|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4197. sayfa)
-
-
aynen hoca o yüzden çıkıp transferlerden memnunum diyordu her sorulduğunda. -
vallahi vizyonu Conte olan stepneye can kurban
keşke siyasette de böyle vizyoner stepneler görebilsek
adam o kadar stepne ki bütün başkan adayları mourinho derken adam conte diyordu
adam çünkü biliyor futbolu
mourinho'nun son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu bildiği gibi
oynattığı futbolun fenerbahçe'ye uygun olmadığını bildiği gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 15:48:56 > -
bu mesajını görsem cevap dahi yazmazdım, size müstehak bunlar.
mou hocana asla toz kondurma suçlu kesin başkalarıdır, oyunculardır, yönetimdir falan. yoksa hoca daha ne yapsın değil mi? aylar geçti ha toparladı ha düzelicez diye diye sezon gitti 0 kupayla kapattın. derbi kazanamadın, büyük maç kazanamadın, ilk 5’teki 4 takımın hiçbirini yenemedin. ama bunların suçlusu mou değildir kostic falandır. -
Kılıçdaroğlu'nu hiç sevmem fakat Kılıçdaroğlu'nun öne attığı fikri Erdoğan'ın uygulaması Erdoğan'ın suçu, Kılıçdaroğlu'nun değil. Kararı öne sürenler değil uygulayanlar sorumludur. Aziz Yıldırım dedi diye yapmak zorunda mıydı? Hayır. Yaptı mı? Evet. O zaman Ali Koç suçlu.
Mourinho'nun bugün kötü performans gösterdiğini anlamak için alim olmaya gerek yok fakat bu aynı zamanda demek de değildir ki Aziz Yıldırım seçilse Mourinho yine kötü performans gösterirdi. Önümüzde Obradovic örneği de var.
Velhasıl kelam ikisinin de gitmesi ve Fenerbahçe'nin kökten değişmesi gerektiği hususunda hemfikiriz.
-
Yaaa hocam bırak bu işleri. Aziz başkan mou nun yanıana lukaku, talisca falan getirirdi. Bu çapsız gibi besrine 20 verip develendirmezdi bizi. -
aynen kardeşim gitmeden önce de takıma bol bol lukaku falan alıyordu zaten
takıma o kadar çok lukaku aldı ki sıkıldık artık adamı gönderdik
ekonomi nedir para nedir bankalar birliği anlaşması nedir finansal fair play nedir
bunları öğrenmeden yazmayın allah aşkına buraya
-
Kardeşim senin kafan güzel mi ? ciddiye alıp son kez cevap yazıyorum.
Saran: "Sayın Başkanımız Cuma gününe kadar aday olma yönünde bir irade ortaya koyarsa, sözümüzün gereği, başkanımız lehine seçimlerden çekileceğiz ve başkanımızın önderliğinde kulübümüzü maddi manevi desteklemeyi sürdüreceğiz."
Bunu demiş Saran. 7 yıl şampiyon olamamış, küme düşme tehlikesi atlatmış 120 yıllık tarihinin en rezil dönemini yaşatmış başkan için bunu dedi ? Hala Saran çok vizyoner, başkan adayım bu falan diyorsun cidden ya kafan güzel ya da okuduğunu anlayamıyorsun sen ciddi ciddi.
Ali Koç tek adam olmaya çalışan bir diktatör ve Saran, Ali olduğu sürece karşısına çıkmam diyen bir korkak. Bunuda anlamıyorsan pes gerçekten. -
Kardeşim Jesus'da 2. oldu Türkiye Kupası kazandı, Sevilla'yı da eleyecekti tek kale oynadık bunak dediniz.
Çapsız İsmail ne başardı 3 yılda ? Ne kazandı bu adam ? Kariyerinde ne kazandı ? Fenerbahçe teknik direktörü olmayı ne hakla elde etti ? Aziz gel dedi geldi git dedi gitti sonraki kariyeride ortada.
Mourinho başarısız diyorum zaten, kovun gitsin rahatladın mı ?
Yerine İsmail gelmeyecek ama o şartla. İllaki geçmişe döneceksek Aykut gelsin o zaman.
Ona yapılan haksızlık kimseye yapılmadı. Çöp kadroyla o da 3 puanla şampiyonluk kaçırdı taraftar stada gitmezken. Geçmişteki başarılarını saymıyorum bile. -
O kadar Fenerbahçe ile alakan yok ki tamamen ezbere konuşuyorsun
Bu Aziz denen herif Sadettin Saran'ı kulüpten ihraç etmedi mi
azizle saran kanlı bıçaklı değil mi
birbirlerinden nefret etmiyorlar mı
bu adam salak mı
3 adaylı bir seçime girip de oyları bölerek neden aziz'in başkan olma riskine girsin
adam akıllıca davranıp KOÇ lehine çekilip aziz'i başkan yaptırmadı
daha sonra yapılacak olası bir seçimde de KOÇ saran'ı destekleyecektir
gerçekten ne strateji biliyorsun boş gelmiş gidiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Aralık 2024; 16:9:3 > -
-
O zaman Ali'yi ikna edecekti kendisi aday olacaktı ya da Futbolu bana ver sen kulüp başkanı ol diyecekti. Acun'un oyuncağı olmayacaktı Futbol şube. Elini taşın altına sokmayan bir korkaktır Saran. Bu da son mesajım sen anlamazsın belli oldu.
Her şeyi geçtim senin söylediğine göre sırf Aziz'den kişisel olarak nefret ettiği için Fenerbahçe'nin menfaatlerine aykırı hareket eden Saran'ı zamanında ihraç ederek ne kadar büyük adam olduğunu göstermiş Aziz
Sevmesende Aziz>Ali bunu kimse inkar edemez. Sırf Aziz'in başkanlığına taş koymak için Fenerbahçe'ye zarar vermiştir Saran. Kendinle epey çelişmişsin. -
Sıkıntı şu ki Aziz > Ali doğru ama ben daha doğrusunu söyleyeyim:
Fenerbahçe'ye başkan olmuş Fatih Terim > Aziz Yıldırım > Ali Koç.
Sıkıntı bu, aralarında ki fark Fenerbahçe'yi ileri götürecek bir fark değil, Ali Koç'u desteklediğim sanılmasın, ikisi de aynı.
-
ismail kartala capsiz diyen ahrazlar otobusumuzun kursunlandigini hafife aliyor
vitordan 14 puan farkla enkaz devraldigini hatirlamiyor veya hatirlamak istemiyor
99 puan topladigi sene kart sikesini, kara borsa bilet gelirlerini, yalan yanlis kap bildirimlerini, sivasta, nefte dogranmamizi, trabzonda takimin yine olumden donmesini hatirlamiyor veya hatirlamak istemiyor
nereden tutarsan tut elinde kaliyor, su adam bir kez olsun normal bir sezon gecirmedi ama kendi taraftari rakip taraftarlardan cok baski yapti, allah hepinize daha beterini versin, colugunuzdan cocugunuzdan ciksin yaptiklariniz. -
%100000 haklısınız bende aynı düşünüyorum ama iş öyle bir yere geldi ki Ali'nin karşısına adam çıkmıyor daha doğrusu çıkamıyor ama Aziz gelip başarısız olsa karşısına 50 tane aday çıkardı derdimi anlatabiliyor muyum ?
Ali tek adam olmak, diktatör olmak istiyor bunu görmemek için aptal olmak lazım. Karşısında kaybedecek bir şeyi olmayan tek aday Aziz'di gelirdi başarısız olursa zaten giderdi.
Saran'da Ali'nin önünü açarak zor zamanda Fenerbahçe'ye ihanet etmiştir. Anlatmak istediğim bu bende ölüp bitmiyorum Aziz için.
Aziz, Fenerbahçe'nin şirketleşmemesi için tek adaydı şu anda da tek aday. Kimse karşısına alamıyor Koç'ları.
Aziz'in başkan olduğu gün hepimiz muhalif oluruz daha iyisi için ama Ali varken başkası olmayacak bunu anlamak lazım gerekirse parayla bile doldurur o stadyumu. Fenerbahçe elden gidiyor cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 13 Aralık 2024; 16:37:38 >
-
Dostum ortada korkaklık falan yok ama sen anlamak istemiyorsun
3 adaylı bir seçimde SARAN zaten en düşük oyu alacaktı bunun farkındaydı
bunun yerine seçime girmeyerek kanlı bıçaklı olduğu hem Aziz'i seçtirtmemiş oldu
hem de aday olarak KOÇ'u karşısına almamış oldu
win win durumu yani
biz buna halk arasında siyaset diyoruz rengim
haydi selametle
-
-
Keşke İsmail Kartal taktiksel yönden kendini daha çok geliştirse ve özellikle ekibi başta olmak üzere yeniliklere, yeni kişilere, yeni yöntemlere göre şekillendirmeler yapıp bir de saha kenarındaki "üzgün sıfat, çaresiz derbeder" modunu hep kapalı tutsa da toptan Fenerbahçe'nin sorunları hallolmuş olsa sportif açıdan...
Bunlar olmayacak şeyler değil...
-
hala isim konuşanlar var
başta ali koç olduğu sürece kimin geldiğinin bir önemi yok
çünkü ali koç hiçbir zaman kendi kararını vermedi
taraftar
Aykut gitsin dedi gönderdi
ersun gelsin dedi getirdi
ersun gitsin dedi gönderdi
Jorge gelsin dedi getirdi
jorge gitsin dedi gönderdi
ismail gelsin dedi getirdi
ismail gitsin dedi gönderdi
mourinho gelsin dedi getirdi
ali koç olduğu sürece hiçbir tartışmanın anlamı yok. mantıkla karar alınmıyor yönetimde çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X