Kendisi büyük ihtimalle hayatı boyunca ilgilendiği her konuda yaptığı her işte başarılı oldu ya da olduruldu. Hayatında ilk defa bir konuda başarısız olunca bunu takıntı haline getirdi diye düşünüyorum, pskolojisini de çok iyi görmüyorum. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4201. sayfa)
-
-
İŞTE BU TİPLER OLDUĞU SÜRECE GS 25. ŞAMPİYONLUĞU DEĞİL 30.ŞAMPİYONLUĞU DA ALIR..
DERBİLERDE ÖNDEYMİŞ.. LAN NE BÜYÜK BAŞARI BE.... HEMEN KENDİMİZE ŞAMPİYONLUK YAZALIM HEMEN....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 13 Aralık 2024; 23:31:15 > -
Küme düşme hattına soktuğu sezon istifa etmemiş şimdi mi edecek
-
Şimdi toplantıyı izledim... Yani güleyim mi üzüleyim mi gerçekten bilemedim.
Ya adam kendini medyaya ve taraftara iyi göstermek için koskoca takımı toplamış basına açık saçma sapan bir konuşma yapmış...
Aziz Yıldırım gibi tek tek çağırırsın ayağına hepsini gererkirse azarlarrsın gerekirse motive edersin. Bir sorun varsa öğrenirsin...
YA ARKADAŞ DEDİK HABERTURKDEKİ CANLI YAYINDA BİLE ORTAYA KOYDUĞU İDDAYI BİLMEYEN VE YANINDAKİ ADAMA ÖYLE MİYDİ DİYEN ADAM...
LAN BENİM KCHOL HİSSEM VAR VALLA EĞER BU ADAM KOC HOLDİNG'DE DAHA DA SÖZ SAHİBİ OLURSA ONDAN BİLE ÇIKARIM. 5 YILLIK BİRİKTİRDİĞİM TÜM HİSSEYİ SATARIM YEMİN EDERİM
-
Koç tan bahsediyor iseniz aksine babası holding yönetimini bile vermedi oda biliyor oğlunun ne olduğunu. -
-
mourinhocular harbiden hocanizin rezil bir adam oldugunuz ne zaman anlayacaksiniz acaba?
adamin taktigi falan yok akan oyun icin, amrabat veya ayagi iyi olan stoper ileri ucta arkaya kacabilen adama uzun atsin.
bu taktik olmazsa topu maximine verin, bireysel bir seyler denesin.
duran top desen sadece bir mac organizasyon gorduk, onun disinda karavana ortaya ve paslasmalara devam.
adam cag disi futbolun kitabini yazmis gibi oynatiyor feneri, ismail kartalin oynattigi futbolun 50’de biri etmez ya su herifin oynattigi futbol. -
Şu toplantı zımbırtısını ben de izledim, oyuncuların hiçbirinin yüzü bile gülmüyor. Ali Koç kriz yönetiminde cidden çok başarısız adam. Senin konuşman gereken kişi oyuncular değil, Mourinho. Oyuncular aşağı yukarı aynı oyuncular. Oğuz Aydın, Amrabat falan ben nereye geldim diyordur içinden. -
Toplantının etkisiyle 4 ya da 5 -1 gibi net bir skor bekliyorum. -
Gitmez İsmail hoca olası bir ayrılık senaryosunda vizyonsuz Ali çoktan konuşmuştur hocam bir yere gitme diye ... İsmail hoca Feneri seviyor ve bizden tekrar haber bekliyor.
-
Bizim bu sözlere karnımız tok artık!! Ali Koç ve yönetimi defolup gidecek!! Başka çare yok!!
-
Sen okuduğunu anlamıyorsun. Kavgalı olduğunu sağır sultan bile biliyor merak etme.
Benim argümanım zaten Aziz > Ali eğer 3. aday olarak Saran ya da bir başkası olsaydı 3. adayı desteklerdim birçok taraftar gibi dedim.
Saran ve Acun tarihin en başarısız, rezil başkanının 3 yıl daha seçilmesini sağladı bunuda taraftar unutmaz diyorum.
Bu sadece benim görüşüm değil herkes hayal kırıklığına uğradı Saran konusunda sizin gibi birkaç kişi hariç. Keşke aday olsa görürsün o zaman yaşayacağı hezimeti.
Edit: Forumda öyle garip tipler varki Aziz'in başkan adayı olmasını beka sorunu olarak görüyorlar. Neymiş Saran Aziz'den nefret ettiği için Ali'ye tabii ki stepne olacakmış. 6 yılda küme düşmemeye oynayan, şampiyonluk kazanamamış bir takım var hâlâ Aziz suçlu bu adam çağrı yaptı kaç kere aday çıksın diye Murat Ülker'e bile seslendi. Emin olun bu yaşta Fenerbahçe başkanı olmak istemiyordur bile.
Ali Koç çıkıyor "Ben olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" diyor karşısına Aziz'den başka "Şampiyon yapacağım." diyen çıkmıyor ki yapmışlığıda var.
Vizyoner, kurtarıcı Saran ama Ali Koç'u destekliyor. 3. bir aday çıkmıyor. Tamamen objektif bakıyorum mantık bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 14 Aralık 2024; 0:34:34 >
-
-
Gel reis bir tur da sen bin
-
-
O değil de şunu anladım, geçen sezon oyunumuzun iyi olmasının baş aktörü Ferdi'ymiş. İsmail Kartal bu sezon kalsa yine bir cacık olmayacakmış.. Çünkü yönetim transfer yapmasını bilmiyor. -
Bak mesela Bjk 13 kişiyle şampiyon oldu ama o 13 kişi içinde Ghezzal olsun, bindirmeleriyle Rosier olsun hiçbir maçı boş geçmediler. Vida olsun adam maaşı yatınca kapı gibi stoperdi, forvetlerinde prime Aboubakar vardı adam tek kişilik orduya bedeldi o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
O değil de şunu anladım, geçen sezon oyunumuzun iyi olmasının baş aktörü Ferdi'ymiş. İsmail Kartal bu sezon kalsa yine bir cacık olmayacakmış.. Çünkü yönetim transfer yapmasını bilmiyor.
Bizde kaç senedir bakıyorum şöyle kritik anlarda maç çevirecek, bir tane yetenekli oyuncu yok yahu. Ali Koç 7 senedir bu takımın başkanı, yüzden fazla oyuncu almıştır bir tane ha şu diyeceğimiz bir oyuncu olmadı. Tabi burada sadece yönetimin suçu da yok Mourinho'nun iğrenç ötesi futbolunun da etkisi büyük. Mesela devre arası sırf koltuğu kurtarıp, tepkileri farklı yöne kanalize etmek için kesenin ağzını açacak.
Bir kere kimse sana devre arası çok bonservis vermediğin müddetçe as oyuncusunu vermez. Almaya çalıştığın oyuncular da hep ıskartaya çıkmış, sakatlık geçmişi oynadığı maçtan fazla olan oyuncular olur. 15 yaşında liseli çocuğu koy daha iyi transfer yapar bunların yaptığı harbiden ayrı seviye işbilmezlik.
İşin daha da kötüsü takım zaten temposuzken Acun bize daha Talisca çakacak kallavi bir kontratla çünkü gs Osimhen aldıysa biz altında kalmamalıyız. Adamlar kendi takımını düşünmüyor ki akılları fikirleri Gsde. Gs ne yapmış hemen biz de bunu yapalım. Takım zaten hantal artık Amrabat falan geçen seneki Marcao gibi dayanamayıp birilerine falan dalacak az kaldı.
-
Güney Amerika'da Ocak ayında ne fırsatlar çıkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X