Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Anormal zirve Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
101.409
Cevap
388
Favori
2.410.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 43634364436543664367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan her sene td degıstıryoz bı fayda etmıyor. AlıKoc gıtmelı. Her gelen td ile daha kotulesıyoruz. O gidecek kım gelecek. Azız yıldırımla Acun bırlıkte yonetsınler.
    Aslında gs de puan kaybedıyor ama hakemlerle macı alıyor. Bızım farkımız hakemlerle alamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli olmadığı kesinde asıl takımı gs bjk ts harmanı gibi

• Hiç üzülmedim. Bu sezon çoktan gitmişti zaten. Yönetim ve Mourinho bir an önce gitmeden düzelmemiz mümkün değil. Mourinho bu saatten sonra ancak gömlek satar; son kullanma tarihi geçeli çok uzun zaman oldu...

Mourinho, altı aydır takımın başında olmasına rağmen ne oynatmaya çalıştığı belli değil! Ne oyuncudan anlıyor ne de oyun okumadan! Kaçtır Mert Müldür' ü oyuna sokarak maç kurtarmaya çalışıyor! Yüzüne bakmadığı bitik

Cengiz' i kurtarıcı olarak oyuna sokuyor. Oyuncular kendisiyle ileriye gideceğine, tam tersi geriye gitti! Performans alabildiği, maçı çevirebilecek birkaç oyuncuyu da kesmeye başladı. Yaptığı değişiklikler de takımı sabote etme

amaçlı! Ligde ilk altıdaki takımlara kaşı galibiyeti yok. Bu saatten sonra artık hiçbir şeye bahane bulamaz.

Ali Koç ve yönetim kurulu için de yolun sonu gözüküyor. Bir an önce olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınmalıdır. Şu vakit itibariyle bu kulübe yapabilecekleri tek iyilik transfer yapmamak olacaktır. En başta Acun efendinin,

taraftarın ağzına bir parmak bal çalmak için yapılabilecek popülist hamlelerden ise ekseriyetle uzak durulmalıdır. Bir tek, Paris' te kendisine kulüp arayan Serdar Aziz stoper bölgesi için düşünülebilir : ) Mourinho' u da

yollarlarsa gelecek olan yönetimin elini rahatlatmış olurlar. Tabii tazminatını kendilerinin ödemesi şartıyla.

• Beyler bu gibi durumlarda suçlu liste şöyle olur
    1.hoca
    2.yönetim
    3.futbolcular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Camia vasata razı olmuş vaziyette . Yapacak bir şey yok .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtarıcı olarak Cengiz giriyor vizyona bak anasını satim. Şu adam aldığı parayı harcarken rahat mı acaba? Helal olduğunu düşünüyor mu acaba?

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Onu getiren yönetim. Kaç yıldır düzgün yönetemiyor, suçu başkasına atıp koltuğu sağlama almaya çalışıyor. Gerçekten fenerbahceli olsa şimdiye kadar istifa ederdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

kümeden zirvedeki takıma laf atıyor adam

• Ah o yapı varya o yapı hep ondan bu olanlar arkadaşlar..

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Onunki laf atma deyil bir kesime şirin görünme çabası

• Eyüp lobisi iş başında ;)

• Tövbe de Başkanımız Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yalan konuşmaz

• Bu takımın üzerinde İsmail Hoca'nın ahı var.

• Morinho futbolcuları suçluyor.yapı içimizde demek istedi herhalde

• Mourinho yine bahane peşinde

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

81 dakika oyunda tutulan tadic'in bir tek, direğe vurduğu top var. yoğun markajdan çıkamadı. kenardaki denyo da, bizim gibi izledi, tadic'e atılan her topun hiç olmasını. ne irfan can ile kanatları değiştirmek, ne tadic'i değiştirmek, akılan bile gelmedi. zinhar günahtır, deyu düşünüyordu muhtemelen.

maxi ile hiç konuşulmamış, habire kaleye vuruyır. pas verecek yerde şut çeken, şut çekecek yerde pas vermeye kalkan, pas verirken hayvan gibvi abanıp, top kontrolünü zorlaştıran, sürekli yana ve geriye oynayan vs vs bir takım, şampiyon mampiyon OLAMAZ zaten.

eyip spor, dikine oynuyor, isabetli paslar yapıyor, hızlı çıkıyor . bizden daha çok şampiyonluğu hak ediyor, açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 43634364436543664367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.