Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KingOfShadows , Surfing with the Alien Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
84.029
Cevap
373
Favori
2.022.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 41934194419541964197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Mhy iki maç iyi oynar sonra on maç sakatlıktan kaçırır.. Sonra da toparlandım falan derken sezon biter. Zaten Mhy muhtaç olmamız bile durumumuzu özetliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 13 Aralık 2024; 13:13:30 >
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Bu dediklerinde haklısın da hoca bu tercihi ile küfrü hak etmiyor değil 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

Bunun suçlusu Aziz Yıldırım değildir ki Acun, biz daha önce anlaştık dedi. Anlaşmamış olsa bile yine de Aziz Mourinho çaktı demek Ali Koç'a bir şey diyemiyorum bari Mourinho'yu Aziz'e mal edeyim demekle aynı şey.

• mert hakan gs macinda tepkiyi uzerine toplayip yeni kontrat yapilsin diyen taraftar ve yonetim derbinin mimari ismail kartal gitsin dedi.

utanc duyuyoruz bu takimi tutmaktan utanc. 10 senedir basiniz dik sekilde fenerli gezdiyseniz aykut kocaman ve ismail kartal yuzundendi, ikisini de yediniz.

burada ismail kartal’i elestiren adamlar bu sene aglamasin bosuna, hepiniz mourinho gelsin ismail gitsin diyordunuz ali ve azizle beraber.

hak ettiginizi yasiyorsunuz sadece.
  • Sanki bilerek yapıyor

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐

kaynak kaynak değil de hoca takımın en iyi stoperini yiyor valla. eldeki tüm stoperleri satılığa çıkartalım en fazla becao teklif almazsa ne olayım.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    hiçbir yanlış yok bunda bu arada tamamen doğru. bu sezon hocadan büyük suçlu yoktur.

bu yönetimin anlayamadığı şey ise ilk seneleri değil 7. seneleri olduğu gerçeği. onu anlasalar çoktan istifa etmişlerdi.
  • Ali bey hoca’dan vazgeçmemiş. Yazık bu taraftara. Bir iş yaparken sonrasını düşünmek gerek.
  • Sahi cengiz ündere ne oldu bizim kımse sormuyo mu ne yapıyosun futbolumu bıraktın dıye !!! Yönetim gelmiş geçmiş en basarısız yönetimdir bu çok net !!
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

Bak bu ülkede EYT diye bir garabet çıktı

milleti 40 yaşında emekli ettiler

yeni nesil artık sırf bu yüzden 70'inde falan emekli olup normal emekli maaşının yarısını falan alacak

şimdiki emekliler de sürünmeye başladı

bunu ilk kim dedi, muhalefet dedi

amacı neydi seçim kazanmak

baktı AKP seçimi kaybediyor gittiler EYT'yi çıkardılar

şimdi bunda kim suçlu ikisi de suçlu

bu konuda da hem aziz hem de ali suçludur

ikisi de bu kulüpten defolup gitmelidir

bak bilal'e anlatır gibi anlattım anlayın artık

aziz yıldırımın da Ali koçun da yaptığı popülizmdir

bununla bir yol alamayız

ülkede yol alamıyor zaten...

şimdi bizim ali aynı popülizm ile takımın o kadar stoper ve bek eksiği var iken

dünya para verip taliscayı çekip taraftarın gazını alacak...

bu takıma artık biraz akıl lazım plan lazım

o da bunlarda yok zaten ülkede de olmadığı gibi

sadece günü kurtarmaya çalışan bir mantalite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 14:12:6 >

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

olsalar ne olacak ? evinde samsuna otobüs çekip puan veriyorsun

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Tamamen varsayımsal konuşuyorsun, Aziz nefretin yüzünden objektif değilsin. Sen sanıyor musun Mourinho stoper istemedi de Samet'le oynuyor ? Mourinho sol bek istemedi de Mert Müldür oynuyor ? Amrabat ilk tercih miydi de son anda geldi ? Samardzic istemedi mi sence Szymanski diye öldü bitti ?

Daha geçen hafta Acur denen eleman çıktı dedi ki hoca sol bek istiyor ama biz Kostic'in iyi olduğunu düşünüyoruz istişare edeceğiz falan dedi ? Adam Kostic'in bek olmadığını bile bilmiyor. Mou bunları takar mı sence ?

Ulan Jesus gibi teknik direktörü bile yedi bu Ali denen Fenerbahçe düşmanı Villain. Jesus'a Fred dedin Arao çaktı değil mi ? Adam ısrarla Becao dedi 10 milyon vermediler gittiler Henrique aldılar 3 milyona ? O oynattığı oyunda Becao hayvan gibi iş yapacaktı halbuki 3'lü nün stoperi olarak. Ertesi yıl gittiler çapsız İsmail'e Fred-Becao alıp 4'lü oynattılar hiçbir zaman Udinese'deki kadar da iyi oynamadı Becao sistem yüzünden.

Aziz popülizm için mi Obra'yı getirdi ? ilk yıl kötü gitti oyuncular yemeye çalıştı kadroyu temizledi, sözleşme uzattı ? Tarihinin en başarılı dönemini yaşattı devri geçti denen Obra. Aziz Obra'yla yaptığının aynısını deneyecekti Mou'yla adım gibi eminim, yaklaşım asla aynı olmayacaktı. Futbolcularda Djiku, Fred, Osayi, İsmail, ASM gibi böyle gevşeyemeyecekti.

Fenerbahçe'nin sana, senin Fenerbahçe'ye ihtiyacın var sözü boş değildi. Obra'yla birebir aynısını deneyim etti Aziz.

Aziz'le Ali gibi bir çapsızı yan yana getirip popülizm diye kestirip atma. Sadece 3. aday daha iyi olabilirdi diyebilirsin karşı argüman olarak ama öyle bir aday da yok.

• Keremmmmmmmmmmmmm bitirdin bizi keremmmmmmmmmmm

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

ligdeki en kötü td performanslarından biridir mourinho. bunu asla kabul etmeyenlerin olması, bu gerçeği değiştirmiyor. mourinho gitmeden , fenerliye gün yüzü yok.

• roomonecool kullanıcısına yanıt

ortada bir maç olur. ıkına ıkına galip gelebiliriz en fazla. başta korkak mou varken, yeneriz demeyin.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

tamamen varsayımsal konuşuyorsun objektif değilsin

bak ben objektifim ne aziz ne ali artık başka birisi diyorum

mourinho demedi mi başkan harika iş çıkardı transferde diye

neyin tatavasını yapıyorsun

o bunak transferde yanlış tercihler yaptı nokta

gidip de Ali KOÇ en-nesyri alalım dememiştir

bu saf da hoca ne istedi ise almaya çalıştı işte

aziz yıldırım da başkan olsa değişen bir şey olmayacaktı

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐Radyo Golyoutube
    🟡🔵 Jose Mourinho: “Yönetimimiz, transfer döneminde çok iyi bir iş çıkardı!”
    https://www.youtube.com/shorts/TdpvYTbzw6c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 14:53:36 >
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt

Otto   Rosengren vardı. maçın yarım saatini falan takip ettim. çok iyi pasör.

• gs'nin fikstürü çok zor. sakatlıkları çok. davinson da gerçekten gittiyse gerçekten sıkıntıları başlar.

lakin bizim başımıza HOCA diye koyduğumuz adam elindekine göre sistem kurmak yerine oyuncuyu sisteme göre yontmaya çalışan bir beceriksiz.

elindeki gemiyi denizden götürüp limana ulaşmak yerine eskiden uçakla harikalar yarattığı için gemiye kanat ekleyip uçurtmaya çalışacak kadar şuursuz bir adam var başımızda. bu sebeple gs 2 kaybederse biz 3 kaybederiz. kimsenin de şampiyonluk beklememesini öneririm bu adam gitmedikçe.

gs ve fb hocaları değişse muhtemelen fener avrupada 7/8 yapardı. ligde de kayıpsız giderdi. bu kadar eminim. gs de 10. falan olurdu bu eksik kadro ve beceriksiz hocayla

• Galatasaray’a da yeniliriz. Ben gerçeği dile getiriyorum. Portekizlidir her şey beklenir.

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 41934194419541964197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.