Berke ve Altay > Livakovic ama öyle değil mi? Şu an gelse net daha iyi olur kale ama getirmezler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (3997. sayfa)
-
-
Dur hele liva yeni yeni güven vermeyen başladı hic gerek yok maceraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al birini vur ötekine
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galatasaray için 1 kırmızı veya uyduruk 1 penaltı yetiyor ama kendileri yapınca bir şey yok. Vakti zamanında Josef'e, Serdar Aziz'e vs vs. yok şöyle sert oynuyorlar, yok milletin ayağına kayıyorlar da hakemler çoğu zaman es geçiyor diye laf ediyorlardı. Son maçta Davinson'un 2 kez, Osimhen'in de 1 kez atılması lazımdı. Eyüp atağa çıkıyor Osimhen faul yapıyor kart yok çünkü ikinci sarıdan kırmızı olacak ama aynı hareketi biz de Amrabat, Fred veya Beşiktaş'da Gedson, Ndour yapsa ikinci sarı ile oyundan atılırdı. Davinson'a söyleyecek lafım yok adam ayağının tabanı ile futbolcuya vuruyor ve direkt kırmızı verilmesi lazımdı hatta 1 direkt kırmızı olmak üzere toplam 2 kırmızı ve 3 tane sarı (sarılardan ikisi kırmızıya dönecek) yemiş olması gerekiyordu ama hakemler bunları iyi kolluyor maalesef.
Lafa gelince de bizde kanıt var, o var bu var. Dursun Özbek geldiğinden beri hep aynı mavra ama yine onlar kollanıyor. Bunlara verilmeyen kartların yarısı verilseydi yine üst sıralarda olurdu kart sayısında. Ulan Fenerbahçe maçında Fenerbahçe hiç sert oynamadı ama Torreira'nın, Barış'ın atılması gereke yerde hakem kart bile çıkarmadı. Kart sayısında ilk sıralarda olmaları gerekirken ligde 28 sarı kart ile 16. sıradalar. Hiç direkt kırmızı veya ikinci sarıdan kırmızı kart yememişler. Abdülkerim, Barış, Torreira ve Davinson'un şimdiye 3-4 kez atılmış olmaları lazımdı. Osimhen'in de atılması gerekiyordu ama bunların forveti yok diye onu da yapamazlar. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Livakovic ne zaman güven verdi ki? Devre arası John Stones gibi bir stoper alıp Djiku veya Oosterwolde'yi yanına çekip oynatalım belki de sorun savunma hattıdır ama Berke'nin son oynadığı maçı izledim. Karşı karşıya Barış'ın pozisyonunu çıkarmıştı. Gol yenilen pozisyonda da 3 net golü çıkardı ama savunma o kadar kötü ki kapatıkları yerde 4 kişi vardı ama hiçbiri dar açıda bile engelleyemedi, Berke yerde olmasaydı eminim onu da kurtarırdı. Savunma 1 etki ise, kaleci 2 etkidir benim gözümde. Savunma idare eder ise ama kalecin ve orta sahan çok iyiyse şampiyonsun.
Beşiktaş, Sergen Yalçın ile kalecisiz sadece 2 tane altyapıdan 2 yerli kaleci Ersin ve Utku ile Atiba - Josef orta sahasını kullanarak 2 kdz şampiyon oldu. Demek ki orta alanda rakibe top vermezsen kalede kim olursa olsun ligi alır zaten temel nokta iyi bir kaleci Avrupa için şart oğlu şart. Atiba oynadığı tüm sezonlarda yüksek yüzdeli kısa ve orta pas ortalamaları ile oynamış öyle bir adamın varsa zaten sırtın yere gelmez ama bizdeki Amrabat'ı belki pasör orta sahaya evirebilirsek çok iyi olur.
Ben tabi ki şu anda kaleci istemiyorum zaten devre arası en fazla 2 ismi Avrupa'ya yazabileceksin eğer giderse En-Nesyri yerine 1 forvet, 1 tane de Becao, Samet, Cağlar bu üçünden en az birinin gitmesi halinde ama tercihen 2 olursa iyi olur stoper alalım isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 4 Aralık 2024; 14:35:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Altay'a belki diyebilirsin ama Berke net iyi kaleci. Sezon sonu şampiyon olursan kadro yapılanması için öncellikle Alisson, Oblak ayarında bilemedin Prövedel gibi bir kaleci çekmen gerekiyor yoksa Livakovic ile olmaz bu işler. :)
-
Berke iyi kaleci ama bizlik değil hala bence. Daha iyisi lazım.
-
form geçici klas kalıcı demişler ama devre arasında böyle transfer yapılmaz. talisca'yı sezon başında alırsın 2 ay kamp yer, kendine gelir.
-
-
Böle gollerde ayrı bi güzel
takımda atanda yok
bazen frede denk gelcekte gircek
-
-
aspor kurulduğundan beri Fenerbahçe düşmanlarının yuvalandığı bir yer... hınç al, doberman, kemal belgin, kızıl surat tüzemen ve daha aklıma gelmeyen onlarca Fenerbahçe düşmanı yıllarca çalıştı/çalışıyor orada...
"Yapı" nın tv kanalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 4 Aralık 2024; 15:43:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben oraya yıllardır yalanspor diyorum. Haram olsun yedikleri ekmek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X