ADAM BECAO YERİNE SAMET VE ÇAĞLAR'I SEÇİYOR. AYAĞI DAHA İYİYMİŞ SAMET'İN.. OĞLUM BARİ BAŞKA BİR ŞEY SÖYLE LAN... |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4199. sayfa)
-
-
Mou'yu başa getirdin onu da yönetemiyor ki...
Tıpkı Obradoviç'de yaptığı gibi.
-
TRANSFERE BÜTÇE AYRILMASIN... DİREK MOU KAPININ ÖNÜNE KONSUN....
ZATEN ŞAMPİYONLUK GİTTİ. MOU İLE OLMAZ BU İŞ.
BAKIN 1 DEĞİL 2 DEĞİL. PUAN KAYBETTİĞİMİZ HER LİG MAÇINDA SUÇLU NET OLARAK MOU'DUR....
LEŞ HALDEKİ TRABZON'A ZAR ZOR KAZANDIK..
MACCABI'NIN , BODO GLIMT'IN GÜLE OYNAYA YENDİĞİ BJK'YA KARŞI POZİSYONUN YOK...
ANTEP MAÇINDA BU GALİBİYET YANILTMASIN, ÇOK KÖTÜ OYNADIK DEDİM..
MOU İLE OLMUYOR BU İŞ, VAKİT VARKEN EN AZINDAN HAVA YAKAMALAK ADINA TD DEĞİŞMELİLDİ.R İSTİKRAR FALAN DEMEYİN...
-
Murat Yakın: "Fenerbahçe'yi tabii ki çok iyi biliyorum ama ligi takip edemiyorum, Avrupa maçlarında görünce mutlu oluyorum ve kazanmalarını istiyorum."
ismail hoca ve aykut hoca ve murat hoca bu taraftar oldugu surece gelmemeli ama aciklamasini begendim, bu berbat takimi izlemiyormus bile kingim 🌹 -
basket maçında bile ali koç istifa demişler, bu son sezonu gibi gözüküyor.
-
Günü geldiğinde adamakıllı bir yönetimle Bayern dominasyonu kuracak bu lige. Şu an izlemediği için saygım arttı, benim bile izleyesim gelmiyor Bilbao maçını izlemedim
-
Antep maçını de Becao çevirdi o da başka mevzu. -
-
Ayağı iyi diye Samet'i oynatıyormuş. Aklıma geldikçe sinirden geberiyorum ya
-
Hayret özellikle salona getirdiği sosyete kitle de kızmış demek ki artık ...
Yapılacka şeyler basit.
Yönetim istifa edecek, o maratondaki sosyete tribünü yok edilecek.. Bilet fiyatları ucuzlayacak
GFS denen çete ve örgüt tribünden uzaklaştırılacak yada yok edilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 13 Aralık 2024; 19:36:23 > -
Becao varken Samet&Çağlar aşkı nedir zaten o da ayrı mevzu. Ayağı düzgün Djiku var işte yetmiyor mu, sanki Realde Pepeyi oynatırken ayağı düzgündü de.
Becao-Djiku sakat değilse bu tandemlen oynarsın net!
-
https://www.instagram.com/reel/DDhRkQhIkbt/?igsh=Z25yeG1qOHdrMnY3
Izle kardeş neler gorduk biz
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 13 Aralık 2024; 19:57:54 > -
ne biçim bir adam bu ya .
takımın almadığı rezillik kalmamış, avrupada bütün büyük maçlar ya kayıp ya berabere, ligde derbiler desen hüsran. çıkıp futbolcuları haşlayacağına, mıy mıy mıy konuşuyor.
hepinizin maaşını günü gününe yatırıyorum, ne bu rezillik kepazelik size yazıklar olsun diye sert girip haşlayacağına, robot gibi ruhsuz, duygusuz rahat rahat konuşuyor. ne değişik bir adam. kimse aletine bile takmamış zaten suratlardan o kadar belli ki. okuldaki dandik derslere giren öğrenci gibiler, bitse de gitsek, ne anlatıyor abi bu değişik tarzı.
-
Rezalet bu ya. En dip noktamız. Ne diyelim. -
@kRaL_1907 Konunun adını Koçspor İdmanyurdu olarak değiştirme talebimi yeniliyorum...
-
Görünmüyor
-
Video da görünmüyorsa yapacak bir şey yok.
-
yunus akgünün 2. golünü rakip kaleci 15 yaşında hatalı gol yedi diye saymadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X