< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (3983. sayfa)
-
-
sol bek stoper + fredin yedeği medina gelmesi lazım birde bulabilirsek 10 numara ya bu takım uçar
eğer nesri ye 34 teklif var biz 38 istiyor isek hata yapıyoruz 8-10 m arası daha hızlı santrafor alınır bulunur ya . ben performansını düşük buluyorum yoksa kötü topçu değil.
-
baku var wolfsburg'da bundan daha iyi. hem de 3 gömlek daha üstün.
-
ahahah ulan bu nasıl kaçırılmış arada :))))))))) yarıldım ya. mou belli baya bilenmiş devre arası.
-
Acun geçiriyor birilerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz önce, @RedPyro denilen şahsı etiketleyerek entry girdim.
Fakat ne hikmetse bu entry 10 dakika dolmadan silinmiş..
Bu adamın ne özelliği var, yada hangi admin moderatör ya da yöneticinin ahbabı da anında şak diye aleyhine olan entyr'ler siliniyor?
Kendisi her türlü iftirayı algıyı yapar, google den kopyala yapıştır yaparak yalan doğru bakmadan maksat çamur atmak için yazar çizer paylaşır.
Ne kadar şikayet edilirse edilsin hiç bir şekilde ceza almaz entry'leri silinmez..
Hak ve adalet bunun neresinde ey yönetici arkadaşlar?
-
Gol Atma Sıklığı (dk)
E. Dzeko
95,6
V. Osimhen
96,8
C. Immobile
100,8
S. Banza
110,1
K. Piatek
119,1
J. Figueiredo
131,4
M. Icardi
132,0
D. Tadic
147,1
-
Ahmet Çakar denen komedyenin zırvalıklarını foruma taşıyarak aklınca milleti pışpışlıyor
Dün iki sefer atılması gerekip maçı tamamlayan kasapları ve eyübün verilmeyen net penaltısı kabak gibi ortadayken algı peşinde koşmaktan utanmıyor :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Aralık 2024; 1:17:4 >
Bende onu diyorum, kendisi algı yapıyor, oradan buradan kopyala yapıştır yapıyor adama hiç bir yaptırım yok...
-
Acun Ilıcalı mükemmel konuşma yaptı
-
Tam profesyonel algı yapıyorlar.
Kesin Bir kaç farklı firma ile çalışıyorlar.
Hem dünkü olayların üzerini örtüp haklı çıkmak için uğraştılar şimdi de Kadıköy'de kara gece deyip atak yapıyorlar.
Bizimkiler de uyuyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye milletle uğraşma gereksinimi duyuyorsunuz anlamıyorum? Burası Fenerbahçe konusu mu yoksa birilerinin egolarını tatmin etmenin konusu mu çözemedim. Kardeşim adamdan şikayetci oluyorsunuz sonra gelip adamı etiketleyip laf ediyorsunuz. Karar verin
Ayrıca; kendisi buradan uzaklaştırıldı. İftira atmayın, bilmediğiniz konuda varsayımda bulunup insanları ortaya atmayın lütfen.
-
Dün Davinson kasap gibi milleti kesip biçerken suspus olan geseliler bugün yine ağlamaya gelmiş. Tertemiz maçtı; oynadık, hak ettik, kazandık. Kimse ağlamasın. Yine ağır bir algı çalışması yapılıyor ancak hakemin ben maç boyunca bizim lehimize hata yaptığını falan görmedim. Üstüne üstlük son dakikada penaltımız iptal edildi. O pozisyonda el yoksa Fred'e faul var.
ali koç'un da çıkıp konuşması lazım. aynen bu şekilde tempo tutulmalı!
-
-
Şu maçta hakem diyen net utanmazın tekidir
Rakip beraberliğe yatmak için kontraya çıkmaya bile korktu pozisyon dahi bulamadı .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X