< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (3984. sayfa)
-
-
bu geseliler ne yiyip içiyorlar! kendi konularında ağlamışlar.
bak Allah yukarıda bir tek osai'nin pozisyonu şüphelidir derim. o da gri pozsiyon.
-
13. siradaki takimin baskani haklari yenmedigi halde aciklama yapiyor. 3 puanlari calinan eyupten 1 kisi cikip aciklama yapmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu akşam becao'nun kafa golü öncesi aynı şundan oldu
x (formerly twitter)Jose Mourinho Türkiye 🇹🇷 (@mourinhoturkiye) on Xhttps://x.com/i/status/1863661578744189257
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
x (formerly twitter)Fenerin Turşusu (@fenerintursusu) on Xhttps://x.com/i/status/1863686663303581850
son algıspor bükücü!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Osai pozisyonu temiz. Kola temas yok. Kafaya değip dışarı çıkıyor. Maç sırasında en doğru açıyı gösterdiler ve temas olmadığı net görünüyordu. Antepliler penaltı bekledi filan dediler demin bir kanalda oysa penaltı filan diye itiraz bile etmediler.
Diğer tartışılan pozisyonun benzeri her maçta oluyor. Çok nadiren penaltı verilen bir pozisyon. O pozisyona penaltı verilecekse her maçta kornerlerden en az 1-2 penaltı kazanır takımlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Aralık 2024; 23:51:18 > -
gri yazdım bunun için. tam belli olmuyor. eğer değiyorsa ve top içerde ise penaltı ama değmiyor gibi ve dışarıda gibiydi.
-
Bu arada gecen gün haftalar önce Ts maçında Djiku hamlesine verilen penaltı pozisyonun benzeri hatta daha neti CL de bir maçta oldu hatta Djiku göre daha net pozisyonda ve penaltı verilmesini geçtim var bile devreye girmedi.
-
Ona penalti verenler bugun ismailin kafasi yarildiginda “ carpisma “ dediler. Pozisyon ayni. Tek fark kafa ile vurus yapiliyor. %100 penaltimizi yediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Becao nun çelmesine penaltı demeyen şahıs samimi ve adil değildir.
-
çelme bile yok nasıl yüzünüz kızarmıyo oglum nasıl yüzsüz bi topluluğa denk geldik ya
-
O pozisyon dışarda. Penaltı falan yok orada. İsmailin pozisyonu yer alma esnasında kasıt yok ayaklar pozisyon almaya çalışıyor, bunu verirsen her maç 3-4 penaltı vermen lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ligin başlarında GS derbisine yakalanmasa belki eşit puanda olacaktı Mou hocam. Bir boktan anlamayan taraftarımız daha 3 aylık adamı yiyecekti. 10 yıl değil 100 yıl şampiyon olamasa bu taraftar akıllanmaz. He çoğunu iş hayatında bir atsak yeni şirkete “Ben daha yeni geldim biraz şans tanısınlar bana” diye ağlar çay sigara yaparken. Hele farklı ülkeye gitseler aman aman. Hocam iyice ısındı. Şu hakemlere rağmen sadece 1 mağlubiyet geride olmak büyük başarı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyup sporunun verilmeyen penaltisi , mertens ve sancezin verilmeyen kirmizi kartlarina "verilmesi lazimdi hakem bizim lehimize hata yapti" diyebilirsen bunu sormaya hakkin var yok demediysen ve diyemiyorsan burda bulunup yazmaya bile hakkin yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazık ulan! düşe düşe buna mı düştünüz? bir tehlike yok birşey yok. adamın deyip değmediği belli değil. oyuncu fark edince hemen atıyor kendisini
-
Selçuk'a bel bağladılar. Bu gece yatakta Yorganı çekseniz de uyku yok size
İyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sanchez derbide de atılması gerekiyordu. Bu GS’nin yedeği yok. Bu sebepten kırmızı vermiyorlar. Kırmızı yedikleri an Prag gibi ekiplerden 4 tane yiyorlar çünkü. Yeter yabancı hakem getirin artık şu lige.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben alt yapıda oynarken mesela rakip defansta oynayan arkadaşlar bazen aaa uuu diye bağırırlar ayaklarını uzatırlardı tahrik etmek için. bunda da bu pozisyon olmuş. muhtemelen becao orada benzer hareket yaptı. ama antepli birden atınca kendisini becao bile sinirlenmiş elini kaldırmış.
bu yapı madurları buraya kadar düşmüşler.
ahmet çakar falan paylaşıyorlar ama abdulkerim durmaz iyi mors etti.
-
Bizim performansımızın artma sebebi kıştır. Allaha şükür kış erken geldi de Mou hocam kaban sezonunu açtı. Kaşe Kaban giymiş bir Mourinho pek maç kaybetmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X