|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3904. sayfa)
-
-
hoca istemiyordu işte taliscayı bu acun her konuştuğunda kesin talisca talisca diyordur hocaya. mesutu soktuğu gibi sokacak. elinde mourinho var, hayal ettiği transfer para için her yere gidebilecek talisca.
-
Medina tıpkı Szymanski gibi çelimsiz duruyor.
bu tip oyuncuları sevemedim bi turlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 30 Kasım 2024; 14:29:28 > -
Sol ayaklı oyun kuran stoper istiyor hoca
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpion28Sol ayaklı oyun kuran stoper istiyor hoca
Çağlar
Djiku
Becao
Bu 3 oyuncunun da performansı düştü
Oosterwolde sakatlandı
Tesadüf mü bilemedim oyunla alakalı olabilir ben FM oynuyor olsam ne yapardım onu yazdım ama ne olursa olsun 30+ teklife en Nesyri satılmalı
En Nesyri Vedat muriç değişimi hem kaliteyi yükseltecek hem manevra alanı sağlayacak
Her türlü case de en Nesyri satar Vedat muriç alır
Sol beke diouf çekerdim
-
Bizim takımda şu oyuncu olmazsa ölürüz biteriz dediğimiz kimse yok bence dolayısıyla ederini bulan herkes satılabilir. Satmayıp turşusunu kurunca genellikle pişman oluyoruz, eski teklifler de gelmiyor. Bana göre takıma 1 stoper, 1 bek, 1 kanat, 1 on numara ve 1 santrafor(santrafor satarsak) lazım. Ama bir yanımda hiç transfer istemiyor ligi almak zaten zor, avrupa da ise bu oyunla mümkünatı yok. Transfer olacaksa bile yaşlı isimler olmasın bari.
-
dzeko maximmm fred Yusuf nessiri’nin yanına talisca da eklenirse etkili çok kişi olur. Rakipler korkar ve 2005’de ki appiah anelka kıvamında kadro oluşur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimergin -- 30 Kasım 2024; 14:50:55 > -
Amrabat yokken topu ileriye taşıyabilecek adamın olmamasını gördük. Livakovic, uzun top atmaya başladı. Dzeko iyi hava üstünlüğü kuran biri değil. En-Nesryi desen normal şartlarda indirebileceği 10 topun 2-3ünü indirebiliyor. Bunlar bence minimal ve önemli detaylar. Duran toplar en büyük falsomuz. Ayağı düzgün, nokta atışı açan kimse yok mu ya? Szymanski vitaminsiz zaten.
-
Talisca gelince her şeyin düzeleceğini sanan taraftar beni öldürüyor… -
Avrupadan hazır oyuncuyu devre arası transfer sezonunda vermezler verselerde dünyanın bonservisini isterler kolay değil.
-
-
Evet bu işlerden anladığım için geçen yıl şampiyonluk gitti zaten. Konyaspor, Sivasspor maçlarında aç tekrardan Dzeko'yu izle. Bu yılda ısrar edilirse 1 yıl daha yaşlanmış halinin nefesi yine yetmeyecek. Gs şampiyonluk kutlarken Eren gelip Osimhen şu kadar attı Dzeko bu kadar attı yazacak.
Daha yakın zamanda AZ maçını Sivas, Konya maçlarındaki gibi Dzeko'nun karşı karşıyaları atamaması yüzünden kaybettik. -
Talisca olur, X olur, Y olur... Bize ayağı iyi, duran top kullanabilen bir orta saha lazım.
-
2 maç oynadı paşamız incinmiş. Hemen 10 maç sakatlık serisi gelsin. -
Aziz Başkan ile Ali Koç'u kıyaslıyorsan Ali Koç'un ilk geldiği seneyi de kıyaslarsın. Örnek Eljif Elmas'ın satışından kazanılan parayı ne etmişler? Hadi git dünya yıldızı transfer etme ama ettikleri transferler Ayew, Benzia, Slimani vs vs. Ayew dışında hiçbir transferi gol katkısı vermiyordu.
Mesela Vitor Hoca'yı beğenmem ama LordJoker haklıymış maalesed Vitor'un yaptığı transferler net daha iyiydi. Vitor tek stoper KMJ transfer etti ama takımın en iyi futbolcusuyu, kar ettin ama aldığın parayı da çar çur ettin. Aldığın hangi isim KMJ kadar iyiydi ayrıca beğenmediğinoz yetersiz gördüğünüz Crespo bence Szymanski'den hatta Mert Hakan'dan bile çok çok daha iyiydi.
Peki Eljif Elmas, KMJ ve Ferdi'den gelen paraları %80 performansla bile kullanabildin mi? Belki Ferdi'den gelen paraya En-Nesyri alındı falan dersin ama özellikle Eljif Elmas ve KMJ sonrası gelen paraya genç geleceği olan birilerini alsan kardaydın ama o bile yok maalesef. Dünya yıldızı alırsın mesela Benfica gibi Di Maria, Otamendi gibi yaşlı futbolcuların yanına genç geleceği olan adamları çekersin. Altyapın kötü olsa bile birkaç tane genç yabancı çeksen borç morç yapmazsın.
Ayrıca transferi geç zaten sdece 1 yılda 1 hoca bazen 2 hoca değiştirmek sence düzenlilik için iyi bir şey mi? Cocu, Koeman (Yeterli fırsat verilmedi), Ersun Yanal, Erol Bulut, Vitor Pereira, Emre Belözoğlu, Ismail Kartal, Jesus değiştirilen isimler ve şu anki hoca Mourinho. Ali Koç iyi bir başkan ise niye hiçbirine fırsat vermedi. İçlerinde Emre Belözoğlu az daha takımı şampiyon yapıyordu mesela geç aldı kadroyu son haftalarda zirve potasına soktu ki 1 maç kazansa yanlış bilmiyorsam şampiyonduk. Savunduğun adam futboldan anlamıyor ki sahaya inmek dışında ne yapıyor. Saha indiği her maçta puan kaybetmişiz, sizin gibi taraftara ne diyeceğimi hiç bilmiyorum. Koyun taraftara bir şey desem de onlar anlamaz. Ben Aziz Başkan daha iyiydi diyorum ama Aziz Başkan yerine biri olsun diyorum ama en iyi aday Aziz Başkan ise o olsun diyorum. :)
-
neysri için 38 milyon euro deniyor. tamam işte değerini buldu. satılsın artık.
Al mitroviç'i bak keyfine. yanında taliska ve baku da beleşe gelmiş olacak. forvet, atak orta saha ve sağ bek ile transfer çözülmüş olacak. alın şu sırp barzosunu. tam bizlik forvet.
-
Sorun Mitrovic'i almak değil, sorun ona senelik 15 milyon euro verecek olmamız..
-
15 net kazanıyor mu? paralara bak. araplar cidden mahvettiler demek. 15 mil euro verilmez.
-
Dzeko 1 sene daha oynasın. Azman praglı topçularla top diye oynadı. Leblebi gibi gol atıyor. -
Maalesef kazanıyorlar. Talisca 11 mil. €, Maximin 12 mil. €, Merih aynı şekilde 12 mil. €. Daha sayarsam canınız sıkılabilir. Bir de bunlar en düşükleri..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X