Maç skoru sizin hayal aleminizde 3-2 mi bitti, köy takımı diyorsunuz, geçen sene siz Fred yok diye gittiniz Danimarka takımından 6 yediniz, Allah aşkına biraz mantıklı bir şeyler yazın şuraya. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4194. sayfa)
-
-
Doğrusun ama.
Sen de young boys gibi 3. sınıf takıma tokatlandın. malmö de cacık bir takım yürüyerek yenmen gerekiyor. forvet hattının maaşı 20 milyonu geçiyor. takım değeri malmönün 10 katı
-
Yaşım senden büyüktür arkadaşım hiç o konulara girme de güldürdün beni ya...
"Yanlis anlama kardes yas kac ? Konferans ceyrek finalini basari olarak goruyorsun"
Şunu yazarken hiç kendine sormadın mı, biz bu başarıyı kaç kere yakaladık daha önce diye ? Aç tavuk-darı ambarı meselesi işte.
Yazdıklarının tamamını okudum, kusura bakma zırvalıyorsun. "bize 99 puani VERDILER." Bu ne demek ya ? Sana 99 puan vermişlerse rakibine 102 verdiler. Senin deyiminle sana verdiler de rakibin hakkıyla mı aldı ? Çok saçma teoriler, çıkarımlar bunlar.
Sevmemene, eleştirmene saygı duyarım, İsmail Kartalı vasat bulman senin fikrin ama yukarda yazdıkların saçma sapan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 13 Aralık 2024; 12:38:57 > -
gs'de sanchez ve apo olmayınca takımın hali ortada. üstüne icardi ve osimhen de gidince sıradan bir takıma döndüler.
hadi forvetlerinden biri illa ki olacak diyelim, şu defans hattındaki dokunulmaz arkadaşlar eğer görmesi gereken kartların 10'da 1'i yerine 5'te 1'ini dahi görseydi normal bir takım gibi ligde puan kaybedecekleri maçlar olacaktı. ama asla eksik bırakılmıyorlar maalesef mazallah puan kaybı olur falan.
-
Bu takıma oturduğu yerden mourinho kazığını sokan aziz yıldırım'a hala destek veren var ise
bilin ki onların IQ'su ayakkabı numaralarından fazla değildir
bize artık ne ali ne aziz taze bir kan lazım
o yiğidi bulup çıkarmamız lazım artık camia olarak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 12:32:47 > -
Aynen öyle imza. -
"takımı hızlandırmamız lazım" diyen mou'dan inanılmaz bir dokunuş ve çözüm: takımı yaşlandırmak. (soldaki bu seneki jk maçı sağdaki geçen seneki)
hadi birinde forvette dzeko var diğerinde bats var öyle kıyaslama mı olur diyen varsa da oly maçı kadrosu:
-
-
Aziz Yıldırım Mourinho’yu bize soktu diyenlerin düz mantığına hayranım. Ali Bey’e zorla git al mı dedi? Komik komik işler. -
aynen caner bir sabah kalktı ben 99 puan alan teknik direktörü kovup mourinho getireceğim dedi...
-
caner hala su foruma yazabiliyor inanilmaz… secim zamani akli olan ali koca oy verir diyen bir zekaya sahip, simdi azizci oldu. azizle mourinhoyu da gorelim falan diyor -
Aziz Yıldırım ben Şükrü Saraçoğlu stadını taşıyacağım planı yaptım anlaştım deseydi stadı da mı taşıyacaktı? Adam ben anlaştım dedi. Gitti Ali’de anlaştı. Aziz’in suçu yok. Aziz seçilse belki Mou ile daha başarılı olacaktı ne biliyorsun? Aziz camdan atlasa Ali’de mi atlayacak komik komik işler. Her şey Ali’nin suçu her şey. 7 yıldır sürekli başka suçlular bulmaktan vazgeçelim. -
-
Ali KOÇ'u başkanlığı döneminde en başarılı olduğu teknik direktörü kovmak zorunda bıraktırdı
çünkü ismail kartal ile devam edeceğim deseydi seçimi kazanamazdı
ayrıca bu mourinho kimseyle başarılı falan da olmaz kafada bitirmiş adam işi
gene aynı transferleri yaptırıp nasıl başarı gelecekti anlat biz de dinleyelim kardeşim
aziz yıldırımı santrafor falan oynatacaktı sanırım mourinho
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 12:51:26 > -
26 yaşındaki iyi bir beki 10 m eura dan aşağıya alamazsın. Bak Gs kaç para harcadı hala bulamadı.
-
Galatasaray Jelert e 9 m euro bonservis verdi. Sonuç ortada. Bence Osayi ye teklif yaparlar. -
Fenerbahçe taraftarı çok kırılgan fark 6 puan ve daha sezonun yarısı ama öldük bittik muabbeti. Fenerbahçe'nin en büyük problemi net bir 11 ve o 11i destekleyecek net 4 yedek oyuncuyu bir türlü tutturamaması. -
Benim anlamadığım nokta şu, Dzeko artık 38 yaşına gelmiş, seneye olmayacağı çok açıkken bir takım yerine 20 milyona adam almışken neden onu oynatmaz ki? Bu günü kurtarmaya çalışmaktır ki benim için en büyük hayal kırıklığı da bu oluyor, takım hızlanacağı yerde hala Tadic, Dzeko gibi adamlarla günü kurtarmaya çalışıp kurtulamıyoruz, bu takımın Maxim gibi adamı olmasına rağmen bir tane geçiş oyunuyla golümüzü hatırlamıyorum, duran top, savunmada 40 çeşit adam varken her maç 3 gol tehlikesi yaratan Samet banko oynuyor. Bu takımı Erol Bulut daha iyi yönetirdi, Maximle falan bir sürü gol bulurduk. Ne kontra, ne pres, ne savunma hiçbiri yok. İşin kötüsü inşa edilen bir şey de yok seneye Dzeko ve Tadic muhtemelen olmayacak biz ne yapıyoruz ki?
-
ne osayi'si artık 2.5 milyon euro maaşı hak edecek ne oynuyor
adam zaten bek de değildi bizim vitor çaresizlikten ferdi ve osayi'yi bek yapmıştı
bu takıma artık adam akıllı safkan bir bek alın
ama bu yönetim değil yeni yönetim alsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 12:59:34 > -
En-Nesyri telaffuz edilen rakama satılır ve bunun dışında Szymanski falan satılırsa ancak öyle transfer yapabiliriz. Yoksa en fazla Talisca + Zalewski + kiralık stoper gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X