Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3987. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 28 Misafir (6 Mobil) - 27 Masaüstü8 Mobil
5 sn
79.867
Cevap
367
Favori
1.922.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 39853986398739883989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Katılıyorum. Belki bazıları için oyun hazsal açıdan zayıf ama skorlar iyi gidiyor. İnsanlar yeni işe alışmayı kolay sanıyor. Ben farklı tuvalete girince bile yadırgıyorum valla.  

Galatasaray'ın fikstürü bizden kolaydı. Arka arkaya zor maçlara çıkacaklar şimdi.

Biz bu fikstürden harbiden iyi çıktık bu arada. Beşiktaş maçından sonra bile Bilbao ile oynayacağız. Gsnin fikstür avantajı var tamam ama kadroları aşırı dar. Daha Aralık yeni geldi adamların elinde oyuncu kalmadı. Gs play-offu garantilese bile ben ilerlemelerini zor görüyorum. 14 kişiyle oynuyorlar totalde üç kulvarı da kaldırırlarsa helal olsun derim sadece.

Sivas-Malmö-Ts üçü de zor maçlar. Ts her ne kadar zayıf olsa da Şenol Güneş, Okan'ı sevmez bizim maçta oynattığı gibi hırslı oynatır ya da kötü performansına devam edebilir onu maç günü gösterecek.

• Batman kullanıcısına yanıt

Gittim gerekli cevabı verdim. Meydanı boş bulmuş sallıyor, daha bir ay önce tekme tokat davinson adam biçiyordu BJK maçında. Bundan sonra bunun gibi algıcılara tolerans yok, gördüğünüz yerde yapıştırın cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 3 Aralık 2024; 2:32:42 >
  • elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Bir kaç senedir diğer bölümlere çok gerekli olmadığı sürece yazmıyorum. Farklı logolu görünce kırmızı görmüş boğaya dönüyor hepsi. Bir süre önce gese bölümünde atılan bir mesajın aynısını burada attım. Gese bölümündeki mesaj hala duruyor. Benim attığımı 2 dakika dahi geçmeden silmiş ve ceza puanını hemen vermişlerdi. Gerek yok bir şey yazmaya. Boşa ceza alıyor hesap 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt

becao'nun çelme attığının tam ve net kanıtını koy sayfaya görelim o zaman derim ki haklısın

• Şu tarihin en leş citysi avrupa ligini antrenman aracı olarak gören tottenhama yenildi diye davullu zurnalı kutlama yaptı suyun karşı tarafının güdümlü pışpışçıları

İnsanın yüzü kızarır burdan başarı malzemesi çıkarmaya fakat bunlarda öyle bişey yok

Elek oldukları young boysun içinden geçmeyen kalmadı fakat ortamlarda hala avrupa fatihiyiz diyebiliyorlar :))

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐

• Ahmet Çakar yalakası Gaziantep in 3 penaltısı verilmedi demiş.
  • gsnin işi bitti seri puan kayıpları gelir artık
  • DeadShot467 kullanıcısına yanıt

Şu adamı hırsızlık dediği içinmi çizdiniz . Malumlar Fenerlilerin ailesine kadar dil uzatıyor forumlarında .

• Dün çoğu kişi bu pozisyonu konuşmadı

İsmail topa vurduktan sonra antepli eleman kafayla vuruyor ismaile

Penaltı verilse kimse bişey diyemez buna

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Batman kullanıcısına yanıt

Antebin başkanı mı varmış yaa ;) herkes Fenerbahçe ye düşman olmak için sırasını bekliyor..

Allah aşkına dün akşam hakemlik ne vardı antebin aleyhine ?

Millet Feneri görünce sanki rum, ermeni, yunan takımıyla oynuyor gibi tavır alıyorlar..

düşman oldukları Fenerin 10 senedir şampiyonluğu yok ne istiyo bunlar 10senede 11 kere şampiyon olmak falan mı ?

taraftargirlik artık farklı boyuta ulaştı malum camiada ve yancıları anadolu kulüplerinde ; bu kadar aymazlık, utanmazlık ömrü hayatımda görmedim, pes...!!

• Günaydınlarrrrrrr

• Yapıya rağmen ligin en az gol yiyen takımı Fenerbahçe

Ligin en fazla gol atan takımıda Fenerbahçe

• Yeni gördüm efsane puahsh. Kudurtucu bir tarzı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RushBerry -- 3 Aralık 2024; 9:34:55 >

• maça farkettinizmi bilmiyorum ama bize stoper den daha acil oyun kurulumunda hiç katkıları olmadığı için hem sağ bek hem sol bek oyuncu lazım biz oyunu ferdi üzerinden kuruyorduk şimdi onuda kaybettik bu sayede fred boşa çıkıp rahat oyun kurulumunu tamamlıyordu ferdi gitti fred de baya devir düşürdü çok top kaybediyor çok düşüyor yere sürekli faul bekliyor beni rahatsız etmeye başladı sistemi frenliyor resmen ya.

1 stoper 2 bek acil . harici fredi kesecek oyuncu . bence bunlar gelince sebastian da eskiye döner

• İsmail ve frede yapılanlar bana göre penaltıydı. 2 penaltı es geçildi. Fred'e yapılan hareket elle oynama değil ancak adamın beline sarılıp düşürmeden dolayı, ismail'e yapılan ise topla alakasız sert hareketten dolayı. İsmail zaten kısa süreliğine hava topu sonrası bayıldı.

• Yine kime ne yanak verdi, el, ayak öptü Allah bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 3 Aralık 2024; 11:24:44 >
  • volvox7 kullanıcısına yanıt

Bu taraftarın en büyük sorunu adamcılıktır. İsmail Kartal'la devam edilmedi diye Mourinho geldiğinden beri yemeye çalışanlar, takım kazanınca kaybolup kaybedince mağaralarından çıkanlar... Taraftar değil adamcısınız.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Fatih Altaylı gibi eski gs yöneticilerinin sözleri dikkate alınsa gs birkaç kez küme düşürülmüştü şimdiye kadar.

• 
Sayfa: önceki 39853986398739883989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.