Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WesterLandX Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
108.142
Cevap
394
Favori
2.555.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 41964197419841994200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaaa banane finansaal fair den meyirden. Taraftarım kardeşim ben. Senin çapsız vizyonsuz başkanın ekonomimizi düzelttide ne oldu ? Her gördüğü kameraya dilenen bir çapsız kendisi. 7 yılda sıfır başarı sen hala finansal fair meyir bişeyler saçmalıyosun. Aynı başkanın gibi vizyonsuzun tekisin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadas son 20 yildir transfer edilen adamlarin 10%u iyi cikmistir. Ffp,scout,yabanci siniri,rakiplere calim,menajer,bonservissiz hangi mantikla olursa olsun felaket bir sorumsuzluk. Bu yuzden bosa giden her kurusun hesabi baskanlarindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt

evet beyler yeni vizyonumuz banane finansaal fair den meyirden.

allahın ahrazı seni...

kazandığın kadar harca . yani bir sene içerisinde bir kulüp, eline ne kadar gelir geçirebiliyorsa en fazla onun 5 milyon euro üstü kadar harcama hakkına sahip oluyor.

Eğer bir kulüp düzenlemelere uymazsa, çeşitli disiplin cezaları uygulanıyor. Uyarı, kınama, para cezası, puan düşürme, UEFA gelirlerine el konulması, UEFA organizasyonlarında kadro kısıtlaması ve Avrupa kupalarından men cezaları olmak üzere çeşitli cezalar FFP'ye uymayan kulüplere veriliyor.

hadi yürü git şimdi üstüne lukaku sür artist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 13 Aralık 2024; 17:21:13 >

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Gitti zaten. Koçbahçe var artık. Fenerbahçe diye bir takım yok. İstediği gibi at koşturuyor adam. Kimsenin bir şey dediği yok. Tek diyen Aziz. Bazılarına göre tek suçlu da o niye ben Mourinho ile anlaştım demiş. Bunu diyen arkadaşlar bence esnaf vs. Böyle bir yönetici zinciri içinde çalışmış kişiler değil. Herkes bir üstünden aldığı yansımalarla takım yönetir. Tabii ki Mou’nun da suçu var. Olmamasına imkan yok. Ama Mou ne diyor “Bana anlatınlar yarısı bile değilmiş. Çok daha büyük bir yapı var.” Yani bunu üstündeki yönetici anlatmış. Aziz belki de başka şeyler anlatacaktı. Sanki biz derbi dominasyonu yaparken hocalar sayesinde mi yapıyorduk? Nasıl oluyor Aziz varken galibiyet alamayan GS, BJK Ali geldikten habire bizi Kadıköy’de yeniyor? Tamamen yöneticinin hocaya ve takıma aşıladığı motivasyon ile ilgili. Ben burada GS derbisi için kaybedeceğiz demiştim Ali’nin motivasyon konuşması yaptığını görünce. Millet troll sandı da gerçek. Ali’nin olaya dahil olmaması gerekiyordu. Yine oldu ve yine işi bozdu. Yav adam çıkıyor yapı var yapı var diyor hocalar oyuncular “Nasılsa yapı var olamayacağız ne diye kasıyoruz” demeyecek mi? Direktörün, müdürün “Ben olduğum sürece proje kabul olmayacak” derse ne derece o projeye katkı sağlayabileceksiniz?

Edit. Bu arada ekleme yapayım yine bazı arkadaşlar lafı tersinden anlayacak bize karşı bir yapı olduğunu ben kabul ediyorum. Ama Ali Bey çıkıp bunu kendi üstüne alınmasın. 2006’da Denizli’de yaşananlar, 3 Temmuz, kurşunlanma neler neler yaşadık biz. Sanki yapı 7 senedir varmış gibi konuşmayı bıraksın herkes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 13 Aralık 2024; 17:21:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• https://x.com/Emrahderel/status/1841886606837383305

Şu twitter linklerini nasıl atacağız yahu?

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

• TEHET kullanıcısına yanıt

Mert Düldülü izliyoruz şimdi. Paşamın keyfi gelecekte oyanaycak işte

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Dostum Saran ile Aziz Yıldırım kavgalı bilmeden yazmışsın şuan bir de kafan mı güzel falan diyerekten ama senin kafan güzel heralde. Aziz döneminde klupten şutladı Sadettin Saran'ı. Napıcak Azizle Alinin arasına girip oy bölerek Aziz'i mi başkan yapacak

Boş beleş sallayıp buraya yorum diye yazıyosunuz. Gidin araştırın bari bir dayanağınız olsun. Hayır yazarsın eyvallahta yukarda bakarak kibirli kibirli tavırlar neden ?

• niksar_asker N kullanıcısına yanıt
    oglum sen kimsin? vasfin ne? adam ligde bir kez mac kaybetti, olympiakos’a 5 penaltinin 3 tanesini kaciran futbolcular yuzunden elendi. sen kimsin de kendini gelistirmesini falan istiyorsun?

saha kenarindaki sifati yuzunden mi sampiyon olamadim saniyorsun? allah sizin gibi fenerlilerin serrinden bu takimi korusun.

serdar ali izleyip buraya geliyorlar, vasfiniz ne oglum sizin ya

• ali koç'la OLMUYOR.

mourinho ile OLMUYOR.

aziz yıldırım ile OLMADIĞINI KÖRLER BİLE GÖRDÜ. bazıları görmek istemiyor.

bize yeni şeyler söyleyen birileri gerekiyor artık.

yoksa bu devran böyle gider.

biz daha sezon ortasında umutsuzluktan yılmış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

Yaşım senden büyüktür arkadaşım hiç o konulara girme de güldürdün beni ya...
    "Yanlis anlama kardes yas kac ? Konferans ceyrek finalini basari olarak goruyorsun"

Şunu yazarken hiç kendine sormadın mı, biz bu başarıyı kaç kere yakaladık daha önce diye ? Aç tavuk-darı ambarı meselesi işte.

Yazdıklarının tamamını okudum, kusura bakma zırvalıyorsun. "bize 99 puani VERDILER." Bu ne demek ya ? Sana 99 puan vermişlerse rakibine 102 verdiler. Senin deyiminle sana verdiler de rakibin hakkıyla mı aldı ? Çok saçma teoriler, çıkarımlar bunlar.

Sevmemene, eleştirmene saygı duyarım, İsmail Kartalı vasat bulman senin fikrin ama yukarda yazdıkların saçma sapan.

Yaşin benden buyukse o zaman ŞL ceyrek finalinde , uefa yari finalinde futbolla ilgilenmiyordun ki gecen seneki konferansı basari olarak goruyorsun. Neyse benim anlattigimi ya ben anlatamiyorum ya sen anlamiyorsun ama her iki durumda da saygi duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lyon’dan Tokat yer. Çok güçlü diye açıklama yapar Morinho . Yenersek ayıp olur.

• TEHET kullanıcısına yanıt

E nasıl attık?

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

ferdi'den fizik olarak çok daha üstün, teknik olarak daha iyi vs. olan maximin, ferdi'nin yaptıklarını yapamıyor. çünkü ferdi boşa kaçıp, dripling yaparken, maximin dartanyan gibi düello modunda, rakibin özellikle karşısına çıkıyor. illa çalım atıp geçecek diye. oysa bul boşluğu geç, değil mi. yok, illa rakine çalım atacak. aslında sorunlar net, çözümler net. ama takımda teknik direktör YOK.

• Galatasaray ne yapacak acaba?

Kiev koşan ,güçlü bir rakip. Sıfır puan aldatmasın.Ajax zaten efsane.

• selimergin S kullanıcısına yanıt

onlar bir şekilde kazanır. en kötü berabere kalır. kaç maçtır beraberlik alıyorlar, play off'u garantilediler.

bizim derdimiz takımı sabote eden ak saçlı futbolsuz bunak.

• ben söylemeye utanıyorum, ak saçlı bunak , bize bunu yaşatmaya utanmıyor . okan buruk BİLE mourinho'dan daha etkili bir td kardeşim. yüzü bile kızarmayan bunağa duyurulur.

• https://www.instagram.com/reel/DDeqauvBmuD/?igsh=MXhmNHJweXI0amFqaw==

yatacak yeriniz yok

o maçta 3 penaltıyı vermedin

bu gibi golü yediniz vardaki ile

son dk gözünün önünde zayc a yapılan faulü vermedin jesus u çıldırttın

şimdi günah çıkartıyorsunuz ALLAH biliyor hakkımız helal değil size.

• suç Morinyoda değil onu başa getirende

• quote:

Orijinalden alıntı: unusual_pscho

Yaaa banane finansaal fair den meyirden. Taraftarım kardeşim ben. Senin çapsız vizyonsuz başkanın ekonomimizi düzelttide ne oldu ? Her gördüğü kameraya dilenen bir çapsız kendisi. 7 yılda sıfır başarı sen hala finansal fair meyir bişeyler saçmalıyosun. Aynı başkanın gibi vizyonsuzun tekisin.

Hocam bu korku unsuru yaratmazsa burada 1 dakika bile duramayacağını biliyor O YÜZDEN BU KORKU SENARYOSUNU YARATTI DAHA İLK GELDİĞİN GÜNDEN.

Bunun sosyal medyadaki şakşakcılarını iyi takip edersen bunlar saldı o korkuyıu. Yok para sağlıyormuş sponsorlarla (kendi firmaları oda) tamamen hikaye..

BURASI FENERBAHÇE, BU ÜLKEDE TEK FENERBAHÇELİ ZENGİN ALİ KOÇ DEĞİL. ZİLYON TANE ADAM VAR. AYRICA SPONSPOR OLANIN FENERBAHÇELİ OLMASI DA GEREK... X BİR FİRMANIN SAHİBİ HİÇ FUTBOLLA DA ALAKASI DA OLMAYABİLİR.

AZiz Yıldırım 3 temmuz sürecinden sonra kulübün darma dağın edilmeye çalışıldığı zaman 3-5 iş adamına gidip Sow'u aldı bu takım hemde prime zamanında...

FENERBAHÇE SPONSOR MU BULAMACAYAK? LAN EN KÖTÜ AYDINLAR'a git ACIBADEM'İ YAPARSIN...(BAŞKAN OLARKA DEĞİL SPONSPR OLARKA DİYORUM)

Bunlara laf anlatamazsın bunlar Koç 'un medyadaki paralı askerlerini dinliyor sabah akşam

• 
Sayfa: önceki 41964197419841994200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.