💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4363. sayfa)
-
-
Mourinho, İsmail Kartalın sıçtığı bok olamazmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kongre üyeleri buyrun haftaya doldurun stadı desteklemeye devam edin başkanı nasılsa durumdan memnun kongre üyelerimiz seçim olsa yine başkanı seçerler.
-
Acur’un cikip eyup’un iptal edilen golune gol gecerli olmaliydi demesini bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acil olağanüstü kongreyle başkan değişikliği + roger schmidt lazım.
-
mou'nun kendi sistemi var abi
ona uygun oyuncular alınmalıydı abi
bu kadroyla ne yapsın abi
mou'ya da sabredilmeyecekse kime sabredeceğiz abi
sorun hoca değil yönetim abi
yönetim umrumda değil de bu sene ne suçları var?
-
Morinho Epl istiyor net
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Morinho gibi defans futbolu adamını getirip baska ne bekliyordunuz kaos oyunu suna bak
İy 0 oyun. 2 yari anca orta aç sonra şampiyonluk bekle fener anadolu takımı aynı bir tane iyi topçusu yok hepside parasında umrunda bile değil mac yazık çöp adamlar doldurdular takıma.
Bu takim 20 yıl şampiyon ne olamaz. Benim gördüğüm o bu kadar dandik oyun görmedim. Eyüp kim ya daha bu yıl lige çıkan toplama takım yazuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sallasan kongre üyesine çarpıyor
takımın geleceğini aidatını kimin ödediği belli olmayan keşler belirler oldu
burnumuz boktan çıkmaz
-
O işin yapı kısmı ona katılıyorum. Sen yanak sıktırmıyorsun ama takımda kuramıyorsun. Gs ye bak oyun gücü yüksek + kollanma deyince kesin şampiyonlar. Fb oyun gücü düşük + hakem hataları mümkün değil şampiyon olmaz. Ha tabi oyun gücü yüksek olsa da olamaz. Geçen de yazdım. Fb şampiyon olacaksa gs yarışta olmamalı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DEFOLUP GİT YETER LAN!
-
rıdvan dilmen alttan alttan ismail kartal'ı işliyor
tazminatör gider 1-2 haftaya
-
FB taraftarı yanlışa yanlış diyor taktir ettim. Şampiyonluk yolundaki çok az taraftar bunu yapar. Umut kesildiği için de olabilir tabii ama yine de taktir edilesi.
-
Penaltı ama bizim topçular bile itiraz etmedi…. Bu daha vahimquote:
Orijinalden alıntı: 1907F
https://x.com/sercanhamzaolu/status/1870177501647122513?s=48
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ismail kartalı ilk haftadan beri elestiren medyanin tasmalilari 8 puan fark yemisken hala laf etmiyor
sabun, kadikoy bogasi, tip uyesi onder hepinizin allah belasini versin colugunuzdan cocugunuzdan ciksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç senedir şampiyonluk yok, Portekizli gönderiliyor, nispeten en iyi puan ortalamasına sahip yerli TD gönderilip bir başka Portekizli geliyor. Acun öyle bir kadro kurulacak ki başını arkaya yaslayacaksın diye laflar ediyor bir bakıyorsun İrfan Can dışında kadroya kimseyi almam Gsli olarak. Vizyon Koç geldiğinden beri yabancı sevdası, yabancı sportif direktör + scout ekibi vs. tamamen boşa harcanmış milyonlar. Bu adam yine de övülüyor, erenfb1907 gibilerin mesajları likelanıyor. Şuan bu durumda GS olsa -ki olmasının imkanı yok, Florya Tesislerinde taraftarlar 7/24 kendini zincirleyip yönetimi istifa ettirmişti. Ali Koç benzeri hatta daha kötüsü Burak Elmas vizyon A.Ş. idi. Tarihin en kısa süreli başkanı oldu.
-
Çok sürmez, yakında bize sallamaya başlayacaklar...
-
Önemli olan Başkanımız Atatürkçü ilke inkılaplara bağlı olması!
-
Sampiyonluk baska bahara kaldi yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X