Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ (4000. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 30 Misafir (11 Mobil) - 26 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
119.419
Cevap
403
Favori
2.760.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 39983999400040014002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok değil 4 maçta böle bişey yapıp oyunu çevirse yeter.

Malum Biim stada gelenler yattıkları yerden kalkmyorlar.

Hiç değilse kilidi açarlar.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Prime Dzekonun oynadığı takımlara baksak bile yeterli ne kadar iyi olduğu. Real Madrid , City, Bayern.. Aklıma gelenler bunlar. Osimhene bakalım bir de en iyi takım Napoli 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

Tekrar tekrar paylaşalım ki akıllara yer etsin dostum.

• muthisbishi kullanıcısına yanıt

Osimen 4 büyük ligde gol kralı olsun öyle gel konuşalım 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Gerçeklere cevap veremeyince dalgaya vuruyor tipik gs taraftarı doğal karşıla. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Bodrumda çimlerin boyunu beğenmeyen 15cm topuk bokan buruk a ilahi adaletin beyaz bir süprizi olacak sanırım.💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 4 Aralık 2024; 20:44:43 >
  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt

İkisi de İtalya gol kralı olmuş ama Dzeko ek olarak Almanya gol kralı olmuş. 25 yaşındaki bir adamla 38 yaşındaki bir adamı kıyaslıyorsunuz. Elbette Dzeko daha çok şeyler başarmış olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 4 Aralık 2024; 20:50:6 >
  • Yine bir yerlerde kupa kazanmışız. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Osimhen değil 38 yaşına 45 yaşına kadar da oynasa Dzeko gibi rekor üstüne rekor kıramaz dostum. Dzeko ayrı bir futbolcu. Special One dediklerinden.. Belki Drogba ile kıyaslayabiliriz ama Dzeko ondan da bir tık iyi bence.

• Kıyaslamak saçma olur Dzekonun yakaladığı başarıyı sayılı santraforlar başarır ve genç yaşta Dzekoyu bu ülkeye getiremezdin. Osimen ülkemizde kaliteli bir forvet ama başarıya bakınca 40 'lık Dzeko daha bitirici duruyor

• “Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalini yüzde 60, Fenerbahçe’nin ihtimalini yüzde 40 olarak görüyorum.

Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanına gidecek. O maçı unutmayın.”

-sergen yalçın.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Yaştan dolayı bir tık temposu düşük ama iyi top tutuyor Dzeko ve pas istasyonu oluyor. Osimhen gençliğinin verdiği enerjiyle basıyor sürekli ama bitiricilik tırt bence de..

• TEHET kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

son 10 yılda 1 kez yenilmişiz çok da deplasman sayılmaz yenmeye çıkarsak yine hakeme ragmen yeneriz

• emre özcan diyor ki üst düzey bir takımda taşınacak oyuncu max 1-2 olur. senin kadronda zaten sürekli asist klit pas tehlikesi yarattığı için taşımak zorunda olduğun tadiç var, nesyri de yetersiz kalınca dzekoyu da kullanman gerekiyor. bir de buraya talisca eklemek mantıklı değil.

bir de biz en fazla maaş ödeyeceğimiz bu adamı son 30-40 dk atalım şeklinde kullanamayacağız. illa oynatmak zorundayız. mourinho zaten istemiyordu zorla acun mesut özil gibi çakacak bunu da.

talisca szymanski karşılaşması da yapmıyorum. ikisi de olmasın bize uygun başka birini bulalım.

• Merhaba 11 Aralık Athletic Bilbao maçına eşime sürpriz bilet almak istiyorum. Hangi tribünü önerirsiniz? İlk kez stadda maç izleyecek taraftar hareketli olsun mutlu olsun istiyorum bu konulardan da hiç anlamıyorum yardım edersiniz sevinirim🥹

• 1907F kullanıcısına yanıt

tuvalete gidecem 2 dk yerime bak diyip dükkan bile emanet edilmeyecek adam gsyi şampiyon yapıyor yersen 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FBvANT⭐⭐⭐⭐⭐ 

• nur112 N kullanıcısına yanıt

Fenerium üst daha güzel .

• Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fener kupa kazandı.

Tebrikler…

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Sırf şunun için istiyorum. Geçen ki gibi kilitlenen maçlarda çözebilecek bir adam. Bizim Şimanski, Tadic boş kaleye atmıyor. Forvetler topa vuramıyor. Şöyle uzaktan atabilecek adamlar lazım.

• 
Sayfa: önceki 39983999400040014002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.