< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (4188. sayfa)
-
-
Daha iyisi olduğu için 2 yedik Mete yerine samet olsaydı yenerdik malmöyü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trmeto, İsmail Kartal ile bir görüşme ayarla, misafir edeyim, bir görüşme ayarlamadın. Bu forumda İsmail Kartal'a hakkını teslim eden ilk kişiyimdir belki, sen yoktun piyasada o zaman, sonradan çıktın..)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serdar geçen gün sametle ismaili övdü. 5 gün sonra Samet patlattı bizi.
MOU
Göztepe maçında Kruniç'i aldı puan kaybettik...
Çağlar her maç takımı geri çelti, takım boyu uzadıkça uzadı..
Şimdi de Samet ile puan kaybettirdi.
TEŞEKKÜRLER SPECIAL APTAL
-
Crespo hayatinin macini oynar mi bize karsi,fazlasiyla
Ali denen vizyonsuz gitmeden Fener kurtulamaz . O kadar maddi gücü ve nüfuzuna rağmen yapıyı bozamıyor Feneri ayağa kaldıramıyorsa yapının gs'ye hizmet eden parçasıdır Ali Koç...
hatayspor maçı sonrası…
değiştirmeye üşendiğimden duruyor
İmza. Aynen de öyle. Ben o yüzden Mourinho Aziz ikilisini görmek istiyorum seneye. Ciddiyim bu konuda. Bir sene ya. Allah aşkına Aziz Yıldırım bu tarz adamları yönetebilecek kapasitede biri. Allah aşkına çevirmenlik yaptı Ali Koç Mou’nun imza töreninde. Kim niye saygı duysun. Mou’ya motivasyon lazım. Bunu da sağlayacak tek şey kısa vadede Azizsilin. Aziz Yıldırım bir sene istedi zaten. Mou’nun da seneye son senesi. Bence kesinlikle denenmeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizlik bir durum yok 35bin yediyiz miliyarrtane kongre üyemiz başkanın tarafında bu duruma sebep olanlar önce bu saçma durumu düzeltsinler.
-
Olacağımızı düşünmüyorum olacağımızı hissediyorum sen nereden çıkardın olacağımızı düşündüğümü
Fenerbahçe Başkanlığı için aday olursa Oktay Uludoğan'ı destekliyorum.
ismail kartala 0/3 diyorlar ama adamin normal tek sezonu yok, klopp premier ligde 0/4 cekince sisteme sabir onemli ayagi ceker bu ahlaksiz surusu
adamin ilk senesi otobusu kursunlandi, sunu dunyada yasayan baska takim yok
ikinci senesi 14 puan farkla devraldi takimi, sezonun yarisini tek maglubiyetle bitirdi ligde
ucuncu senesi 38 lig macinda 1 yenilgi ve 99 puan, kart sikesi, yalan kap bildirimleri, kara borsa bilet gelirleri, trabzonda takimin sahada olumden donmesi
hala bu adama 0/3 yazan varda kan testi yaptirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takımda şut atacak adam yok. Tadiç desen kale boşken pas veriyor. 3 forvet de birbirinin kopyası gibi delici forvet yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8255EE5BC -- 12 Aralık 2024; 23:15:50 >
3'te 0 yapan adamı mı layık görüyorsunuz bize iyice vasatlığa alıştınız deniyor, 7 sezonda gelen 50 hoca arasından en iyi oynatan, en çok puan toplayan, en çok taraftarı ve takımı birbirine kenetleyen adam beğenilmiyor. kaldı ki geçen sene şampiyonluk hakkıydı, gasp edildi. onun yerine proje mroje hocası isteniyor 10 maç sonra lige ayak uyduramadığı görülüp istifası isteniyor.
şu çok net belli artık, yabancı hoca ve bu yönetim ikilisi asla başarılı olamayacak. gelen hocalara bu ligin dinamikleri iyi anlatılamıyor, derbi atmosferi anlatılamıyor, hepsi yabancılık çekiyor ve başarısız oluyor. bu yönetimin ömrünü uzatan tek adam ismail kartal'dır.
-
Gedson Fernandes çok iyi bir oyuncu. Rafa Silva ile beraber Fenerbahçe'de olsalar fena olmazdı.
sat sat sat koy a... sat
-
malumların durumlar belli . bu yüzden sağa sola saldırıyorlar.
lakin ali koç denilen adamın parasını birileri yemekte. yoksa kimse bu kadar ali koç desteklemezdi. destekleyenlerin en temel sebebi onun paralarını yemeleri.
ciddi anlamda kulüp bu yiyiciler yüzünden 1 gr ligde ilerleyemiyor.
ben ali koç'un samet'i izleyip aldığını sanmıyorum. ali koç bu işten anlamıyor. ama inat herif bırakmıyor. işimiz zor yani. hakemleri yola sokuyorsun tff yi yola sokuyorsun rakip takımlar başlıyor.
sivas kalecisini tebrik ediyorum. tam vaktinde kalecilik görevini yerine getirdi. bizde öyle bir olay olsa ...
bize panter kesilen kaleciler nedense işte acayip işler yapıyorrlar bazı maçlarda.
-
-
ersunun son sampiyonlugundan beri ismail kartaldan daha iyi oynatan bir hoca gelmedi takima, olay sadece 7 senelik ali koc donemi degil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X