Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ratsx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84.031
Cevap
373
Favori
2.022.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu Ali Koç'un getirdikleri tdlere bakıyorum en basarılısı Jorge Jesus oldu gibi.
  • Su cocuk futboldan bir gram anliyorsa kafama sikacagim ya. Ismail Kartal’in oldugu, Ferdi’nin olmadigi bir denklem mi yasandi bu sene de bu analizi yaptin zeka kupu?

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐
  • Su futbolu oynatan adami moklayacak simarikligi bu fenerlilere kim verdi acaba ya

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Hocam çok eskileri detaylı izlememiş veya hatırlamıyor olabilirim ama en azından son 10 yılın en iyi oyununu Jesus oynatıyordu elindeki kadroya kıyasla. O gün de, gittiği gün de söyledim bunu Jesus'un oynattığı futbol tam TR'de 3 büyük taraftarlarının görmek istediği hücumcu, ısırgan, koşan, üstünlük kuran bir futboldu ama kadrosu çok kötüydü.

LAKİN o kötü kadronun sebebi de yine Jesus'du bunu da unutmamak gerek. TR'de zaten bütçeler belli, transfer havuzları küçük, bir mevkiye oyuncu bakarken önce PORTEKİZCE BİLİP BİLMEDİĞİNE BAKIYORUZ ne demektir. Jesus'un büyük takımlarda tutunamama sebebi de her zaman bu oldu adam ingilizce bilmiyor, oyuncu isterken de portekizce bilsin ki anlaşabilelim istiyor haliyle alabileceğin oyuncu sayısı bir elin parmak sayısını geçmiyor.

Arao, Gustavo Henrique, Pedro, Samet (sözde hoca özellikle izleyip istemişti), Lincoln falan derken gerçekten çok düşük seviye bi kadro kurulmuştu üzerine daha menejer transferleri vardı King falan gibi.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

alibaba erol bulut bakasetası istediğinde karışıyordu yok sana baka diyordu. adam tsye gitti şampiyon yaptı.

jesus ne diyosa aldı. bi hoca benim karşıma bruma diyecek arao diyecek gustavo henrique diyecek kusura bakma hocam muhasebe ile tazminatını görüş sen belliki komisyon yemeye gelmişsin der şutlarım. ne diyosa aldı. hepsi zarar ettirdi. ismail 3 ker geldi şampiyon mu oldu da krunic denen ahlaksıza 3.5m bonservis ve 3 yıl maaşını peşin ödedik.

• Kovalenko kullanıcısına yanıt

İşte hocam Jesus'un sadece sahadaki oyununa bakarsak çok iyiydi ama aynı zamanda kadro kurma, transferler vs konusunda da bir o kadar berbattı. Adam bi defa TR ligine hiç bakmamış hatırlıyorsunuzdur yabancı sınırını ilk maçta mı ne öğrenmişti "ilk defa böyle bir kural olduğunu öğrendim" gibi bi demeci var maçtan sonra.

Yine transferler konusu aynı şekilde, ligi küçük görmüş bunlarla da şampiyon oluruz yaa kafasına gitmiş çok belli.

Perez şuan Brezilya 2. liginde

Samet (hocanın özellikle çok beğenip istediğini söylediği Samet)'in durumu belli

Pedro İngiltere 2. liginde bile oynayamıyor

Rossi daha 25 yaşında Amerika'da

Lincoln Brezilya küme takımında

Gustavo yine Brezilya'da

Oyuncu listesine bak avrupada olan bir tane isim yok Jesus'un dönemde alınan, çoğu 2. lig takımlarına gitmiş.

Bak kardeş seni uzun zamandır takip ediyorum, neden böyle şeyler yazıyorsun bilmiyorum ama lütfen böyle şeyler yazmayı bırak.

• TEHET kullanıcısına yanıt

Ne tür şeyler?

bak kardeşim,

ben ankara'da yaşayan bir memurum. adım ismail evrak. belki biliyorsundur devlet kurumlarında başka sitelere girmek yasaklanmış durumda. inanır mısın en son kaybettiğimiz maçın sonucunu yeni öğreniyorum. ama artık ortadoğuda karışıklıklardan faydalanarak amerikan kaçak getirdiğim iphone ile internete giyorum. ama her internete girdiğimde acaba müdür takiptemidir, farkedip beni disipline yollar mı diye büyük bir korku yaşıyorum. ama inanır mısın bu siteyi buldum ve artım müdür falan umrumda olmamaya başladı. yıl sonu nedeniyle biriken evrakları bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır bu huzurum kalmadı, kardeşim diyorum çünkü burada biz herkese kardeşim diye hitap ederiz. kardeşim uzun süredir seni takip ediyorum, yaptın yorumlar beni delirtiyor, geceleri uyuyamıyorum, çocuklarıma şiddet uyguluyorum senin yüzünden. senin yorumlarını ve fikirlerini düşünmekten belimi doğrultamaz oldum, kocalık görevimi yerine getiremedim için karın memleketteki akrabalarının yanına kaçtı. şimdi kardeşim bu mesajı şehirlerarası otobüsün wifisine bağlanarak yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 amerikan doları birleştirdim ve bu şehirden kaçmanın bir yolunu buldum. emniyet genel müdürlüğünde bilişim suçlarında çalışan amca oğlu sayesinde ip'ni ve adresini tespit ettim. sen; perişanlığın feryadı sen yuvamı yıktın, psikolojimi bozdun benim. ama bunların hepsini ödeyeceksin bu otobüs şehir sınırlarına girdikten sonra. seni bulacağım ve senin yaptığın bu yorumların, bana bir liseli gibi atar yapma çalışmalarının hepsinin bedelini teker teker ödeyeceksin. şeref yemini içtim liseli, artık benden kork, senin hayat damarlarını inletmeye g-e-l-i-y-o-r-u-m.

• TEHET kullanıcısına yanıt

ah nostalji 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.