< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (18. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
100 sefer söyledim hala aynı soruları soruyorsun
jesus dönemindeki eleştirimin sebebi güçlü hoca zayıf kadro tercihi sebebiyleydi ve bu konuda kendiside hata yaptığını söyledi zaten
ondan önceki eleştirilerimde hatalı davrandım ve gerek ben gerekte diğer arkadaşlar ilk dönemler azizin bıraktığı enkazın vahametinin farkında değildik ve mevcut sistemin Fenerbahçe’yi engelleme konusunda bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aziz yıldırım, mourinho gibi bir hocayı 3 seneliğine bağlıyor. | öbür meymenetsiz erol bulut'u 6 ay bekliyor. alternatifler pioli, montella.
stadı büyüteceğim, kapasiteyi 60 bin yapacağım, akustiği geliştirececeğim, o sırada maçları da oynamaya devam edebileceğiz. | maskotumuz çok iyi, dünya çapında tanınıyor.
fenerbahçe kulübü param yok diye ağlamaz, parayı yaratır, parayı bulur. | paramız yok, ffp var, limit var, nasıl yapacağız bilmiyoruz.
siyaset önümü kesiyor diye ağlamayacaksın, gerekeni yapacaksın, biz fetöyü yendik, hapse girdik, alnımızın akıyla çıktık. | önümüzü kesiyolar, lobileri çok güçlü, önce bylockçu dedim sonra iyi niyetli bir tff başkanı dedim, fb sk'yi chp sanıyorum, ölene kadar 0 kupa, kadıköy tayfayı atatürk, laiklik, chp diyerek koyun gibi güdüyorum.
arkadaşlarım nihat özdemir, ferit şahenk, murat ülker, abdullah kiğılı vs vs bir sürü adam. | aziz'in parası yok bunları nasıl yapacak, kulübü kapattıracak hüüüüüüüüüüüüü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 29 Mayıs 2024; 20:10:6 >
-
Fenerbahçe forumlarına yazmayı çok sevmem, özellikle galibiyet-mağlubiyet sonlarında.
Rakip camiaya akıl vermek de benim haddime değil.
Ancak her iki camiadan da tek dileğim gerginliği düşürecek, sadece sportif başarı odaklı, rekabeti saha dışına taşırmayan başkanlar tarafından yönetilmesi. Muhabbet edebileceğim Fenerbahçe'li dostum kalmadı 2000'li yıllardan beri.
Kimse masum değil, taşı günahsız olanınız atsın desem 4 büyüklerden kimse çıkıp benim diyemez. Ama çok gerildi ortam, inşallah yeni isimlerle gönül verdiğimiz takımlar saha içinde rekabet edip, Avrupa'da başarı hedefleyen camialara dönüşür.
Saygılar.
-
Jose f* morinho
Mourinho ciddi ciddi geliyor galiba… Teknik direktörün Mourinho olması transfere de yansır, Türkiye’ye gelmeyecek adamları getirirsin. Takımdaki oyunculardan da maksimum verim alınır, gitmek isteyenler fikir değiştirir. Havayı komple değiştirir special one reis 🔥
Ne Ali Koç ne de Aziz içime sinmiyor ama Mourinho hamlesi ne yalan söyliyim heyecanlandırdı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aziz başkan 60.000 kişilik stadı yerinde yapıcam derse yapar nitekim yapmışlığı vardır
Peki ya diğerinin ne icraatı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 29 Mayıs 2024; 20:17:31 >
Kürekte şampiyon yapmak
Ooo konu acilmis yerimizi alalim :) cok eglenceli forum burası. Umarim Morinho gelir de daha guzel bir lig izleriz. Basarilar rakip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aziz Yıldırım ders veriyor Ali'ye. Bir tarafta korktuğu için hâlâ emir eri İsmail'le devam edeceğini açıklayamayan Ali, diğer tarafta 6 yıldır piyasada olmamasına rağmen başkan olursam 3 yıllık hocam Mourinho diyen Aziz
Yanar döner Ali 2 hafta önce Ferdi gidecek, tutamayız falan diyordu bugün gitmeyecek falan demiş yine korktuğu için, tek doğrusu yok herifin.
Biraz karakterliyse şampiyon gördüğü Kaloriferciyle seçime girer. Madem çok başarılılar, istatistikleri parçaladılar arkasında duracak hocasının.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 29 Mayıs 2024; 20:27:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence başkan başka branşlara kaymalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 29 Mayıs 2024; 20:34:46 > -
Ali Koç cuma günü yeni hocamizi herkes ögrenecek demiş sanırım;
İsmail Jose Morinho mu
Üçüncü Vitor dönemi hayırlı olsun
Yeni stad şart. GS’nin kombine, bilet ve loca gelirleri çok sağlam. Kapalı gişe oynuyor herifler. Bizim stad çok biçimsiz. Loca sayısı az, ölü alan fazla. Akustik yeterli değil.
Şöyle 60-65 bin kişilik modern bir stadyum yapabilirlerse şahane olur. Tabii ki ilk ve öncelikli problemimiz değil ama getirisi yüksek olacak maddi açıdan.
Aziz seçilip Mou'yu getirsin de ya bi Avrupa kupası alalım ya da batıp kulubün kapısına mühür vuralım. Win-Win. 60 binlik stad bomboş iş insanlari neden heyecanlandırdı anlamıyorum, Kadıköy dolmuyor zaten. Max 40-45 binlik yeni bir stad yapılmalı.
Muhtemelen oyle olacak. Ya herro ya merro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X