Hocam yapı mapı hikaye FB top oynamıyor. Hadi yapı var diyelim. Yahu GS'ın oynadığı topa bak bir de Fener'e. GS'ın oynadığı futbolsa bizim ki ne? Biz de top oynayalım hakkımız yense tamam vallahi yapı var engelleniyoruz diyeceğim. Yapı mapı varsa onu da yeneceksin. Adamlar yeniyor mu yeniyor gerekirse yapıyı da yener. Sen ilk 6 sıradaki hiçbir takımdan 3 puan alamamışsan yapı mapı diyemezsin. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4366. sayfa)
-
-
Jose Mourinho:
‘Ben kendi kalitemi biliyorum! Ekibimizin kalitesini biliyorum! Antrenmanlarda oyuncularımıza en iyisini veriyoruz. Oyuncularımızın da daha fazlasını vermeleri gerekiyor. Ligin ikinci yarısında ne bekliyorsunuz derseniz, bunu bekliyorum.’
oyunculara da sallamış kendine laf kondurmamış. bundan sonra hiçbir topçu tınlamaz bunu.
ismail kartal'ın getirilmediği her dakika çöpe giden zamandır.
-
Takım bok gibi oynadı, bazı oyuncuların kadro dışı kalması lazım ama iki tane kırmızı kart yendi. Szymanskinin ayağına basıldı, Fred'in iki kere ayağına basıldı kart verilmedi, penaltı yendi ofsayt mofsayt yoktu.
Şampiyon olamayacağız belli ama hakkını arayacak bir şey yapacak GS kadar hakkını savunacak yönetici şart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mourinho doğru seçim değildi. Adamın eskisi kadar heyecanlı ve başarıya aç olduğunu düşünmüyorum. Lucescunun milli takıma geldiği zamanki durumuna benzer bir performans var. Lucescu da süperdi ama zamanında, şimdi ikisi de emekli olup da sigortasız çalışan insanlar gibi.
Mounun da yapıya dahil olduğunu düşünüyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biz iyi oynamayınca, size yapılan bütün ahlaksızca kıyaklar aklanmış mı oluyor sandın? biraz utanç duygusu taşıyın bari.
-
dostum 11 sene olacak şampiyonluk hasreti
hali hazırda zaten 7 yıldır şampiyon yapamayan bir başkan varken
kimse kusura falan bakmasın ilk yönetimden başlanır
kendisine bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür edip
ne ALİ ne AZİZ artık farklı biri mottosuyla
yeni bir yapılanmaya girmek zorundayız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 20 Aralık 2024; 22:41:23 > -
FB'li oyuncular şampiyonluktan kopmuş mentalite olarak bu çok belli
TS maçının son dakikaları ortaya koyulan hırs ile bu maç arasında dünya fark var, ki bu hafta avrupa maçı da yoktu.
Dakika 90'dan sonra 7 dakika içerisinde Eyüpspor 2 tane kaleci ile karşı karşıya 1 tane de neredeyse karşı karşıya pozisyon yakaladı, FB'nin net bi pozisyonu olmadı.
Son 7 dakikada canla başla saldırmak yerine 3 pozisyon veriyorsa takım oyuncular da salmış demektir.
-
Çağlar yetersiz ama istekli, Cengiz oyuna girdi cılız, isteksiz dedesi pas atıyor oyuna katılmıyor, yanındaki adama yalandan pres bile yapmıyor. Kadro dışı kalması için beklemeye gerek yok bazı oyuncuları böyle kazanırsın.
Osayi ve Kostic sonradan Maxim saç baş yoldurdu.
Nesriye orta açın denk gelirse atar dışında hücum planı yok, duran toplar rezalet. Pres mres yok, istek yok, hırs yok.
Acun un son hamlesi Terim i FB ye getiriyor muş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzun zamandır yazıyorum: bu herif futbolu bırakmış. ya da futbol bunu bırakmış. hep laf hep laf. icraat sıfır.
-
nesrinin pozisyonunda ofsayt yoktu.. penaltı.. ama devre arasında hakeme dirseği izlettiler muhtemelen.. 2 yarı telafi için yırtındı.. hatayı hatayla örtüyorlar. iş iyice batıyor..
son 3 sezonda yönetimin tek suçu takımı saha dışı olaylara sürüklemek, ziraate katılıp/katılmama olayını cıvıklaştırmak, ligden çekilme kararı aldırıp çekmemek vs.
getirilen hocalara istedikleri transferleri yaptılar. her kolaylığı sağladılar.
jesus saçma sapan oyuncular aldırdı ve ofsayt taktiğiyle rezil rüsva oldu, ziraati aldığı için başarılı sayarım.
ismail kartal benim gönlümde şampiyondur gasp edilmiştir yönetim savunamadı.
mou'ya istediği her oyuncu alındı sonuç ortada.
yönetim zaten gitmeliydi fakat suçu yönetime atmak kolaycılık şu durumda. hocanın bu takımla CL de, en kötü UEL'de şov yapması lazım. yoksa neden 10m maaş alıyor?
-
Puan kaybını hakeme bağlarsak bu takım düzelmez,gelişmez. Ali Koç'un taraftarı uyutmasına destek vermiş oluruz.
Eyüpspor maçında hakem Eyüpspor aleyhone de Fenerbahçe aleyhine de hatalar yaptı. Hakemin sadece kendi aleyhimize verdiği kararları görüp hakem yüzünden puan kaybettik sanıyoruz. Oysa hakem Eyüpspor aleyhine de yanlış kararlar vermese Eyüpspor bu akşam galip gelebilirdi. Attığımız beraberlik golü öncesi Eyüpspprlu futbolcuya faul var,gol iptal edilmeliydi. Yani hakem 2 takım aleyhine de hatalı kararlar verdi.
Sonuç olarak,Eyüpspor maçında büyük takım gibi oynamadık 2 puan kaybettik.
Bu oyunu bu futbolu herhangi bir Türk teknik direktör de oynatabilirdi. Mourinho bu takımı iyi çalıştırmıyor,maç taktiği de şapkadan tavşan çıkarmıyor,bir işe yaramıyor.
Mourinho bence kendini kovdurmak istiyor,yani tazminatını alıp başka bir takıma gitme amacında.
Yoksa bu kadar vasat oynamaz bu takım. Her geçen hafta futbolcuların kondisyonu ve bireysel becerisi geriye gidiyor.
Kabul edelim bir an önce takım İsmail Kartal'a emanet edilmeli.
Olağanüstü seçimli kongre kararı alınmalı,Ali Koç ve Acun başkanlığa aday olmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gsyi yöneten yapı başarısızlığı kabul etmez. Şampiyon yapamayan başkan gider. Biz de ise şampiyon yapamayan başkan seviliyor. Looserlık bu olsa gerek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ali Koç rekorunu geliştirdi Aralık'ta GS şampiyonluğu görüyor artık. En büyük fener düşmanı herif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90 +2 de Eyüp çok net harcadı yalnız FB yenilirdi, bence 1 puana sevinmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Getirse şaşırır mıyız Acun zaten haklıymış ilk defa hak verdim adam Terim Morinhodan iyi demişti en çok o ister gelmesini
-
Acun teklif yapıcak diyorlar, araları çok iyi zaten gelebilir mi bilmemquote:
Orijinalden alıntı: brsaltncGetirse şaşırır mıyız Acun zaten haklıymış ilk defa hak verdim adam Terim Morinhodan iyi demişti en çok o ister gelmesini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X