< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4187. sayfa)
-
-
Mükemmelsin renktaş. Bu örneği seçim öncesi bende çok verdim ama anlatamadık bu sosyete koç culara... Adamları orada eserleri de orada işte.
Bizi hala Samet'e muhtaç etti .. Ne diyelim.. Ben artık gerçekten bir şey söyleyemiyorum...
-
Sergen Yalçın diyen arkadaşlar 5 yaş grubu futbolseverler ile futbol yorumu yapsınlar. Gelişimleri için bu şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klasik kepazelikleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam son 5dk adamların 3 net pozisyonu var. Forvetleri bir pozisyonda bencillik yapmasa sağındaki bomboş adama verse adam boş kaleye atacaktı golü. Gitti topukla abuk subuk bir vuruş yaptı.
-
Bu hafta Başakşehir maçında bir puan kaybı olursa o zaman görün siz cümbüşü.
Aynen kardeş sen her şeyi biliyorsun zaten
Bu sene şampiyonuz
-
Oğlum onu demiyorum geçmişinde küçük takım çalıştırmışta şimdi niye TD kovulmasını bekliyor al bi takım çalıştır göster kaliteni
Beni takip et diyecem de seviye çok düşük. 5 yaş grubunda staj yaptıktan sonra diğer yaş gruplarını geçmen gerekiyor. Sonra beni takip. Çok yolumuz var.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8255EE5BCAynen kardeş sen her şeyi biliyorsun zaten
Bir tane iyi uzun alsa ortalıkta rakipte yok bu sene ama onu da yapamıyor ki ...
Sosyete tribünü var orada zaten. Yemin ederim salona gidince midem bulanıyor o tipleri görünce.. Çoğunun salondaki basket ile yemin ederim alakası olmuıyor...
-
Serdar Ali Çelikler (3 temmuz primcisi) Gs övüyor... ve bu herifi en çoık Fenerlilier takip ediyor.
Şu Malmö maçını biz oynasak o son 15 dakikayı yerden yere vurur
-
Sana Yılmaz Vural müstehak. Futbolu fmden takip etme
Samet 'i ayağı iyi diye oynatıyorum diyen TD bozuntusu ile mi?
Adam Becao ve Samet arasından ayağı iyi die Samet 'i seçiyor... Yani hala bu adamla şampiyonluk yaşayacağını düşünüyorsun.
Pes be kardeşim
-
GS 'DE SAMET GİBİ AYAĞI İYİ OLAN STOPER OLSA BUGÜN MALMÖ 4 ATARDI
-
Profil fotoğrafını görünce elim ayağım boşaldı, Allah aşkına Altay koymak nedir?
-
İnşallah Galatasaray ile Fenerbahçe play off eşleşmesi olur.
adam mourinho kovulsun da fenerin basina geceyim mi diyor sence? bak burada 3 senedir ismail kartali savunuyorum ama bu adam bu saatten sonra bu kulubun kapisindan iceri girmemeli sizin gibiler yuzunden. ama fenerbahceyi o kadar seviyor ki takim kotu gunde bize ihtiyaci var deyip gelip hocalik yapar. fatih terim gibi maasi da lobisi de yok, omrunu fenerbahceye adamis bir adam. ridvan dilmenin hocalik yaptigi kisa sureden tur, aykuttan, ersunden beri bu takimin icinde bu adam. bu sene de dinleniyor, kimseye kendini kanitlama ihtiyaci yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk futbolunun kurtuluşu için acilen Fenerbahçe'yi diriltmeliyiz
uçan kaçan GS avrupada maç kazanamıyor işte görüyorsunuz
UEFA'da yapı olmayınca madara oluyorsunuz
üst üste 3 senenin şampiyonu avrupada maç kazanamıyor
getirin oradan bir bodrum GS şov yapacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 12 Aralık 2024; 23:7:15 > -
Haberlere göre Wolves Mou'ya talip olmuş... Allahım kabul et dualarımız be.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X