bu gece çek arda kuralı gelsin takım makım dinleme |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4368. sayfa)
-
-
Ağzına sağlıkquote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlamadığım birşey var arkadaşlar, İsmail Kartal neyi yapamadı da kovuldu, peki yerine gelen Jose Mourinho neyi doğru yaptı İsmail Hocanın yapamadıklarından?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
instagramCenk İncirkuşu on Instagramhttps://www.instagram.com/reel/DDtRGeRCaNH/?igsh=MTU4b2RpYnlub3cy
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Adam takım ne oynuyor umrunda değil GS a takmış kafayı, yazık valla FB kimlerin eline kalmış
Sporun Gür SesiyoutubeAcun ılıcalı : “Transfer konuşmaya gerek yok, Bizim için yapıyı yıkmak daha önemli.https://www.youtube.com/shorts/5kvD5Z6Fdfo?si=U1RQp9R76KqAeQCW
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
başkan hocasını savunamadı şampiyonluğunu çaldırdı ama çözümü hocayı kovup isim transferi yapmakta buldu. şimdi de kendileri gidecek.
-
gecen sene ismail kartala laf edip bu sene enkaza gelmesini isteyenler lutfen sussun size agiz dolusu kufretmek istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen sezon kaçan şampiyonluğu baş aktörü Ali Koç. Takımı ligden çekeceğiz dedi sonra stadyumda yapılan kongrede geri vites yaptı. Takımı Süper Kupa finaline çıkarmadı.
Bu iki hamleden sonra takımın ve teknik adamın tüm motivazyonu bozuldu. Bu iki gereksiz çıkışı yapmamış olsaydı bu takım gecen sene ligi alırdı.
İsmail hocayı ben de eleştirmiş biriyim ama bşaka mevzularda. Şampiyonluğun kaçmasının baş mimarı Ali Koç isimli kişidir.
-
Çaldırdı diyorsunuz...Tamam 👍
Tebazon hangi şehrin kasabası kardeşim ?
O federasyon başkanı Ali Koç a "adam olamamış züppe olmuş, fötö ile ortak hareket ediyor" ve FB yede "en az 4 şampiyonluğumuzu çaldılar" diyen adam değil miquote:
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Aralık 2024; 22:57:41 >
alamazdı. 102 puan toplasak rakip 103 alacaktı. adam yerine hoca arandığını bildiği halde 10 kişi derbi kazandırdı takıma, motivasyonu falan etkilenmez onun.
-
Öyle bir şey olsun Terim gidene kadar askıya alırım futbol izlemeyi.
-
Yedi senedir takımın başkanı, hâla başkalarının aklıyla kulüp yönetmeye çalışıyor adam. Sen bu kadar pasif ve işbilmez olursan herkes seni nereye çekerse oraya yönlendirilirsin. Adam canı isteyince taraftarın kombinesini iptal ediyor, canı sıkılıyor fm oynar gibi transfer yapıyor. Kaç sezondur takımda her sezona eksik kadroyla giriyoruz. Kadroyu da geçtim bu oyunun hâli ne? Bu takım Canerli, Umut Meraşlı, Emre Akbabalı takıma üstünlük kuramayacak ben mi üstünlük kurucam?
Kaç sezondur mesela ben Gsye karşı baskın oynadığımızı hatırlamıyorum bir maçta. Bir tek iki sezondur İsmail Kartal iyi oynattı. Gsyi geçtim yönetimi bile olmayan, olağanüstü seçime gitmiş, ligin dibine demir atmış Adsye puan veren Bjkye bile yenildi bu takım. Bjkye yenil, ligin ilk altı sırasındaki takımların birine karşı bile kazanama, Avrupada hep Livakovic'in şapkadan tavşan çıkarmalarıyla puan topla ee paraya gelince almayı biliyor paşam ama. Ölmüş bitmiş denilen Tsye bile Şenol öyle oyun oynattı ki Gsli oyuncular yorgunluktan kendini bırakacaktı sahaya. Kaç maç izliyoruz Mourinho efendi bunun yarısı kadar oyun oynatamadı daha.
Sadece Mounun gitmesiyle bu çözülmez önce kökten yönetim gidecek. Utanmaz herifler bize Başakşehir ve Ts şampiyonluğu bile izletti adamlar.
Vallaha hep gslilere iyi gün taraftarı diyordum ama en iyisini yapıyormuş adamlar. Takım kötü mü gidiyor tepkini koyup ne maç izleyeceksin ne maça gideceksin boş tribüne oynasın adamlar.
-
ah be ismail hocam keşke biraz karizmatik olsaydın da takımın başında durabilseydin.
-
Hocam sonuna kadar haklısın ama sahada sahip çıkılacak, emek veren, ter döken, maçı sonuna kadar kovalayan bir takım yok.
Takım yok ki taraftar sahip çıksın. Sahada mücadele eden takım olsa çocukların hakkını yediler diyeceğim üzüleceğim ama o kadar umurlarında değil ki.
-
Evet çünkü İsmail daha iyi oynatıyorduquote:
Bu mesaj silindi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X