stoper öyle oynar. çağlar gibi ılık ılık oynamaz. lugano mis gibi stoperdi. ali koç kendi çevresi gibi ılık nonoşları doldurdu takıma |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4192. sayfa)
-
-
2 yıl önce katıldığı bir program var. Onu bulup izlersen Ali Koç'un neden vizyonsuz olduğunu ve Koç Ailesinin neden FB başkan olmasına izin verdiklerini anlarsın. Sana kısa özet geçeyim. Adam eğitim hayatı boyunca haylaz bir öğrenciymiş. Sınıfı zar zor geçermiş ve son bir umutla adam olsun diye yurt dışına gönderilmiş. Kendi itiraf etti bunu o programda. Kısa lafın özü gitmeyip kalsaydım benden Adam olmazdı diyor. Yeşil çam filmlerinde Zengin bir baba olur da bir işe yaramaz oğlunu yurt dışına gönderir sonra o Oğul filmin kötü adamı olur. Hele 2 oğlu varsa uslu olanı şirketin başına geçirir şımarık olanı yurt dışına gönderir orada eğitim aldırıp Adam eder ama asla şirkete sokmaz oyalansın diye başkalarının başına bela eder. Aynen o durumun bir benzerini şuan günümüz Türkiye'sinde yaşanmakta. -
quote:
Orijinalden alıntı: burnaldinhoBen kitlemedim hocam sen benim favori trollümdün konuda
Edit: Uyarı geçmişinde göremiyorum yalnız 120 gün banlı olduğuna emin misin
senden beklemem zaten
Alıntı
metni:Edit: Uyarı geçmişinde göremiyorum yalnız 120 gün banlı olduğuna emin misin karar üst mahkemeden döndü
-
İstifa filan etmez. Hatta 3 sene bittiğinde yine bir bahane ile aday olur ve seçilirse şaşırma derim. -
Gayet mantıklı düşünüyorum Ali denen vasıfsız gitmiş olsaydı bunlar başımıza gelmezdi , seçim kazanmak uğruna morinho getirmezdi. Morinho geliyorsa kaliteli kadro kuracaksın oda yok herseyin sorumlusu Ali denen vasıfsız....
-
Kendisi zaten utanmadan aday olur ama bu işin aile faktörü var kötü reklamı var. Küfürler tepkiler artınca el çektirirler. -
42 yaşındayım hocam.15 yaşından beri bilfiil futbol izlerim bir td ün oyunda bu kadar fark yarattığına (jesus) ilk defa şahit oldum. hemde o pespaye kadroyla. biraz daha ofsayt taktiğini iyi oynatabilse yada oyuncu grubu o sistemi benimsese ortaya inanaılmaz bir takım çıkardı ki o haliyle bile bence çok güzel top oynuyordu takım. avrupada ayrı Tr de apayrı kadrolarla hemde. o adamı çok iyi motive edip paraysa para başka bişeyse başka bişey. 3-4 yıldız oyuncu eline verip bambaşka şeyler konuşuyo olabilirdik şuanda.
-
kimin sportif direktör olacağına karar veren kişide sorun var
kimin td olarak getirileceğine karar veren kişide sorun var
kimlerin transfer edileceğine karar veren kişide sorun var
-
sorun transfer değil..transfer yapılır
her sene transfer yapıyosun zaten... bu sene başında da bir sürü transfer yaptın, belki devre arasında yine bir 30m harcarsın
ama her sene transfer yapmana rağmen bir önceki seneden daha iyi futbol oynuyor musun ? hayır
-
Takımda modern futbola en uygun, fizik gücü temposu Avrupa maçlarında en bariz ortaya çıkan Osayi ile hala sözleşme yapmadı bunlar. Hainliklerini her gün anlatmaktan yorulduk. GS’ye gidecek. Beksiz GS’ye faydalı iş yapacak yine malum kişi. İki üç haber attırır yine 3 istedi 5 istedi diye buradakilerde o para etmez diye gezerler. -
Hocaligina gram toz kondurulmayacak karaktersiz birisi . Arabistandan teklif gelince takimi birakti. Tr kupasinida oyuncularin ozverisiyle kazandik. Cok daha kotu kadroyla harikalar yaratan hoca advoocat idi. O donemi hatirlamiyor yada futboldan uzak kalmistiniz herhalde hocam
-
Bugün de mi bir istifa haberi yok
en azından bunak istifa etsin bari
ulan bodo diye adı sanı duyulmamış bir takım bile yendi BJK'yı
bu sene 7 nci mağlubiyetlerini aldılar
bu seneyi 7 mağlubiyet 3 beraberlik ile gidiyorlar
ve biz bu takımla berabere bile kalamadık
rezil bir teknik direktörsün bunak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 10:20:15 > -
valla hocam advocat hiç aklımda kalmamış. muhtemelen pek fark yaratan biri olmadığı için. o dönem aklımda kalan tek şey; son basın toplantısında , bu oyuncu grubu Fenerbahçe de olduğunun farkında değiller gibi bişey..
-
Kısacası şuan bizim takım bir zengin oyuncağı daha fazlası değil
-
7 sene şirketini zarar ettiren bi cio ya 5 dk tahammul etmeden kovar dinlemez bile
Ama gel gelelim 7 senedir kendini haklı görüp bu kadar zarara rağmen gitmedi bide muhtacız diye şarkılar yapıldı kendine
Şakşakçı tayfası çok sağlam ve o kadar oy kullanacak parayla aldığı adam varken daha çok kafamızı taşlara vururuz
Gitmesini kimse beklemesin -
Osayi daha 26-27 yaşında. Sözleşme imzalanmaması utandırıcı. Bedavaya kaçıracağız gibi duruyor. 20 gün sonra istediği takıma imza atabiliyor.
Günümüz futbolunda artık bek ve santrafor bulmak zor. Elimizde böyle bir değer varken elden kaçıracağız. Adam kendini Fenerbahçe ye adadı. Hiçbir zaman kavgadan mücadeleden kaçmadı. -
Rahmi Koç dün konuşmuştu, "Ablam bile sabah akşam Fenerbahçe kazansın diye dua ediyor, bir kere Beşiktaş için dua etmemişti" demişti
Dualarda kurtarmıyor Ali'yi bunun bahtsızlığını bildikleri için bile şirketten uzak tutacaklarına eminim ama kanıtlayamam. Basketbolunda içine etti sıvadı.
Basketbol GM'si Gs'li Derya yetmezmiş gibi oyuncu gözlem ve yönetim için Socrates Dergi'nin goygoycusu, Ssport spikeri, Gs'li Uğur Ozan'ı getirdiler. Böyle rezil, kepaze bir kulübüz. Her şeyi sıfırlamadan düzelmez bu kulüp son 7 yılda kongre üyesi olanlarda dahil. -
Ali Koc Fenerbahcenin basarisi icin elinden geleni yapiyor. Basarili olamasada takimi sürekli Sampiyonluk yarisinin icinde tutuyor. O giderse hersey daha iyi olacak saniliyor, o gidince hersey dahada kötü olabilirve ilk 2 icinde olmayida zora sokabilir. Taraftardan 1 yil daha süre istedi kendisi ve bu 1 yilin ortasina dahi gelmemisken yapilan elestirileri anlamak zor. Taraftarin kendisine sahip cikmasi ve bu 1 yillik süre zarfinda destek olmasi gerekir. Sezon sonu hersey biterde Sampiyonluk gelmezse o zaman elestiri yapmali ve Baskani degistirmesi gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Aralık 2024; 10:53:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X