursak da patlarsak da alintilarim sene sonu.
dybala kronigi veya senelerdir arabistanda oynayan talisca berbat hamleler olur.
Hansi Flick Barcelona hocası olmuş.
azizin bıraktığı 661 milyon euroluk borcu 367 milyon euroya indirip Fenerbahçe’yi ffp kıskacından kurtarıp mali bağımsızlığının temellerini atmak
O zaman neden mayıs 2023'e yani 1 sene önceye kadar 5 yıldır forumun en büyük Ali Koç muhalifi sendin?
Neden her türlü yakıştırmayı, elestirmeyi yapıyordun adama? Adını bile yazmıyordun, türlü lakaplarla hitap ediyordun.
8-9 aydır ne oldu da en büyük Ali Koç destekçisi sen oldun merak ettim açıkçası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 29 Mayıs 2024; 19:55:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aziz Yıldırım: Mourinho ile 3 yıllık anlaşma sağladık. ( Yağız Sabuncuoğlu )
Mou geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ali Koç'un kredisi bitti artık bu yıl akıllanır dedik gidip orta sahaya en ihtiyaç olan dönemde krunic gibi boş bi adam aldı o dönüm noktası oldu ve herşeyi kaybettik
Halen yok para konuşanlar var,iyi de biz şirket değiliz futbol kulübüyüz,taraftar böyle boş konularla uğraşmamalı
Aziz başkan Comeback başka yolu yok ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Norveçli taraftarlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X