Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3989. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: adaltice , selimergin , ratsx , canozturk21 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
79.917
Cevap
367
Favori
1.924.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 39873988398939903991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizim çok derin ve kaliteli bir kadromuz yok. o yüzden maçları rakibin adından bağımsız şekilde kontrol ederek oynamamız gerekiyor. 7-0 olana kadar hurra hücum anlayışıyla oynarsak sadece kendimizi o günlük tatmin etmiş oluruz ama oyunumuzda bir gelişme olmaz, üstüne sakatlık durumlarıda olabilirki zaten en baştada dediğim gibi çok geniş bir kadromuz yok. bizim takımımız çok fazla şeyin henüz başlarında -ki bu da normal. kontra atak oynamayı bilmeyen bir takımız yıllardır. henüz birkaç aydır burada olan bir hocamız var ve her yönümüzde olduğumuz gibi kontra atak yönümüzde gelişiyor. ama hocanında dediği gibi hiçbir hoca bu kadar kısa sürede mucizeler yaratamaz. o yüzden böyle mızmızlanarak sadece takımın ve hocanın önüne taş koymuş oluyorsunuz. evet eleştiriler olabilir ama yok rezalet, yok hocanın mentalitesi bitik bilmemne. ya sen şu anda dünyanın en iyi antrenörüyle çalışıyorsun -ki bu benim görüşüm. benim görüşüm dışındada kimse bu adamın ilk 5 dışında olduğunu iddia edemez edersede komik duruma düşer. yapacağımız şey takımın gelişmesi için fikirler türetmek iken hala hoca şöyle böyle bu hocayla olmaz vesaire. bir uyanın kendinize gelin artık

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Dzeko yedek değil, En Neysri yedek. Haftaya Dzeko ilk 11'de. En Neysri de bozuk atıyor ona bakarsan sürekli.

Bu konular boş konular. Fenerbahçe geçen seneki kadro üzerine 60 milyon, 70 milyon, 50 milyon neyse işte para harcadı ve geçen seneden ne iyi oynuyor ne de sıralama olarak geçen seneden iyi durumda. Gerçek bu.

• porsux kullanıcısına yanıt

Bu hocayla olmaz demiyorum. Bu mentalite ile olmaz diyorum. Oynayamadığın bir mentalitede ısrar etmenin anlamı ne?

Becao'nun kafası gol olmasa yorumlar 180 derece değişecekti. Ben gördüğümü söylüyorum. Siz bu durumdan ve takımdan memnunsanız bilemem, ben değilim. Mourinho şu dandik ligde şampiyon olmak için üç sene ve 30 milyon Euro para istiyorsa onu da bilemem.

• Bu arada tepki alacağımı bile bile söyleyeyim, dünkü iki pozisyon da penaltı. Osayi'nin eli de penaltı şayet içeride ise detaylı seyretmedim içeride mi dışarıda göremedim ama net bir pozisyon olmadığı için VAR karışmamış olabilir veya ayaktan sekiyor diye ama benim bildiğim, kurallara göre top içeride ise penaltı o pozisyon. Becao'nun pozisyonu da penaltı. Ayrıca salaklık o yapılan iş.

O pozisyona penaltı değil diyenler, 2010-11 sezonunda yenik durumdayken maçı çevirmemize sebep olan Ferrari penaltısını unutmuş herhalde. Alakasız bir şekilde Ferrari adamın göğsüne kafa atmış, kırmızı kart görmüş ve penaltı olmuştu. Ceza sahası içerisinde yapılan her türlü faul, top nerede olursa olsun penaltıdır.

• PikachuHP P kullanıcısına yanıt
    Osayi'nin pozisyonu ayaktan sekip geliyor kardeş penaltı falan değil.

oynayamadığın mentalite diye birşey yok. oynayacaksın. bizim avrupa top kalitesi standartlarına erişmemizi sağlayacak olan top bu. diğer yol, araplar tarafından satın alınıp ona buna parayı basıp real madrid psg falan olmak. bunu yapmayacağına göre, takım olacaksın. olay 3 aşamada bitiyor. organize defans- organize atak ve kontra atak. bunlardan birisinde zayıfsan başarılı olamayacaksın. ve bizim takım bu 3 koldan birden gelişmeye çalışıyor. o yüzden biz niye defans yapıyoruz, niye kontraya döndük diye birşey yok. her oyunu oynayacağız çünkü her türlü rakiple karşılaşacağız. bunuda dandirik süper lig için değil, büyük takım olmak için yapıyoruz. zaten büyük takım olmadanda bu ayarlanmış tiyatro liginde başarılı olamıyorsun. 2000 li yıllardaki ligin korkutucu FB'si avrupada nasıldı hatırlıyorsunuz değil mi. yani dandirik lig için 3 sene ve 30m euro gerekmez düşüncesi boş bir düşünce. zaten böyle düşündüğümüz için yıllardır başa sarıp sıfırdan iş yapıyoruz her defasında. üst üste 2 sene çalıştığımız hoca yok. saçmalıklar silsilesi. artık o iş bitti, bitmeli daha doğrusu. bu hocayı göndermek demek intihar etmek demek. ne yaşayacaksak bu adamla yaşayacağız. o yüzden yıpratmanın -eğer kişi fb'li ise- hiçbir anlamı yok.

• Dün Oğuz'un golü attığı pozisyonda Oğuz yerine Szy veya Tadic olsaydı topu önce kontrol etmeye çalışır, sağa çeker, sola çeker, çalım atmaya çalışır ve topu kaybederdi, net.
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Ayaktan da sekse elini havaya kaldıramazsın diye biliyorum üstad. Kuralın böyle olması lazım.

Hedef Avrupa'da ilerlemek ve üç sene sonra belli bir noktaya gelmek ise bir şey demem ama o zaman da yöneticiler biz şampiyon olacağız filan demeyecek, çünkü görünen köy kılavuz istemez. Üç sene sonra Avrupa'nın önemli takımları arasında olacağız, Mourinho takımı olacağız diyecek.

Ha üç sene sonra da kongreye taraftarın karşısına üç senede harcanmış tonla para ve 1 Türkiye Kupası ile çıkılırsa olacakları ben bilemem ama. Taraftarı beklentiye sokup sonra bu beklentilerin olmaması sonucunda proje filan demek de adil değil. Ali Koç şampiyonluk sözü verdi, vermemiş gibi kelime oyunu yapıp.

Bozuk atmaktan bahsetmiyorum

Dzeko ile İsmail Kartal bayağı tartışmıştı ve araları oldukça bozuktu araştırırsan bulabilirsin.

Ayrıca nesyri kime bozuk atıyormuş anlat da bilelim hayali şeyler uydurmana gerek yok.

Mourinho 3 transfer yaptırdı bu takıma

Nesyri maxi amrabat. maxi kiralık zaten. Hepsinin koyduğu oyun ortada. Nesyri sadece beklenen performansa ulaşamadı.

Adını söyleyemediğin takımdan geçen sezon tam bu aylarda 6 yedirmişti ismail bize.

Ne çabuk unuttun?

Zaten ligin ikinci yarısıyla beraber ismailin takımı form olarak düşmeye başladı. Finalde ne konyaya ne sivasa ne konferansta rakiplerine diş geçiremedi.Oyun olarakda düşmüştük.

Sonuç olarak 4 de 0 çektik

Asıl gerçek bu.

Adam hazır ol vaziyetinde mi topa kaysın? Topa kayıyor, top ayağından sekip geliyor. Bu tarz sekme pozisyonlarında penaltı çalınmıyor. Eli net açık olsa ve direkt eline çarpsa eyvallah direkt penaltı olurdu.
  • takım olarak iyiye gidiyoruz sanki

aslında yönetimin şampiyonluk vaadi normal şartlar altında olması gereken şey. ancak 6 sene sıfır şampiyonluk olunca ve üstüne bu başarısız süreçtede hiçbir zaman şampiyonluk sözü verebilecek cesareti göstermemelerinden dolayı, şu anda göze batıyor bu laf. seçimi kazanmak için söylendi gibi bir hava oluşuyor doğal olarak. o yönetim tarafının kendi halt yemesi. apayrı bir mevzu.. sahanın içinden konuşuyoruz şu anda ve sonuç olarak ben takım ve hoca nezdinde gidişattan memnunum. elbette farkındayım birsürü eksik olduğunun. ben zaten oynanan oyundan değil, 'gidişattan' memnunum dedim. bizim bu kalıp içerisinde hocanın isteği doğrultusunda yönetim - scout - altyapı üçgeninde çözüm ve seçenekler üretmeye devam etmemiz gerek. hocada veya oyun anlayışında pek problem göremiyorum.

Şunu anlayın topla oynama yüzdesinin önemi yok .. rakibe pozisyon vermedikten sonra sabaha kadar topla oynasın. Morinho futbolu zaten bu bütün futbol otoriteleri bunu söyledi.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐

sayın @Nat Alianovna

gs bölümüne msj atmamamız için yıldırmak için her msj mıza türlü bahanelerle ceza veriliyor

tahrik edici msj bahanesiyle ceza aldığım msjın ekran görüntüsünü bırakıyorum. asıl kim tahrik edici msj atmış yorumu sizlere bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 3 Aralık 2024; 15:5:22 >

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Kimi kime şikayet ediyorsun ki baş gwse kollayıcı kendisi zaten

Arkadaşın dediklerinin çoğuna katılmamakla birlikte hücum ve pres oyununu 70 dakikalara sığdırabilecek futbol takımı dünyada yok.

Barçayı tokatlayan prag bize denedi enerjileri bitince tıkladık 3 puan aldık.

Samet'in ve kalecinin hatası Josenin oyun tarzı değil ki hoca da oraya oyun kurabilen bir stoper istiyor.

Keza Jose geldiğinden beri ısrarla takım yavaş diyor hızlı çıkışlar istiyor.Öne geçildiğinde de topun doğru kullanılmayışından ve zamanı öldürememekten şikayetçi.

Doğru takviyeler geldiğinde öne geçilen maçta hızlı kontralar ve skoru korumak adına hızlı ve doğru paslaşmalar yapabildiğimiz seviyeye geldiğimizde asıl o zaman başlayacağız.

Hala savunmayı oturtamadık tandem sürekli değişiyor ya sakatlık ya performans düşüklüğü var.Şu üç maçıda kazasız belasız sakatlık olmadan geçebilirsek harika olacak.

• bizim taraftar kadar boşu yok gerçekten. sanki her sene şampiyon oluyoruz da burada mounun maaş konuşuluyor

• kimse kendini kandırmasın ; bu kulüpten önce ali denen vizyonsuz, çapsız ve Fenerbahçe haini gidecek.

ardından geldiğinden beri ne idüğü belirsiz bir şey oynatmaya çalışan portekiz köylüsü gidecek..

biz bu memelketin en büyük sivil toplum örgütüyüz, bizi sıradanlaştırmaya, yok etmeye , paçamızdan tutup aşağıya çekmeye çalşınların hepsini üzerimizden atmadan bize gün yüzü yok...

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 39873988398939903991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.