< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3512. sayfa)
-
-
Her şeyi tam yapıyor olsa zaten alamazdık. Kumaşı kaliteli adamın. Form tutmaya başladı sayılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafayı vurmadan düdük çaldı, liva topa çıkmadı bile boş yapma.
İLK YARIDAKİ OYUN TAMAMEN REZALET...
TRABZON BEKLEDİĞİMDEN DE KÖTÜ.. ÜZERİNE GİTSEK, ATAK OYNASAK ŞUAN SKOAR NET 2-3 SIFIRDI.
ÖYLE SALAK BİR OYUN ANLAYIŞIMIZ VAR Kİ YANİ RESMEN TRABZONU OYUNA SOKMAK İÇİN HAZIRLANMIŞ.
MALESEF VE MALESEF İKİNCİ YARI DAHA DA DEFANSA ÇEKİLECEĞİZ. EĞER ŞANSLI İSEK KONTRADAN 2 Yİ ATARIZ YOKSA TRABZON NET BİR TANE ATAR
-
Net fauldu. Ne golünden bahsediyorsun acaba? Yine sizi şampiyon yapmak için uğraş içinde TFF ve MHK. Sizi gidi lobiciler sizi.. Her şeyiniz KATUKULLİ..
Tam bunu diyecektim, ulan daha adam vurmadan düdük çaldı. Bu GS liler tâbi kendi maçlarıyla karıştırdılar bu pozisyonlari
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakem kıyafetli tetikçi ilk yarı tam anlamıyla bi katliam yaptı
Denswilin hareketi net kırmızı
Saint Maximinin yüzde 99 luk gol pozisyonunu keserek devreyi bitirdi halbuki 3 dakikanın yarısı sakatlıkla geçti
Malum yapıya rağmen bu maçı kazanırsak büyük iş olur
taş gibi becao varken neden bu sakar çağlar oynuyor bir açıklasa keşke.
-
Bende gol olarak gördüm ama sonra TOD 'den tekrar geri sardım. Oyuncuyu net itiyor trabzonlu oyuncu.
-
Kabul edelim, ilk 15 dakika geriden oyun kurmamıza izin vermediler ve elimiz ayağımıza dolaştı. Hatta Allah yanımızda oldu ki gol yemedik. Kalecimizin de hakkını vermek gerekir. Sakin oynayınca açıldık ve istediğimizi yaptık. Rakibe çıkan 2 sarı ile de elimiz güçlendi.
Bu skor hata kabul etmez. İkinci yarı beklere daha fazla iş düşüyor. Hocanın önlem alması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 3 Kasım 2024; 19:59:37 >
-
Kostiç, Becao ve İrfan'ın girmesi lazım. Ama daha önemlisi oyun mantalitesi daha atak olmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X