Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3985. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
79.903
Cevap
367
Favori
1.924.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 39833984398539863987
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Becao’nun celme mertens’in 83.dakikadaki yaptigi penaltidan daha masum. Oyna devam.
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Belki bazıları için oyun hazsal açıdan zayıf ama skorlar iyi gidiyor. İnsanlar yeni işe alışmayı kolay sanıyor. Ben farklı tuvalete girince bile yadırgıyorum valla.  

Galatasaray'ın fikstürü bizden kolaydı. Arka arkaya zor maçlara çıkacaklar şimdi.

• Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt

Dün Eyüp'e verilmeyen penaltı ve Sanchez'e çıkmayan 2 kırmızı kart varken de konuştunuz mu? Herkes doğrandık yazıyor maşallah nasıl bir doğranmaysa o.

• Penaltı penaltı diye zırıldadıkları pozisyon. Topun ele değip değmediği belli bile değil.

x (formerly twitter)
    Tartışmalı Pozisyonlar (@Tartismalar) on X
    https://x.com/Tartismalar/status/1863684424166220106

• Tazminatörrrrr
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

bölümden uzaklaştırıldı mı?

Vallahi şaşırdım hayretler içindeyim..

• ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Bizim Avrupa’da çok taş gibiydi ki. Lille maçlarına açın bakın bir daha. GS o ayarda tek Tottenham ile maç yaptı. Çöp USG bile GS’nin rakiplerinden sertti. İstanbul dışına bir iki kere çıktılar. Ki Ön eleme maçları öncesi Lig maçları ertelendi bu heriflerin. Resmen bir üvey evlat gibi Hardest modda oynuyoruz herifler Easiest modda takılıyor.
  • john mclane kullanıcısına yanıt

Sadece tek üyeye şaşırdıysan, 6 kişi 120 gün yedi. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt

Davinsonun iki kez kırmızı kart görmesi gerekti ve eyüp ün net peneltısı verilmedi demeyende adil değil o zaman

• Lan sen niye seviniyorsun merte taktik anlatsana a..

• john mclane kullanıcısına yanıt
    bu son mod arkadaş çalışıyor :) tabi bunda benim de emeğim olmuştur  

ama lütfen buraya yazan geselilerin kışkırtıcı, hakaret içeren mesajlarını şikayet edin!

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐

siz şikayet etmezseniz bu mod arkadaş işlem yapamaz kafasına göre!

bu arkadaş geldi de düzen geldi vallahi :) öbür aktif olan zaten geseli mod. bize ceza veriyordu.

• encuni kullanıcısına yanıt

pm attım.

• Jose Mourinho: "Beşiktaş sevdiğim bir takım, oyun tarzlarını seviyorum. Bence Türkiye’de en iyi kontratak oynayan takım Beşiktaş! Güzel dalga geçmiş saygı duydum. GVb'ye dedik o kadar bizim konuda sayfalarca yazdık çizdik ama ne GVb'ye ne Beşiktaş bölümüne tövbe dinletemedik.
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Samet'in temel sorunu mental, IQ'su düşük. Her maç rakibe en az 1 asisti var. Bizim ceza sahamızdayken en az 1 pas hatasıyla oynuyor her maç.

Dün bir pozisyonda göğüs kontrol yapmaya çalıştı beceremedi top açıldı sonra adamı tutup indirip kart yedi normal değil bunlar.
  • 35 yaşındayım Beşiktaşın kalitesiz zamanlarını gördüm, formsuz zamanlarını gördüm ama bu kadar kaosun içinde ilk kez görüyorum.Yönetimi taraftarı futbolcusu tam anlamı ile kaosun içindeler.Bu fırsat kolay kolay gelmez.Ne yapıp edip 3 puan şart.

Suyun karşı tarafında ise hem puan kaybı hem 1-2 ismin sezonu kapatmasına fitim.Torreria filan ayağını kırıp bundan sonraki hayatında su satarsa hayır demem💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU]  ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Kardeşlerim boşverin bunlar böyle kendileri şampiyon olunca şerefli ama Beşiktaş veya Fenerbahçe olunca yok şöyle böyle. Adamlar mesela Josef, Fenerbahçe ve Beşiktaş'da oynarken kart algısı yapıyorlardı ve Josef kart yiyordu kendi elemanları Davinson'un 2 kez ve Osimhen'in de son maçta 1 kez atılması gerekiyordu. Buna ne diyecekler acaba? Ulan 2010larda şike yaptı dedikleri sezonlarda Caner küfür etmeden kırmızı yemişti, Alex'e verilen kartı söylemiyorum bile böyle çok var ama ne hikmetse şikeyi biz yapmışız. Adamlar her yeri ele geçirmişler yine de Aykut Kocaman ve Ersun Yanal ile 2010lu yıllarda 2 kere şampiyon olduk diye ağlıyorlardı çünkü elde ettikleri güç bile yetmedi.

Ulan şu an bile es kaza Sergen Yalçın gelecek diye adamları korku sarmış, önüne gelene ban atıyorlar forumda zaten sene sonu şampiyon kim görecekler. Fatih Terim'e bile istifa ettiren Sergen Yalçın'dan korkmaları normal gerçi adamın Beşiktaş'da 2 sezonluk derbi kariyeri muhteşem. Keşke gelse de yine ligin içinden geçip Beşiktaş'ı açık ara şampiyon yapsa Galatasaraylıların yüzünü o zaman görmek isterim ama bu sene iyi bir kadromiz var o yüzden bundan vazgeçebilirim tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 3 Aralık 2024; 1:1:17 >

• Bu video bugün beni koparttı morinho bomba adam a

• şu ucuz penaltı yaygaraları kadar futbolu zehirleyen bir şey yok. bugün fenerbahçe çok üstün olan taraftı, organizasyonlarla 3 gol attı bir gol de sametin dikkatsizliğiyle yedi. kalesinde başka pozisyon görmedi neredeyse. bu maçın üstüne hakemmiş, şuymuş buymuş konuşulmasına cidden gerek var mı bu kadar? penaltı kuralları yüzünden yabancı hakem kesinlikle şart. bu ortamda çalışacakları varsa da çalışamaz bizim türkler. doğru karar verse de yine yarısı inanmaz. umarım ligin 2. yarısı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvox7 -- 3 Aralık 2024; 1:9:6 >
  • 
Sayfa: önceki 39833984398539863987
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.