Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: El-Kira , SimurgFC , SimurgFC Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (3 Mobil) - 20 Masaüstü5 Mobil
5 sn
85.873
Cevap
376
Favori
2.055.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 42784279428042814282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde 3 kişi Gs de ilk 11 oynasin Gs ilk 5 dışına çıkar 3 haftada.Dzeko Tadic Syzo. Gs den 3 tane oyuncu koy yerlerine bizim tempo 2 katina cikar.Gerçekler acı.
  • catanzaro C kullanıcısına yanıt

Ben ideal senaryodan bahsettim. Yoksa şuraya Real Madrid'i çıkar, onlar da doğranacak :D

• 2 kırmızı görmeleri gereken tiyatroyu 11 kişi tamamladılar

Attıkları 2 gol olmayan faulden

Kazandıkları penaltıda faulü kendi topçuları yaptı

Böylece bi tiyatro daha sona erdi
  • encuni kullanıcısına yanıt

şaibesiz golü yok adamların

• Bu Gs’ye maç kaybettirmeyecekler zaten. Çıkacaksın sen yeneceksin. Tıpkı bu lanet başkandan önce yaptığımız gibi. Allah kahretsin artık. Neymiş birlik olalımmış. Al olduk bak.
  • Mertense o penaltıyı veren hakem musleranın yaptığına da vermesi gerekir ama VEREMEZ...
  • Bugun gs yenilse bız gider anadolu takıma yenılırdik bu kesın gs bizden iyi oynuyor bu çok net 1 maçı böyle rahat kazandığımız maç yok umut yok takımda sağolsun ali koç umutlarımızıda aldı ali koç gitmedende başarı olmadı olmayacak !!!!
  • encuni kullanıcısına yanıt

3-3 de maçı kapadım ama . abdülkerim ve yunusun kırmızılarını es geçmek. penaltı olmayan pozisyona penaltı vermekden sonra bu pozisyon cidden yaşandıysa helal olsun. ha tabi trabzonunda sikkim adlı hint şehrine kadar yolu var beter olsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bar3 -- 16 Aralık 2024; 23:11:13 >
  • Hakem trabzona haksızlık yaptı. Golde çizgi üstü bu arada. Neyse biz kendimize bakalım Ali Koç istifa
  • Muslera'nın yaptığı yüzde yüz penaltı. Bizim takım iyi oynamıyor ama oynasa da nafile. Bu yapı ile ağzımızla kuş tutsak yine şampiyon olamayız.
  • 
Sayfa: önceki 42784279428042814282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.