Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Anormal zirve , Anormal zirve Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
105.884
Cevap
394
Favori
2.501.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 43614362436343644365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ yönetim değişmedikçe şampiyon olamayız olamıyacazda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mourinho, İsmail Kartalın sıçtığı bok olamazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kongre üyeleri buyrun haftaya doldurun stadı desteklemeye devam edin başkanı nasılsa durumdan memnun kongre üyelerimiz seçim olsa yine başkanı seçerler.

• Acur’un cikip eyup’un iptal edilen golune gol gecerli olmaliydi demesini bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil olağanüstü kongreyle başkan değişikliği + roger schmidt lazım.

• mou'nun kendi sistemi var abi

ona uygun oyuncular alınmalıydı abi

bu kadroyla ne yapsın abi

mou'ya da sabredilmeyecekse kime sabredeceğiz abi

sorun hoca değil yönetim abi

yönetim umrumda değil de bu sene ne suçları var?

• Morinho Epl istiyor net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Morinho gibi defans futbolu adamını getirip baska ne bekliyordunuz kaos oyunu suna bak

İy 0 oyun. 2 yari anca orta aç sonra şampiyonluk bekle fener anadolu takımı aynı bir tane iyi topçusu yok hepside parasında umrunda bile değil mac yazık çöp adamlar doldurdular takıma.

Bu takim 20 yıl şampiyon ne olamaz. Benim gördüğüm o bu kadar dandik oyun görmedim. Eyüp kim ya daha bu yıl lige çıkan toplama takım yazuk

• charles kullanıcısına yanıt

Hocam sallasan kongre üyesine çarpıyor

takımın geleceğini aidatını kimin ödediği belli olmayan keşler belirler oldu

burnumuz boktan çıkmaz

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    O işin yapı kısmı ona katılıyorum. Sen yanak sıktırmıyorsun ama takımda kuramıyorsun. Gs ye bak oyun gücü yüksek + kollanma deyince kesin şampiyonlar. Fb oyun gücü düşük + hakem hataları mümkün değil şampiyon olmaz. Ha tabi oyun gücü yüksek olsa da olamaz. Geçen de yazdım. Fb şampiyon olacaksa gs yarışta olmamalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DEFOLUP GİT YETER LAN!

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • rıdvan dilmen alttan alttan ismail kartal'ı işliyor

tazminatör gider 1-2 haftaya

• FB taraftarı yanlışa yanlış diyor taktir ettim. Şampiyonluk yolundaki çok az taraftar bunu yapar. Umut kesildiği için de olabilir tabii ama yine de taktir edilesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907F

https://x.com/sercanhamzaolu/status/1870177501647122513?s=48
    Penaltı ama bizim topçular bile itiraz etmedi…. Bu daha vahim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ismail kartalı ilk haftadan beri elestiren medyanin tasmalilari 8 puan fark yemisken hala laf etmiyor

sabun, kadikoy bogasi, tip uyesi onder hepinizin allah belasini versin colugunuzdan cocugunuzdan ciksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç senedir şampiyonluk yok, Portekizli gönderiliyor, nispeten en iyi puan ortalamasına sahip yerli TD gönderilip bir başka Portekizli geliyor. Acun öyle bir kadro kurulacak ki başını arkaya yaslayacaksın diye laflar ediyor bir bakıyorsun İrfan Can dışında kadroya kimseyi almam Gsli olarak. Vizyon Koç geldiğinden beri yabancı sevdası, yabancı sportif direktör + scout ekibi vs. tamamen boşa harcanmış milyonlar. Bu adam yine de övülüyor, erenfb1907 gibilerin mesajları likelanıyor. Şuan bu durumda GS olsa -ki olmasının imkanı yok, Florya Tesislerinde taraftarlar 7/24 kendini zincirleyip yönetimi istifa ettirmişti. Ali Koç benzeri hatta daha kötüsü Burak Elmas vizyon A.Ş. idi. Tarihin en kısa süreli başkanı oldu.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Çok sürmez, yakında bize sallamaya başlayacaklar...

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt

Önemli olan Başkanımız Atatürkçü ilke inkılaplara bağlı olması!

• Sampiyonluk baska bahara kaldi yine

• 
Sayfa: önceki 43614362436343644365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.