Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3986. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 23 Masaüstü4 Mobil
5 sn
79.918
Cevap
367
Favori
1.924.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 39843985398639873988
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Stadın yeni ışıklandırmalarını hiç beğenmedim. Çok karartmış ortamı. Herhalde bir ben fark etmedim bunu. Çimlere yansıyan ışıktan belli. Hiç sevmem böyle karanlık gözüken stadları, hele tribünler de tam karanlık olmuş. İzlerken o fark net hissediliyor.

• Harbi ha

• Yapısaray'a yüklenmeyin artık

• Geseli bjk konusunda bjklilerin haklarinin yenecegi algisi yapiyor. Sanki kendi bjk ile oynadiklari macta bjknin hakkini yememis, 8 sari 2 kirmizi kart verilmemis gibi nasilda yanliyor baska bolumde

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐

• Not : Dzeko 39 yaşında.

• En büyük değil ama çok büyük adamdır kendisi. Var olsun.

instagram
    Genç Fenerli on Instagram: "'BANA SÜRE VERİN'Jose Mourinho#fener #fenerbahçem #fenerbahçe #fb #fenerliyim #fenerliyiz #sadecefenerbahçe #josemourinho #beşiktaş #bjk #besiktas #kesfet"
    https://www.instagram.com/reel/DDFyIOsSaFZ/?igsh=dDJnOTZ4a2l5N3cw

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

bazılarınız her ufacık sallanmada çıkıp olumsuzluk pompalıyorsunuz. sevdiğiniz hoca gelmeyecek artık bitti geçen sene. unutun ismail kartalı. ben de çok seviyordum belki de daumdan sonra en sevdiğim hocaydı ama bitti. mourinho da gitmeyecek bir yere, takım biraz geride savunma yapınca kötü oynamış olmuyoruz. kontrollü bir şekilde atak yapıyoruz. ben de önde pressi seviyorum ama her şeyi de biliyor gibi davranmaya gerek yok.

benim gördüğüm kadroda neredeyse bütün oyuncuları hazır tutuyor ve kullanıyor. saha içinde ise takım tek pas yapmayı geliştiriyor daha az ayağında tutuyor topu. pratik gerekir bunun için de. bu hocayı da yersek kloppu falan almayacağız o ayarda kimse de gelmez bilin yani. biraz insaflı olalım.

• Uçan kaçan sözde 75 milyon eyroluk balon 9 gol

40 yaşındaki Dzeko 13 gol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Aralık 2024; 1:43:15 >
  • Yalnız stoperlerimiz çok kalas ya biliyorum çok söyledim ama bir tane stoperimiz bile bana güven vermiyor. Net olarak Becaonun yanına ayağı düzgün stoper almamız gerekiyor. Ayrıca her ne kadar asist yapsa bile Fred, alternatifi olmadığı için şımarma belirtileri gösterdi net olarak forma rekabetine girecek bir oyuncu lazım.
  • Oosterwolde'yi o kadar çok arıyoruz ki eğer sakatlanmasaydı bir çok sorunumuza çözüm olacaktı... 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Çok dikkatli izleyemedim dışardaydım. Bizim taraftar Selçuk inana. İye küfretmiş. Ben bu adamın şu zamana kadar bi saygısızlığını görmedim hiç, durup dururken yapıldıysa ayıp edilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 39843985398639873988
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.