Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
78.153
Cevap
366
Favori
1.892.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 39033904390539063907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında Vitor Hoca alınırken Marco Silva ve Mitrovic'i istemiştim aynı sene Marco Silva ile Mitrovic Fulham'de buluşmuştu o sezon belki takımı iyi değildi ama Mitrovic Premier League'in içinden geçmişti eğer En-Nesyri iyi bir bonservise gidecekse uygun maaşa alırım ama 15 milyon ise hiç gerek yok kalsın. Öyle yere daha uygun bir isim bulabilrsin.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

iyi oynayan, güçlü takımlar, genellikle iyi, hızlı pas yapan, sağa sola diyagonal ve isabetli top atabilen, rakip ceza sahasına yaklaşınca, boş koşu yapan, feyk atan, arkadan ani bindiren adamları olan takımlar. haliyle yüksek gol beklentileri var ve buna mukabil, çok goller atabiliyorlar.

biz bunların yarısını bile yapmakta zorlanan bir ekibiz. devre arasında kadro yapısını, teknik direktörün tam istediği gibi yapıp, sezon sonunda oynanan oyuna bakmalı ve karar vermeliyiz.

• Mokan hocama kumpas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 30 Kasım 2024; 17:14:33 >
  • CeyeranEngineerR C kullanıcısına yanıt
    eee takimin kalitesi artti mi yani :D

fikirlere bakar misiniz allah askina kimlerle futbol konusuyoruz haha
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt

oyun düzelmeyecek, talisca topla rakip ceza sahasına yaklaşacak, şut çekecek. yaklaşamazsa uzaktan şut çekecek. böyle böyle gol atarız, umudu var . zaten adamda daha ötesi yok.

• Ah taraftarımızın Mitrovic muhabbetlerini duyuyorum. Yıllardır istediğim bir transfer. Gelirse uzun yıllar oynayıp Fenerbahçe efsanesi olabilecek bir isim. Tadic, Kostic vs varken hele alışma süreci çok rahat olabilirdi.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

10 numara 10. orta saha deyince, biri çıkıp, szym gol atıyordu, yine atar, falan diyecek. onun attığı hali bile yetmez. bize alex misali 10 numara lazım. atacak, attıracak. sınır tanımayacak.

• Skaninei kullanıcısına yanıt

millet övmeye başlamıştı. tek yazdığım: BU ADAMIN STABİLİTESİ YOK. idi. yine haklı çıkmak beni üzüyor.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

futbol eski futbol değil rambo artık defansa yardım etmeyen 10 numara diye bir pozisyon kalmadı

hücumcu da olsa pres ve geriye koşmaları bekleniyor artık 10 numaralardan

hadi türkiye liginde iş yaparsın da taliscayla avrupa'da elek ediyorlar

böyle hybrid topçuları bulmak da çok zor iş

syzmanski kanser ediyor mesala hücumda ama koşuyor ve temposu var diye mourinho'nun prensi oldu

hatta abartıp 3 tane syzmanskiyle oynarım falan demişti

ama bu tip hocalar 3 tane talisca ile oynamak istemezler mesela

ama türkiye ligini kırabilmen için talisca gibi adamlara ihtiyacın var

mourinho burada avrupa futbolu oynandığını sanıyor ama burası tamamen kaos futbolu oynanan bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 30 Kasım 2024; 17:18:12 >
  • fred yine gereksiz kart görüp, avrupa maçımızda cezalı mıymış? bir de bu adam büyük tecrübe sahibi falan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 30 Kasım 2024; 17:19:10 >
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

talisca konusunda fikir belirtmedim ki. isteyenlerin isteme gerekçelerini yazdım.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

alex gibi 10 numara dedin ya ona istinaden yazdım

şimdi alex olsa mourinho ilk 11'e koymazdı diye

yerine syzmanskiyi oynatırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 30 Kasım 2024; 17:20:35 >

o mourimho nun halt etmesi olurdu. her maç gollerini atan adamı oynatmayıp, "yok efendim ben galibiyet ve başarı değil, kafamdaki ideal oyun için yaşıyorum" diyen adam futboldan uzak olsun. futbolun meyvesi goldür. gerisi tırıvırı.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

eren sırf bunun üzerine kariyer kuran emre mor şimdi ne halde

bu çocuğu modern futbola adapte etmeliyiz halı saha topçusu gibi sadece çalım atarak futbol oynanmıyor artık

çalım ceza sahsına yakın bölgede 1'e 1 kalınca mükemmel bir yetenek

ama bizim paşa başlıyor orta sahada çalıma sonra kaybediyor bütün takım onun yüzünden geri koşmak zorunda kalıyor

bir şekilde basit oynamayı öğrenmeli artık

yazın transfer edilirken de bunu tartışmıştık zaten

mourinho tedrisatından geçip basit oynamayı öğrenebilirse büyük gücümüz olacak diye

ama şu dönem artık oğuz aydın formayı alır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 30 Kasım 2024; 17:27:19 >

Oğuz süre alacaktır bundan sonra

Fakat Maximenide gömmemek gerek bazı kusurları olsada rakip bekler rahat çıkamıyor onun sayesinde

• ismail kartal dönemini "vasatlığı savunmayın" diye açıklarken, sezon başından beri fener'in halini, "bir vizyonumuz var" diye açıklamak, mantık hatasıdır. akıl tutulmasıdır. açıkça, vasatizim şu anda kulübümüzün tüm hücrelerine işlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 30 Kasım 2024; 17:37:16 >
  • jake paul tyson maçı bile daha gerçekçiydi

• Yapı yok diyenlerin gözüne sokun bu videoyu

Türkiye kupasındaki fikstür tezgahı

• Suyun karşı tarafının malumlarının algısı her zamanki gibi başlarına yıkıldı

Fenerbahçe bu sezon Avrupa dönüşlerinde toplam 293 saat dinlenirken onlar 390 saat dinlenmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 30 Kasım 2024; 18:2:27 >
  • 
Sayfa: önceki 39033904390539063907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.