|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4190. sayfa)
-
-
Yani yorumlara bak engelleyeceğim yemin ediyorum.
Adam dünyaca ünlü teknik adamın yanına yardımcı Türk antrenör getirecekmiş, bunu dinleyin diyecekmiş.
Yaş sınirı olmalı forumda.
Kimse akıl edemiyor da bu adamları kovarken yüklü tazminat ödüyor.
Mobbingin hapis cezası oldugunu da duymamış yani okuduguma hatta yazdigim cevaba yazik -
Bu Ali koç kadıköyü bize cehennem yaptı... geldiğinden beri futbol takımı da, basket takımı da deplasmanda içeridekinden daha rahat oynar ve daha çok kazanır oldu...
Artık "burası kadıköy, buradan çıkış yok" tezahüratı kendi takımımız için geçerli oldu... -
Atak yapan her takım jk ye gol atar, korkak çingene atak yapmaktan korkarak yeniliyor.
Yaşlandıkça korkaklık gelmiş -
Alkmarın kadrodan bahsedeyim istersen ? -
gs xg sinin üstünde gol atıyor, biz ise özellikle zor maçlarda altındayız... bu da iki takım arasındaki bitirici oyuncu farkı... -
Bu Beşiktaş en kötü zamanında bile nasıl bu kadar iyi orta sahalara sahip olabiliyor şaka gibi
-
Niye boş yaptın ki hocam şimdi ali koçun kaç senedir istifasını savunuyorum ben de zaten onla bunun alakası yok şampiyon olsak da gitmesi lazım
sadece his olarak gs bu sene sonunu getiremeyecek devre arasına kadar 2 maçta puan kaybederler en az
tersi olursa hatırlatırsın senelerdir fb forumunda yokum totem yapmaya geldim illa şöyle çok bilmişler çıkıyor ya patlıyorum harbi
-
Bodo elini kolunu sallayarak beşiktaşın cezasahasına girebiliyor 250+milyon euroluk takımımız neden bunu yapamıyor. Şu çöp Beşiktaşa puan verdik -
Davinson ligde milleti kese biçe oynuyordu bugün sakatlandı iyi oldu. İlahi adalet güzel bir şey. -
İbrahim Kutluay: "Hem dün Bilbao maçına bakıyorsun kaleye bile gidemeyen bir Fenerbahçe hem de bugün basket maçında sahada olmayan bir Fenerbahçe. Daha ne yapsın bu insanlar ? Tepkilerinde sonuna kadar haklı Fenerbahçe taraftarı." -
özeti izledim şimdi, mertens süper ligdeymiş gibi balıklama atlayıp durmuş ceza sahası içinde hakem oralı bile olmamış. o 2 atlayıştan birine ligde penaltıyı çalarlardı.
-
Bjk ceza sahası düğün salonu gibi giren çıkan belli değil -
Çağdaş Atan: “Fenerbahçe'nin şimdi son maçlarını analiz etmeye başladık. Fenerbahçe'nin geride top kaybettiğini, bazen Amrabat'ı araya soktuğunu, Livakovic ile uzun top tercih ettiklerini biliyoruz.”
adam mou'nun yapığı tek şeyi de çözmüş (çok da zor olmasa gerek) kim bilir neler yapacak maçta bize hayırlısı
-
Fenerbahçe hissesi olanlar kulüp %152.5 BEDELLİ bölünme kararı aldı. Hisse başına bir miktar ödeme yapacaksınız lot sayınız artacak
-
Fener maçı sonası galiba bjk li oyunculara verilen para geri toplanmış
-
Şu çöplere yenildik
-
Tüm takımlarımız Avrupa' da kağıttan kaplan maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X